GSC Haber Derbinin Hakemi Belli Oldu!

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
279367.jpg

Takımımızın, 18 Ekim Cumartesi günü Türk Telekom Arena'da oynayacağı Galatasaray–Fenerbahçe maçınının hakemi belli oldu.

Detaylar GSC Portal'da...

İyi de olabilir felakette..

Yeter artık hep aynı lavuk! Kusacağım yemin ederim. Her fener maçına bu adam mı verilir!Başka hakem mi var teranesini geçin, eşeğe iyice suyu kaçırdınız! Her maçta futbolcularımıza karşı takındığı tavrı hepimiz görüyoruz!

Son düzenleme:
Yine mi? Bari Nicola Rizzoli olsaydi bu defa, degisiklik olurdu..

Yine görevini yapacak desenize.

Maçın berabere bitme olasılığı %70-80 olduğu için evinizi arabanızı satıp rahatlıkla MS0'a basabilirsiniz.

Bu herifi Kasımpaşa maçından sonra linç etmemiz lazımdı. Hala maçlarımıza veriliyor. En ufak yamuğunda tribünler baskıyı kurmalı bunun üzerinde.

Penalti ve Kirmizi kart cikma ihtimali yüksek... Bence en azindan bir tane penalti yada kirmizi kart olacaktir.

Galatasaray'ın Cumartesi akşamı Kasımpaşa'yla oynadığı maç, Cüneyt Çakır'ın, sonucu "doğrudan" belirlediği bir karşılaşma olarak kayıtlara geçmiştir.Karşılaşmanın 7. dakikasında yaşanan ve önde gelen hakem yorumcularının tartışmasız faul olarak değerlendirdiği ve milyonlarca futbolseverin de ekranları başında tanık olduğu pozisyonu, Türkiye 'de görmeyen tek kişi Cüneyt Çakır olmuştur.
Faulu yapan Kasımpaşalı oyuncunun maç sonunda, samimi itirafında sergilediği dürüst tavrı, maçtaki yönetimiyle asıl hakemden beklemek hakkımızdı.

Ancak, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kendisine verdiği "talimat"ları, daha önceki örneklerinde olduğu gibi "eksiksiz" yerine getiren "kerameti kendinden menkul" bir hakemden, böyle bir tavrı beklemek zaten düşünülemezdi.
Galatasaray'ımızın Kasımpaşa'yla oynadığı maç, bizim açımızdan yedinci dakikasında bitmiştir. Bu dakikadan sonra yapılacak her türlü "teknik-taktik" tartışması abesle iştigaldir.
Çarşamba günü, deplasmanda oynadıkları çok zorlu bir yarı-final maçından, müthiş bir geri dönüşle, 5-2'lik zaferle dönen futbolcularımızı, ne bizim, ne de başkalarının eleştirmeye hakkı yoktur.

Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşmasını, başka gün kalmamış gibi bu maçın üç gün sonrasında oynatan ve Cüneyt Çakır gibi bir "emir kulu"nu, bu maça atayan TFF, bizim açımızdan dün yaşananların baş sorumlusudur.

Cüneyt Çakır, bugüne kadar sergilediği hakemlik performansıyla Dünya Kupası'nda, Türk futbolunu ve Türk hakemliğini değil ancak bağlı olduğu Federasyon'un düzeyini temsil edebilir.

Türk futbolunun ve Türk hakemlerinin onurlu başarı çizgisi, dünkü "hakem"in ve bu "federasyon"un fersah fersah ilerisindedir.

Camiamız; Galatasaray antipatisini daha önce de defalarca kanıtlamış sözkonusu hakeme bundan böyle maçlarında görev verilmesini hiç bir şekilde kabul etmeyecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü"

20.04.2014

Bakalim yonetim napacak..

Çevresinde ki iş bilen bütün adamları yolladığından beri hata üstüne hata yapıyor Ünal Aysal. O yüzden diyorduk zaten gitmesin ama sağlam bir yönetim oluştursun diye. Kasımpaşa maçında adam bizi doğruyor. Açıklama yapıyoruz bir daha istemiyoruz bu hakemi diye. Federasyon derbiye veriyor. Resmi sitede Fenerbahçe maçını Cüneyt yönetecek diye haber çıkıyoruz. Bu ne saçma iş?

Banko fener diyebiliriz. Tepki verecek yönetim de yok nasılsa. Serefsizlik icin ortam gayet musait.

Başkanının televizyonda bizimle ve özellikle Melo' yla kavga ettiği ve eleştride bulunduğu bir federasyonun MHK hakem atamasına önyargısız bakamıyorum.

Kendisine bir talimat verildi mi, deplasman takımını koru denildi mi, Melo' yu oyundan at denildi mi? Şikeyi örtbas etmek için hükümetçe göreve getirilen bir federasyondan herşey beklerim ben.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt