Derbinin Hakemi Belli Oldu!

:D Arkadaş önceden iyi görmüş. :D İddia mı oynatsak acaba :D

Bulent Yildirim fenerli bjknin kaybetmesini isteyebilir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 hafta onceden nasil belli oluyorsa, enteresan.

Beşiktaşlılar ağlıyo.

Bülent nasıl verilirmiş, doğrayacakmış.

İnşallah maçı katleder hakem hatasıyla kazanırız

TapaTalK

Fbn için yönet Bülent.

Tam iç saha hakemi bjk ağlayıp dursun ortada bile olsa maç bulent gereğini yapar ?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Garip bi şekilde ben de maçı söke söke yenmekten ziyade hakem hatasıyla kazanmamızı istiyorum. Bu şekilde daha çok demoralize olacaklarına inanıyorum, ayrıca p.ştların ağlamaları çok hoşuma gidiyo.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beşiktaşlıların ağlaması için hakemin bülent olmasına gerek yok. sergen yalçını hakem diye koy onda bile ağlanacak bişeyler bulurlar

Mevcut hakemler arasinda iyi bir hakem bence. Turgay Demir denen serefsiz de aglamaya baslamis.

Bu derbiyi alırız en ufak bir şüphem yok,korkum şu bu derbiyi ve Fenerbahçe derbisini bize sus payı olarak verip diğer maçlarda yine Bjk'yi kollamaya bizi katletmeye tam gaz devam etmeleri.

Bu derbiyi alırız en ufak bir şüphem yok,korkum şu bu derbiyi ve Fenerbahçe derbisini bize sus payı olarak verip diğer maçlarda yine Bjk'yi kollamaya bizi katletmeye tam gaz devam etmeleri.

Öyle birden birakmazlar zaten Besiktasi kollamayi. Sezon sonuna kadar devam ederler buna ne yazik ki. Cünkü amac Besiktasa 3.yildizi takmak.

Çok koyuyor bu sene şampiyon olamayacağımızı bilmek.

O iki maci alacaktik firsat önümüze gecmisken. Tamamen kendi salakligimiz.

Kayseri ve Rize'yi yensek hersey bambaska olacakti takim havaya girecekti belki de. Ama öte yandan bu takim seri meri yapamaz, isnana o güveni vermiyor hic bir sekilde.

Geri
Üst Alt