Derbi İlk 11'imiz Belli Oldu!

Maç içinde barış kanada geçer zaniolo ortaya değişerek oynarlar şampiyonluk da gelmişken zaniolonun oynamasını doğru buldum adamdan yararlanmak için süre vermemiz gerekiyor.

evette kim pas vercek bu arkadaşlara geriden kim oyun kurcak? Çünkü fener elindeki tek koz olan press yapma yöntemini seçecek. O presten kimle top çıkarcaz. Madem Berkan ve Toreira o zaman Sergio yu 10 yap yada Mertens oynat. Çok saçma kadro.
Topu Fener'e birakcagiz belkide.

Fener'i 4 yerli ile Kadıköy'de yenen hoca içerde 5 yerli ile yenme challenge yapıyor.

Zaniolo bu maçtada mıçarsa bu çocuktan bir cacık olmaz.Madem wonderkid'sin insan bi maç kıpırdanır be.

Savasci, dinamik ve hirsli 11 cikarmis, begendim, denemeye deger

Berkan da ödüllendirilmis oldu

evette kim pas vercek bu arkadaşlara geriden kim oyun kurcak? Çünkü fener elindeki tek koz olan press yapma yöntemini seçecek. O presten kimle top çıkarcaz. Bu hizli atak yapacak kontra kadrosu. Evindesin birde sacmalik... Madem Berkan ve Toreira o zaman Sergio yu 10 yap yada Mertens oynat. Çok saçma kadro.
kımle cıkıyorduk kac haftadır macları ızlıyon mu dostum

torreira ile cıkıyorduk sergio ise kacak güresiyordu

degisen bisey olmayacak cıkma konusunda

suan direnc olarak arttı kadro fizik kaliteside en üst mertebede

Hem Torreira hem Berkan hem Barış...
Okan hocam rakibi önde presle boğacak anlaşılan.

Okan hoca gelecek yıl alacağı oyuncu tipine göre kadro kurdu diye yorumladım.

kımle cıkıyorduk kac haftadır macları ızlıyon mu dostum

torreira ile cıkıyorduk sergio ise kacak güresiyordu

degisen bisey olmayacak cıkma konusunda

suan direnc olarak arttı kadro fizik kaliteside en üst mertebede
Recep dediğimi tam anlamamissin. Berkan Toreira okeyim ama sonrası? Üretken adam gerekmezmi orta sahaya. Şimdi sence fener press yapmayacak mi. E o presten berkan yada toreira top çıkarıp ileriye atamaz. Sans olmasi lazim biraz. Ya mertens ya Sergio birisi 10 no olsa daha iyi olmazmiydi

Geri
Üst Alt