Derbinin Hakemi Belli Oldu!

D33HbRHX4AAAgTW.jpg

geçmiş olsun. kadıköydeki maça fanatik bir fener taraftarı olan bir hakemide atadıklarına göre herhangi bir beklentiye girmeye gerek kalmadı

Rixespor macinda bariz penaltimizi vermemisti it oglu it 88dakikada

Terim bu maçta ceza almazsa daha da hiçbir maçta almaz. Ali palabıyıkta tribüne yollama potansiyeli görüyorum

Fenerbahçe, Ali Palabıyık yönetiminde oynadığı son 15 maçta hiç kaybetmedi. (11 galibiyet, 4 beraberlik)

Galatasaray, Ali Palabıyık yönetiminde oynadığı son 15 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı.

Ulan ne komik adamlarsınız, herkes bok atmış hakeme, başkasını verse ona da bok atacaktınız muhtemelen.

Kim yönetsin lan maçı manyak mısınız siz?:D

Yönetim çıkıp konuşmasa bunlar olur tabiki.

Ulan ne komik adamlarsınız, herkes bok atmış hakeme, başkasını verse ona da bok atacaktınız muhtemelen.

Kim yönetsin lan maçı manyak mısınız siz?:D

Ben yönetirim. Tarafsız olurum. Sadece 4 tane kırmızı gösteririm onlara.
Oradaki maçlarda bizi doğrayan hakem kalmadı.

Ahaa cok az olan sansimiz da ortadan kalkmis oldu boylece ben takip etmem bu maci.

Baskasi yonetse bok atacagimiz filan da yoktu kendi inandiklarinizi insanlarin dogrulari gibi empoze etmeyi ne seviyorsunuz arkadas. Ac bak bakalim kac kere hakem hakkinda konusmusum, konustuysam da olumlu buldugum hakkindadir. Bu adam tescilli.

Şu maça o kadar hakem varken Ali palanıyık denen şerefsizi atamak en hafif tabirle o .çocukluğudur.

O ali dürüst denen yalamanında ne kadar Galatasaraylı olduğunu gördük..Gerçek Galatasaraylı adam o ortamda bir dakika durmaz.

Burda bir çift lafda bizim pısırık başkana söylemek lazım..
Ama başımızdakilerinde Ali dürüstten farkları yok.
Ancak taraftar tepkisiyle yapıyorlar hak korumayı.Yoksa umurlarında değil.
Böyle olunca ali palabıyık gibi adamı çok rahat atar şerefsizler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

an itibari ile federasyon ve mhk,gazoz falan içmeseler bari maça çıkmadan önce
nuri1.webp

Geri
Üst Alt