8 yıl sonra tekrar la liga'ya yükselmişler. çocukluğumun takımı. roy makaay, diego tristan, pandiani gibi efsane oyuncular ilk akla gelenler.
"el turco" lakabıyla da biliniyorlar.
"el turco" lakabıyla da biliniyorlar.

Roy TargkaayMakaay ne topçuydu yav
Suat Kaya kanattan yerden çevrilen topa gelişine şutla tavana asmalı galibiyet demek istedin herhalde Berat baba.Suat Kaya kafa golü 1-0 galibiyet. Aklına ilk bu gelmeyenler ihraç edilecek bilginize.
Suat Kaya kanattan yerden çevrilen topa gelişine şutla tavana asmalı galibiyet demek istedin herhalde Berat baba.
Kafayı Juve'ye atmıştı. 1-1'lik maç. Son dk.Evet hemen çevirdim 7. saniyede iyi yakaladın. Kime attıydı kafayla onunla karıştırdım. Deportivo deyince Suat Kaya gelir aklıma rakip o zaman hayvansı bir takımdı.
İspanya'daki favori takımımdır. FM'de de hep bunları alırdım La Liga oynarken.
Berat şafak yerine başak dedi gereği yapilmaliKafayı Juve'ye atmıştı. 1-1'lik maç. Son dk.
One day in europe filminde şampiyonlar ligi finalindeki değerli rakibimizi bu seneki başarısından dolayı canı gönülden tebrik ve teşekkür ederim
Berad baba moderatör değilsin amaSuat Kaya golü 1-0 galibiyet. Aklına ilk bu gelmeyenler ihraç edilecek bilginize.
Berad baba moderatör değilsin ama
deportivo de la kanarya gibi mi ?Takımın ismi bile guzel