Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok babacim bilet kalsınsinan berata yaptığı bu ayıptan sonra bi bilet ısmarlamalıdır
yok babacim bilet kalsın
dayanışmamızı zedelemesin yeter
sinan bey'den beklentimiz budur
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sinan bey sadece sinerjimizi bozmasın yeterbu kucaklayıcı,birleştirici cümleler içinde storedan sana en az 100 tllik bir alışveriş yapmalıdır
Valla gecen konya maci icin kahvede 10 lira verecek param yoktu.İnsanların maddi yeterliliklerinin eleştirilmesine karşıyım. Ben KYK bursuyla bütün bir ayı geçiren insanları gördüm. Herkesin hayatı sizin pencerenizden baktığınız gibi renkli değil. 20 lira bir öğrencinin 3-4 günlük masrafı olduğu durumlar var!
Valla gecen konya maci icin kahvede 10 lira verecek param yoktu.
Sagolsun forumdan bir abimizin devrettigi biletle maci izledim.
Ogrencilik, maddi yetersizliker sıkinti empati kurulup anlasilcak seyler degil.
Yasamak lazim.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi[/QUOTE Sinan Bilgin hadi cevap ver
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bana böyle vur canımı yeMaçlar için bilet dilenip, kulüp arazileri peşkeş çekilirken malum şahıslara alkış tutanlar yine en büyük Galatasaraylı olmuş. Çünkü onlar stada ve antrenmana gidiyor. Kılabın içinin boşaltılması falan hiç önemli değil, onlar boş işler.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok cahilsin Sinan ya. Baska insanlarin maddi durumlari konusup duruyorsun forumda, birak sana kalmamis, birisine laf atacaksan su hukumete atacaksin, milletin insanlarin bu hale sokanlara kizacaksin, sen gidip millete catiyorsun.Olmadiginda da "bu kez ben vereyim de gideyim" dese bir sey demezdim
isi duygu somurusune cevirmenin alemi yok , 20 lira hepi topu , pes yani
ki o da bilet fiyati degil , urun alip uzerine bilet hediyesi var
bir kere de cebinden klube biraz para gitsin
o sezon ben de her maçı kahvede 3-5 kişiyle izledimÖğrenciydik bizde bir zamanlar. Cebimde 5-10 TL günlük harçlık ile yol, su yemek denkleminden bile birini feda ederek üniversite ve Yüksek lisans bitirdim. Harçlığımdan arttırıp hafta sonu 5 TL verip maçı izlemek için kahve de haftanın iki günü 3.5 km yol da yürüdük 3 TL otobüs parası ekstra vermeyelim diye.
Tek farkım Berat’dan bilet istemiyordum kimseden. Kazanıp kendi param ile giderim birgün elbet diye. Maçlara gidemedik. Store’dan atkı ve bere dışında ürün alamadık belki ama mutluyduk be.
Kahır senesi denen 2010-2011 de bile yenileceğimizi bile bile tek kişi koskoca kafe de maçı izledim. Soruyorum size hangisi daha büyük Gassaraylılık.