Derbi Ertelendi!

Kesin bir haber görmedim ben daha.

Ulkede hicbisey olmamis gibi davranan siyasetcilerin, su ortamda futbol oynatmak icin cabalayan yetkililerin, ve bu yavsaklara destek veren kim varsa herkesin Allah belasini versin

Bu macin ertelenmesi bize zerre katkisi yok, tamda sikecilerin istedigi oldu braga dan moralsiz ve yorgun dönme avantajimiz resmen kayboldu...zaten lige heycan gelsin bejeke ile sikebahce kopmasin diye kaybettirmezler...

Bir futbol macinda bomba patlatacak kadar da salak oldugunu düsünmüyorum PKK´nin. Uluslararasi alanda, biterler. ki tam oralarda birseyler koparma pesinde kosuyorlar. Yanlis ihbar ihtimali cok yüksek.
3 tane işidli bombacı aranıyormuş türkiye genelinde. sansasyonel bi eylem peşindelermiş

Ertelenmiş.Onun bunun evlatları seyircisiz oynamayı kabul etsek oynatacaklar maçı...çç Sıfatnın tam karşılığı bu ..qq tüpçüsü.

GSTV'deki kadın kimse futbol konuşalım deyip duruyor, saçmalığa bak.

Sarı Kırmızılı kulübün, bu karardan dolayı Türkiye Futbol Federasyonu'na tepkili olduğu belirtilirken başkan Dursun Özbek de spor bakanı Çağatay Kılıç'ı aradı ve "Ya bu taraftarı stada alınsın ya da maçı erteleyelim. Böyle bir durumu kabul etmiyoruz. Eğer bir güvenlik problemi varsa maç da oynanmasın. Taraftar alınmıyorsa biz de sahaya çıkmıyoruz" dediği öğrenildi.

gif-one.gif

Mac kadikoyde olsaydi bu macin seyircili bir sekilde bu aksam oynanacak olmasindan suphesi olan var mi?

Fenerbahçe'ye ilerde belki beraberlik bile yetecek.

Beşiktaş sivasa falan gitcek kaybetti örneğin.

Fener buraya beraberliğe çıkıp, defans yapacak.

Ama şimdi oynansaydı yenmek zorundaydı.

Ulan bu yavsaklar simdi fener sampiyonluk garantisi olduktan sonra bu maci oynatmasinlar? sirf kupa kaldirsin bizim stad da diye

Türkiye'de doğru düzgün çalışan bir kurum olmadığını yine görmüş olduk.

Bu işteki düzen şu braga maçından yorgun dönen fenerbahçe bir nevi kurtarılmaya çalışıldı güvenlik önlemlerini bahane ederek statda seyirci olmasına rağmen seyircisiz oynama kararı alındı buna karşılık galatasaraydan erteleme itirazı gelmesini zaten bekliyorlardı.Ve aslında olan şu fenerbahçenin istediği gibi avrupa maçından sonra ötelenmesini stedikleri bir maçtı.

Geri
Üst Alt