Derbi İdmanında Yumruklar Konuştu!

cezayı da kendisi vermiştir. adam hem sanık hem mağdur hem savcı hem hakim.
Geçmişten kalma özellik sanırım, sayın imamın bağlı olduğu eski birlik severlerdi böyle işleri.

Adamlar 2011'de son kale bizi ele geçirmeye çalışıyorlar diye saldırdıkları eski ortak/şimdinin kandırılmışlarına yavaş yavaş kulübü teslim etmekte

Futbolcu olsam takımın büyüğü demem arıza çıkarırdım ben de. Hangi büyük kulüpte böyle bir saçmalık var ki ben kabulleneyim değil mi? Mobbing gibi bir şey yaparlarsa zaten FIFA futbolcudan yana, tek taraflı sözleşmeyi iptal edip tazminatımı alırım. Zaten Kruse de bu Emre yüzünden ayrılmıştı. Düşünsene takım arkadaşın çok vizyonlu başkan sayesinde emir vermeye başlıyor...😄😄 Bu fb den adam olmaz. Uyandırmayın kerizi, Monci'den sonra en büyük menajer Emre Messi'yi ikna edip getirecek daha.

Futbolcu olsam takımın büyüğü demem arıza çıkarırdım ben de. Hangi büyük kulüpte böyle bir saçmalık var ki ben kabulleneyim değil mi? Mobbing gibi bir şey yaparlarsa zaten FIFA futbolcudan yana, tek taraflı sözleşmeyi iptal edip tazminatımı alırım. .

Sportingin baskani oyuncularini dövdürdü ve sonra kacanlardan hepsinden bonservis kazandi.

Rafael Leao bedavaya kacmisti. Mahkemi kararina göre Sportinge 16,5 milyon € ödeyecekmis.

Sportingin baskani oyuncularini dövdürdü ve sonra kacanlardan hepsinden bonservis kazandi.

Rafael Leao bedavaya kacmisti. Mahkemi kararina göre Sportinge 16,5 milyon € ödeyecekmis.
Hatırlıyorum o olayı ama mantığıma yatmıyor bir türlü, nasıl oldu yani anlamadım. İstisna mı desek bilmiyorum. Yapılamaz yani normalde.

1594981107287.png

''Kaptanimiz Emre Belozoglu takim arkadasi Nabil Dirar'a''

Emre B sanki kulubun sahibi muamelesi yaparsananiz hepinize o.... c.... da der ananizi s.....m de der

Terim vol 2 geliyor yazın kenara. 30 sene çekicez bunu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Derbi idmanından görüntüler elimize ulaştı

1594982671591.png

Masör : Sayın direktörümüz bugün nasıllar?
Emre B. : Senin direktörünü s..kerim

Fenerbahce klup tesislerini Zurefa Sokaga tasimaya karar vermis.

tüm emre inşallah uzun süre fenerde kalır. her sıkıntıda küfredip yumruklaşırlarsa takımın morali bozulur, erken veda ederler lige.

Efsane kaptan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taraftarlara Suriyeli diyeni gonderdik te herkese kufreden bu hırto gitmedikce biz de farkli bir durumda sayilmayiz.

belhandanin_tribunlere_o_isareti_1571821468_4802.jpg

Geri
Üst Alt