GSCimbom
Derbi İlk 11'imiz Belli Oldu!
Gökhan Sancak

Derbi İlk 11'imiz Belli Oldu! Sayfa 2

Gökhan Sancak ·

Cevap
62
Okunma
3,3K
Sayfa
2/4
Birlo'ya ciddi haksızlık yapılıyor. Bu Donk ne bok yapmışta ilk 11 oynuyor aga. Gamsız şerefsiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera
Linnes Denayer Hakan Olcan
Selçuk Bilal Emre
Yasin Poldi Sneijder

Bunu yapmak bu kadar zor olmamalı. Orta saha çok mu ofansif, çok mu kırılgan? Sağ içte Sabri bile oynayabilir. Donk gelmeden önce daha az gol yiyordu bu takım.

Donk kalasının yerine yaratıcı orta saha niyetine Bilal de düşünülebilirdi.
Kalas olup defans yapsa tamam da ne teknik var, ne hırs. Tam bir odun orta sahada. Sonumuz hayrola.

Çok bir şey istemiyorum bu takımdan evlat hamlelerini, yerli hocaların salakça hamlelerini silip atacak iki gram futboldan anlayan bir yabancı hoca.

Ben anlamıyorum anadoluda oynayan adam büyük takıma gelince fos cıkıyor. Oynadığı oyunun yanında karakterine de bakmak lazım.
Cunku oradaki beklentiler cok farkli oldugu icin bize geldikten sonra hayal kirikligi oluyor. Yani bizim seviyemize uygunmudur degilmidir dememiz icin orada sadece iyi oyuncu degil cok cok iyi oyuncu olmasi lazim, kisaca ana dolu takimlarin arasinda acik ara en iyi oyuncu olmali. Ancak o zaman Istanbul da bir sansi olabilir. Donk tamam Kasimpasa da fena degildi ama asla cok iyi de degildi.

Geri
Üst Alt