Derbi Canavarı!

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
5b8e78.jpg

Galatasaray'ımız bu sezon oynadığı derbi maçlarda muhteşem bir istatisliğe imza attı!

Haberin Devamı GSCPortal'da...

Hedef maçlarını kazanıyoruz, rakibi ciddiye alıyoruz çünkü, konsantrasyon üst seviyede oluyor, mücadele ediyoruz. Diğer maçlarda göremedik bunu.

ts derbi olmasa da zor deplasman ve biz son yıllarda oradan iyi sonuçlar çıkartıyoruz..şansımız tutuyor lazlara.

Üzücü olanda bu büyük maçları alıp.Tahmin edilmeyen maçları kaybetmek gerçekten kötü.

Derbikatör Roberto :)

Ayrıca Trabzonspor derbi değil denmesi de saçma geliyor. O zaman Kasımpaşa ile yaptığımız maçlar derbi mi. İlla aynı şehir takımı olma gereksinimi saçma bence..

Derbikatör Roberto :)

Ayrıca Trabzonspor derbi değil denmesi de saçma geliyor. O zaman Kasımpaşa ile yaptığımız maçlar derbi mi. İlla aynı şehir takımı olma gereksinimi saçma bence..

Sözlük anlamı olarak iki büyük takımın birbiri arasında oynadığı maçlar da var zaten.

Futbolcuların konsantrasyon sorunu şampiyonluğu vermemizin en büyük sebebiydi.. Derbileri kazanıp Kayseriye kendi evinde yeniliyorsan bu işte bir iş vardır

Beşiktaş'a 2 kere koyup, sadece 1 puan önlerinde olmak büyük başarı!

Bana göre buda iste takimin Konsentrasyon sorunlugu yada bu sene ligi takmadigini öne cikartiyor.

Normal sartlarda derbilerin hepsini kazanan sezon sonu sampiyon olurdu....

Düşen Kayseri'ye 3 puan verdik.Antalya'da 4 puan bıraktık. 7 puanla şu an şikecilerin arkasındaydık. Biz enselerindeyken bu kadar performansta sergileyemezlerdi.

Derbileri kazanınca diğer maçlarda rezil rüsva olmanın ayıbı kapanmıyor. Mancini gitmeden bu takımın belinin doğrulması çok zor.

Bir tek kadıköy'de ki maçı kaybettik orasıda malum zaten kazanamıyoruz.

Bizim'de arena'da böyle bir seri başlatmamız lazım, 2 senedir yeniyoruz böyle devam.

bu sene derbilerde baya başarılıydık bunda Mancini'nin katkısı büyüktü ben derbilerde bu kadar başarılı olduğumuz bir sezon hatırlamıyorum.

Gesendet von meinem iPad Air mit Tapatalk

Geri
Üst Alt