Derbi Ertelendi!

Aziz'in parmagi yoksa bu iste bende birsey bilmiyorum.

Bu serefsizlerden hersey beklenir.

Kendi takım otobüsünü kurşunlatan, telefonda tff başkanını azarlayabilen, gazetecileri futbolcuları sokak ortasına linç ettiren o ruh hastasından her şey beklenir.

Guvenlik sorunu olan maci seyircisiz oynatmak istediler,bu bile tiyatro oldugunun ispati

Madem guvenlik sorunu var erteleyeceksin

Terör bahane bende macın ertelenmesi gerektiğini düşünüyordum ama bunu yapacaksan en geç 1 gün önce acıklıcaksın eğer Mactan 2 saat önce açıklıyorsan bunda Aziz'in parmagı vardır

Portekiz deplasmanından üç gün sonra derbi maçı oynanmasına itiraz etmemiş olmaları dikkatimi çekmişti, en azından pazartesiye ertelenmesini isterlerdi normalde...''Bir bildikleri mi vardı?'' diye düşünmeden edemedim...

Ettiler zaten lakin bahane zaten hazırdı üzerinde durmadan bugün çözüverdiler olayı.

Diğer maçlar niye oynandı lan o zaman. Bırakın bu güvenlik sebebiyle makarasini. Braga yorgunu korkak fenevbahcenin korkak ve şerefsiz başkanı Azize Yıldırım böyle istedi çünkü. Salak miyiz la biz.

Fenerasyon. Fenerasyon

Guvenlik sorunu olan maci seyircisiz oynatmak istediler,bu bile tiyatro oldugunun ispati

Madem guvenlik sorunu var erteleyeceksin

halada yok vali karar almış yok bilmem kim. Sanki uzayda yaşıyoruz bürokraside kimse takım tutmuyor kimse kimsenin eşi dostu değil. Azize istemiştir fedarasyon ve ya vali gereğini yapmıştır.

İşin içinde aziz varsa bildiğim bütün küfürleri ediyorum.

fakat işin icinde ciddi bir ihbar varsa,stat çıkışı orada patlatılacak bir bomba.

tarifsiz acılara neden olur.Altından kalkılamayacak ölü sayısına da..

Ayrı zamanlarda 5 kez stat aranmış.bomba ihbarı yapılmış.Galiba bi bombalı araçmış.

Ülkenin gidişatı leş.

galiba ıraklaştırılmaya,suriyeleştirilmeye çalışılıyoruz.

Bomba ihbarı hikaye. Fenerin siyasi kanadı, nevruz bahanesiyle maçı erteletti. Ama olsun yine koyacaz, korkunun ecele faydası yok.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diğer maçlar niye oynandı lan o zaman. Bırakın bu güvenlik sebebiyle makarasini. Braga yorgunu korkak fenevbahcenin korkak ve şerefsiz başkanı Azize Yıldırım böyle istedi çünkü. Salak miyiz la biz.

Fenerasyon. Fenerasyon

Demekki diğer maçlarda statları aranıp bomba ihbarı yapılmamış.

Bi film var ama,hayırmı şermi bilemiyoruz.

macin ertelenmesi rezillik.

ya butun maclari erteleyeceksin yada hic birini. boyle sacmalik olmaz.

simdi 28 nisana kadar bitecek mi bu olaylar. geciniz bos isler.

diyorsun ki kardesim ben bugun vatandasimi koruyamiyorum ama 28 nisanda acayip koruyacam.

biz Galatasaray olarak nasil Acipayam Genclikspor kadar bile yonetilemiyorsak Turkiyede bir Mozambik kadar bile yonetilemiyor. olay budur.

bu arada 28 nisan tarihi donuyor ortalarda.

o tarihe kadar sampiyon belli olmaz ama bjk cok zor bir dort haftadan gececek. kasimpasa deplasmani, bursa iceride, sivas deplasmani ve akhisar deplasmani.

simdi anlamissinizdir niye 28 nisan isteniyor.

hayirli isler.

28 nısana kim öle kim kala arkadaşlar

hic oynatmayın kupayı verın a..

Kafayi mi yedi arkadas bunlar?

Fenerbahce bu maci kaybederse yaristan kopuyor, kopmamasi icin sonuna kadar gitmesi icin 28 nisan da mi oynatilacak en önemli maclari? O arada baska lig maclari var mi? Var!

Ben bunda art niyet ararim arkadas, kimseyi aptal yerine koymayin.

Geri
Üst Alt