Deplasman Maçları Bizi Şampiyon Yapacak

Sercan Eren

Parçalı Üye
Fener ilk devre 6 deplasman galibiyeti almış 3 tanesi son dakika golleri 1 beraberlik 2 tanede mağlubiyeti var

Biz ilk devre 2 mağlubiyet almışız 3 tane kazanmışız 4 tanede beraberlik var

2.yarıda artık antalya maçından sonra puan mağlubiyete tahammülümüz yok beraberlik olabilir

Kalan deplasman maçları bizim

Rize,karabük,elazığ,konya,sivas,trabzon

Fenerin deplasmanları

Elazığ,trabzon,bjk,antep,Galatasaray,kayseri bu deplasmanlardan önce 2 tane kaybettiler zaten bize yenilecekler 3 bjk ve ts deplasmanlarındada yenilseler 5

Sonuç:artık deplasmanlarda kazanma zamanı zaten içeride sorun yok fener böyle giderse en az 3 maçta yenilir

Deplasmanda Konsantrasyon!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Deplasmanda hic bir mactan 3 puan alamamiz, tüm maclari yenmemizden daha olasi.

6 deplasmandan 3 galibiyet 3 beraberlik veya 4 galibiyet 1 beraberlik 1 maglibiyet gibi seyler candir... ve yeter.

Fener 2.yarıdaki 2 deplasmandada yenildi biz ilk yarıda 2 mağlubiyet almışız eşitlendi ama 6 maç almamız lazım

Deplasmanlarda fizik gücü yüksek oyuncularla oynamamız lazım.

Dünkü maçta özellikle iki ayrı takım gibiydik. Defansta oyuncular birikiyor, hücumda oyuncular birikiyor, orta saha bomboş...Bunun nedeni de Selçuk'un son derece kötü formu ve topu ileriye taşıyamamasının akabinde Melo'nun da defansa gömülmesiyle rakibin orta sahamızı çabucak geçmesi...Melo'nun iyi oynadığı maçlarda hep rakip yarı sahada daha fazla dk'larla oynamışız...

Bu hastalık hemen her deplasmanda oluyor. Nedeni oyunu rakip alanda oynamamamız(veya oynayamamamız)..Bu takım rakip alanda oynarsa maç kazanabilir ve bu süreyi de maximum şekilde yaparak ilaveten. Arenada 90 dk'nın 60'ını 70'ini bu şekilde oynayarak kazanıyoruz,deplasmanda bu oran 30 dk'lara düşüyor,bazen de daha az...Ha böyle de kazanabilirsin ama Drogba güçlü ve Burak becerikli olursa.

Kısacası defans ve hücum arasındaki bağlantıyı sağlayacak oyuncuların fiziken kuvvetli ve iyi ayağa oynayan oyuncular olması şart. Geçen senelerdeki şampiyonluklarda Selçuk-Melo ikilisi bu yönden büyük katkı sağlıyordu. Üstüne Drogba daha istekli ve fiziken yeterli idi. Burak daha çok konsantreydi gibi gibi...

hala daha hesabıma göre 1 puan farkla ŞAMPİYONUZ... ALLAHIN İZNİ İLE ... beraberlik yazdığım tek deplasman karabük deplasmanı

Deplasmanlarda fizik gücü yüksek oyuncularla oynamamız lazım.

Dünkü maçta özellikle iki ayrı takım gibiydik. Defansta oyuncular birikiyor, hücumda oyuncular birikiyor, orta saha bomboş...Bunun nedeni de Selçuk'un son derece kötü formu ve topu ileriye taşıyamamak.Ayrıca Melo da defansa gömülünce rakip orta sahamızı çabucak geçiyor...Melo'nun iyi oynadığı maçlarda hep rakip yarı sahada daha fazla dk'larla oynamışız...

Bu hastalık her deplasmanda oluyor. Nedeni oyunu rakip alanda oynamamamız..Bu takım rakip alanda oynarsa maç kazanabilir ve bu süreyi de maximum şekilde yaparak. Arenada 90 dk'nın 60'ını 70'ini bu şekilde oynayarak kazanıyoruz,deplasmanda bu oran 30 dk'lara düşüyor,bazen de daha az...Ha böyle de kazanabilirsin ama Drogba güçlü ve Burak becerikli olursa.

Katılıyorum sana Ayberk.

Rakip alana oyunu yıkmak için ileride top tutacak adamın olması şart, elimizde bunu yapacak tek forvet oyuncusu Drogba. O da pamuk helva gibi dağılıyor son günlerde.Fizik olarak iyi olduğunda rakip alana yerleşmemiz çok kolay oluyor, diğer türlü çok top kaybı yapıp savunma ileri tam anlamıyla çıkmadan çok kötü kontra ataklarla karşı karşıya kalıyoruz.Umut ve Burak zaten bu konuda yetersizler, rakip alana hızlı bir şekilde yerleşmemiz şart, savunma orta alana kadar çıkacak ve rakip alanda seri bir şekilde hareket etmemiz gerekiyor.Çok statik oynayınca hiç bir üretkenlik olmuyor bu da tamamen sıkıntıya sokuyor bizi.

Yapar yapar bu deplasman futboluyla biz ancak uefa avrupa ligine gideriz.Sahamızda aslanız deplasmanda kedi yavrusu bu kadar fark olmaması lazım bu oyunculara bir ultimatom gerekli çoğu maç seçiyor.

Hangi deplasmanı macını alırız bu oyunla.Konyadan mı puan alcaz sivastanmı trabzondanmı

bu gidişle deplasman maçları bizi şampiyonluktan edecek.

biz iç sahada ne kadar başarılıysak fenerbahçede o kadar başarılı.

üstüne bizim şl maçlarımızda var, şl den önceki ve sonraki maçlar her zaman puan kaybına açıktır.

deplasman maçlarına drogba ile başlamazsak kazanabiliriz.

Fenerin deplasmanda puanlar kaybedeceğinden eminim.Ama biz de pek kazanacak gibi durmuyoruz dışarda.

Bence şampiyon olabilmemiz için mutlaka 75 puanın üzerine çıkmamız gerekiyor.

13 hafta kaldı ve puanımız 41.

7 maç içeride oynayacağız, hepsini kazansak 21 puandan 62 puan eder. Ki bunun da garantisi yok.

75 puanı aşmak için kalan 6 deplasman maçında en az 14 puan almamız lazım. Yani en az 4 galibiyet şart.

İşimiz maalesef hiç kolay değil.

Bu takım şampiyon falan olamaz.Hayal kurmak güzel ama gerçekler bize başka bir tablo gösteriyor.Dışarıda ki düşmanlar yetmezmiş gibi bide kendi içimizde sorun yaratıyoruz.En iyisi geleceği planlamak.

Bence sampiyon olma ihtimaimiz yok denecek kadar az. Suanki deplasman performansini goz onune alarak yaziyorum. En iyi ihtimalle suna yakin bir tablo cikar.

Rize: 1

Karabuk: 3

Elazig: 3

Konya: 3

Sivas: 1 yada 0

Trabzon: 1 yada 0

Yani bence en iyi ihtimalle 12-10 civari bir puan aliriz deplasmanlardan ilahi bir el dokunmadigi surece. Fenere gecelim.

Elazig: 3 (Elazig kadro kalitesi olarak cok dusuk ben direnebileceklerini duunmuyorum.

Trabzon;3 ( Ben trabzonun feneri en son ne zaman yendigini hatirlamiyorum, maci geriyorlar geriyorlar sonra yeniliyorlar)

Bjk:0 yada1

Galatasaray: 0

Antep: 1 yada 3

akhisar: 1 yada 3

Kayseri: 3 ( o zamana kadar dusecegini dusunuyorum)

Bence en kotu 11 en fazla 16 alirlar kotuden hesap edip 11 desek evindeki butun maclari kazanacagni dusunursek 76 puan yapiyor.

Bizim evimizdeki 7 macida kazanacagimizi varsayarsak 21 puan eder en iyi ihtimal deplasmandan 12 puan alsak 74 eder.

fenerin akhisar deplasmanı da var

7 maçta olası 21 puanın en fazla 10 unu alırlar ama biz de 18de max 8 alırız bu kafayla

Çeptalk

trabzon macımız son haftalarda fazla kasacaklarını dusunmuyorum sampıyonluk sansımız olursa ve fenerle mucadele edersek...sivas deplasmanlarını da kayseri gibi garip bi sekılde rahat gecıyoruz..karabuk rizeden puan kaybı beklıyorum onun dısında kolay kolay kaybetmeyız...

Geri
Üst Alt