Derbi Ertelendi!

Kupayi TT Arena da kaldirsinlar diye bir komplo teorisi varmis diyorlar.

Bizim icin farketmez nisan ayinda da koyariz mayis ayinda da

Yazik hersey azizin oyunu 28 nisan demek feneri ozaman dek lider yapmak demek, ondan sonrada olurda bizi yenerlerse belki kupayi kaldiracak duruma bile gelebilirler o hafta

Kafayi mi yedi arkadas bunlar?

Fenerbahce bu maci kaybederse yaristan kopuyor, kopmamasi icin sonuna kadar gitmesi icin 28 nisan da mi oynatilacak en önemli maclari? O arada baska lig maclari var mi? Var!

Ben bunda art niyet ararim arkadas, kimseyi aptal yerine koymayin.

kupayı arenada kaldıracaklarmış :(

8 hafta var..28 nisandaysa ligin bitmesine 3-4 hafta kala oynanacak maç.dert değil.ama daha erkene alınmalı,9-10 nisan gibi...

Son düzenleme:
Kafayi mi yedi arkadas bunlar?

Fenerbahce bu maci kaybederse yaristan kopuyor, kopmamasi icin sonuna kadar gitmesi icin 28 nisan da mi oynatilacak en önemli maclari? O arada baska lig maclari var mi? Var!

Ben bunda art niyet ararim arkadas, kimseyi aptal yerine koymayin.

tabii ki art niyet var hakan. bir onceki mesajimda niye 28 nisani istiyorlar yazdim.

o tarihe kadar sampiyon belli olmaz ama bjk cok zor bir dort haftadan gececek. kasimpasa deplasmani, bursa iceride, sivas deplasmani ve akhisar deplasmani.

simdi anlamissinizdir niye 28 nisan isteniyor.

10329232_921269174658720_7349527557645965622_n.jpg

Kupayi TT Arena da kaldirsinlar diye bir komplo teorisi varmis diyorlar.

o bos is bence.

28 nisandan sonra 4 mac daha var ve su an mac fazlasiyla bjk 4 puan onde. yani 28 nisana hic bir sey belli olmaz.

ama niye 28 nisan istediklerini bir onceki sayfada ve yukarida yazdim.

o bos is bence.

28 nisandan sonra 4 mac daha var ve su an mac fazlasiyla bjk 4 puan onde. yani 28 nisana hic bir sey belli olmaz.

ama niye 28 nisan istediklerini bir onceki sayfada ve yukarida yazdim.
28 Nisan daha henuz kesin degil, o maci oyle yada boyle ligin son haftasina bile getirebilirler mumkunmu , mumkun..

28 nisan kesin mi? Bu nasil bir yavsakliktir boyle ya. Goz gore gore istediklerini yapiyorlar

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

28 nisan nedir seneye oynatsalarmış ama her zamanki gibi bokunda boğulacaklar tüpçü şerefsizide dahil

Birileri şu Amerikalı kıza maçın ertelendeğini söylesin.Kız maç için hala hazırlık yapıyormuş.

Maç şimdi olsaydı, FB 2 gün dinlenip, 1 idman yaparak, biz ise 7 gün dinlenmiş şekilde maça çıkacaktık. Böylesine atmosferi yoğun bir maçta bu tabi ki fark yaratacaktı. Şimdi iki takımda hafta arasında maç yapacak.

fenerlilerde 28 nisan istemiyorlarmış.

trabzon ve bizim maçımız üstüste deplasman diye.

herkesin bi derdi var..

Geri
Üst Alt