Derbinin Hakemi Belli Oldu

Ligdeki hakemlerin minimum Çakır kadar yönetebilmesi lazım maçları. Ama Çakır bile müthiş hakem ligde, durumumuz o kadar vahim.

UEFA'nıh göz bebeği -imiş..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Olmaz olsun öyle bebek. Ne olursa olsun isterse 500.000 kişi olsun o statta en aza indirmeli taraftarın etkisine girmeyi.

Avrupa'da yok ki ateşli taraftar tiyatroya gelir gibi maça geliyor çoğu büyük takımın taraftarı.

Biraz baskı da hemen kararları şaşabiliyor Cüneyt Çakır'ın, bu olmamalı..

Olmaz olsun öyle bebek. Ne olursa olsun isterse 500.000 kişi olsun o statta en aza indirmeli taraftarın etkisine girmeyi.

Avrupa'da yok ki ateşli taraftar tiyatroya gelir gibi maça geliyor çoğu büyük takımın taraftarı.

Biraz baskı da hemen kararları şaşabiliyor Cüneyt Çakır'ın, bu olmamalı..

Kesinlikle.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

kadiköy'de sampiyon oldugumuz macta cok temiz bir mac yönetmisti, o mactan sonra yine mala bagladi.

Bülent Yıldırım'ı tercih ederdim, Cüneyt Çakır kağıt üzerinde en iyi hakemimiz diye verilmiştir.

beyler kötünün iyisi işte boşverin, biz kendi performasımıza odaklanalım, hakem makem işleri şikecileri ilgilendirsin

Beraberlige fokus olmaz umarim.

Sent from my BlackBerry using Tapatalk.

ikisinide eze eze yenicez için rahat olsun. FBJK ;)

zirveyi yalnız bırakmak adına bir ihtimal beraberlik, göreceğiz maçta ancak yukarıda gergin geçmez demişsin. Açıkçası ben fb derbisine oranla daha gergin bir maç bekliyorum keza bjknin son dönemlerde bize tavrı belli.

ikisinide eze eze yenicez için rahat olsun. FBJK ;)

bi kaç gündür görüyorum patronum da dahil pek bi havalandı bjk e bunu gören(diğer patronum) fb geri durur mu,bi kardeşlik bi kardeşlik sorma gitsin. Ne zaman bjk böyle olsa stattan boynu büyük ayrılıyor ctesi tarih yine tekerrür edecek inşallah..

cüneytte sıkıntı yok.ben bizi asıp biçtiği maç hatırlamıyorum.kadıköydeki her maçımızda her türk hakemi rezil oluyor orasını ayrı.

Geri
Üst Alt