Derbi Ertelendi!

"Biz istedik, ertelenmedi. GS istedi, ertelendi. Böyle düzene edeyim" diyen Fenerliler var bu yavşaklar neyin kafasında acaba ya? Güven olmaz abi bunlara. Ve ne yazık ki bu derbi tiyatrosunu kendilerinin yönettiğine olan inancımı değiştirebilecek en ufak bi sebep bile yok. Herşey beklenir bunlardan.

Top oynamaya gittim neler dönmüs böyle abi.

yav ne planı ne şeyi , manyak mısınız gençler. maçın seyircisiz oynanacagını valilik bildirdi güvenlik sebebiyle , adamlar valiyi mi satın aldılar yani. biraz mantıklı düşünün. vali seyircisiz dedi , federasyon da erteleme kararı aldı mecburen. ha tamam febenin işine gelir erteleme her türlü orası ayrı ama kalkıp bunu fener planladı federasyonla , yok yayıncı kuruluşla,valiyle falan diyorsanız saçmalıyorsunuz.
Ayrıeten daha bugün adana derbisi oynandı , stadyumdaydım. şimdi istanbuldakilerin canı can da bizim ki patlıcan mı ? istanbulda bomba patlatan burda patlatamıyor mu ? alırsın güvenlik önleminin hayatı akışına bırakırsın ne olacaksa olur. ha yok onu ertelerim bunu oynatmam , burayı kapatırım diyorsan , 3. 4. sınıf bir dünya ülkesi halinde , aciz , daha kendi vatandaşını koruyamayan bir ülkeyiz demektir. ki durum böyle an itibariyle ahanda maç iptal edildi.
nerelerden nereye geldi ülkem , bu işin sorumlularının , ülkeyi bu hale getirenlerin tez zamanda allah bin türlü belasını versin.

1 puan yetecek bir ortamda gelirlerse TT Arena'ya, istediklerini rahatlıkla alabilirler.

Aziz macin gunu belirlemis bile. 28 nisan.

Bu mac kadikoyde olsaydı hepimiz biliyoruz butun Istanbul emniyeti stadin ve cevresinin onunde nobet tutardi,kus ucurtmazlardi.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

28 nisan nedir lan haftaya hafta içi oynatın işte bu kadar mı korkuyosun şikebahçe

yav ne planı ne şeyi , manyak mısınız gençler. maçın seyircisiz oynanacagını valilik bildirdi güvenlik sebebiyle , adamlar valiyi mi satın aldılar yani. biraz mantıklı düşünün. vali seyircisiz dedi , federasyon da erteleme kararı aldı mecburen. ha tamam febenin işine gelir erteleme her türlü orası ayrı ama kalkıp bunu fener planladı federasyonla , yok yayıncı kuruluşla,valiyle falan diyorsanız saçmalıyorsunuz.
Ayrıeten daha bugün adana derbisi oynandı , stadyumdaydım. şimdi istanbuldakilerin canı can da bizim ki patlıcan mı ? istanbulda bomba patlatan burda patlatamıyor mu ? alırsın güvenlik önleminin hayatı akışına bırakırsın ne olacaksa olur. ha yok onu ertelerim bunu oynatmam , burayı kapatırım diyorsan , 3. 4. sınıf bir dünya ülkesi halinde , aciz , daha kendi vatandaşını koruyamayan bir ülkeyiz demektir. ki durum böyle an itibariyle ahanda maç iptal edildi.
nerelerden nereye geldi ülkem , bu işin sorumlularının , ülkeyi bu hale getirenlerin tez zamanda allah bin türlü belasını versin.

Tebrik ediyorum gördüğüm en mantıklı yorum. Herkes fanatizm üzerinden bakıyor maalesef.

Önce kolkola derbi söylentileri çıkardılar, hafta içi maç yapmış piskolojik olarak dipte şikeciler tribünü boşalttırıp sonra Galatasaray iptal başvurusunda bulundu ayağına yatıyor ne güzel senaryo. O kadar mı korkuyorsunuz. Stadyuma o kadar insan arama yapılmadan mı alınıyor, Passolig filan ne diye çıkardınız. Bu oyunlar üzerine erteleme maçını kazanamazsak futbolcularda yönetimde bırakıp gitsin artık.

utanmasalar sezonun son maçı yapacak it herifler 28 nisan ne lan. şikeci aziz iti yularlarını iyi sıkmış bu sefer fenerasyonun.

Aziz'in parmagi yoksa bu iste bende birsey bilmiyorum.

Bu serefsizlerden hersey beklenir.

Geri
Üst Alt