Derbi İçin Polis Ordusu!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
polis-436745.jpg

Hafta sonu oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde 2700 emniyet mensubu yapacak.

Hafta sonundaki kritik derbi için geri sayım başladı. Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesinde ve sonrasında güvenliğin sağlanması ve takibi için alınacak tedbirler de belirlendi.

Aylık yapılan toplantılarda ildeki tüm spor faaliyetlerinin güvenliği masaya yatırılırken derbi için 1100 özel güvenlik ve 1600 emniyet mensubu olmak üzere toplam 2700 kişi görevlendirildi. Tedbirlerin 16.00’dan itibaren yoğunlaştırılacağı ve stat kapılarının 17.00’den sonra açılacağı buna göre taraftarların bu andan itibaren tribünlere girebileceği öğrenildi. Mart ayı başında yapılan toplantıya stat müdürü, iki kulübün temsilcileri, TSYD temsilcisi ve spor şube emniyet temsilcileri katıldı.

Amk Spor

Bu macta olaylarin cikacagini zannetmiyorum.

terör saldırısı içindir herhalde. Yoksa deplasman yasaklarından önce de bu civarda görevli var diye hatırlıyorum.
Olabilir guvenligi saglamak acisindan, yoksa iki takim arasinda cikacak muhtemel olaylarin onune gecilmesi icin yapilmamistir diye dusunuyorum. Cunku oyle bir durum yok suanda.

Terör saldırısına karşı önlem içindir.

Ben bagzı bagzı ekşi sözlüğü takip ederim mesela orda da yok hafta sonu catısma cıkıcak bombalar patlıycak falan diye haberler geliyormus.
İstanbuldaki kardeşlerimiz dikkat etsin bu aralar ortalık fena karısık.

Ben bagzı bagzı ekşi sözlüğü takip ederim mesela orda da yok hafta sonu catısma cıkıcak bombalar patlıycak falan diye haberler geliyormus.
İstanbuldaki kardeşlerimiz dikkat etsin bu aralar ortalık fena karısık.

İstanbulda derbi ile alakalı birşey göremedim ama şunu yazmış birisi sokak çatışmaları olacakmış.Baya bir kalaşnikof ele geçirilmiş.Mecbur olmadıkça dışarı çıkmamak gerek.

Geri
Üst Alt