Seviliyorsun Halil'im Umut'um. Meletecez birilerini. Kenarda dur.
kemal_7770.jpg

Bu maçı zaten kaybedeceğimizi bildikleri için tetikçi hakemlerini verip heba etmek istememişler.

Onları diğer maçlarımıza saklıyorlar (Sivas,Alanya,bjk,ts,Rize)

Bu maçı zaten kaybedeceğimizi bildikleri için tetikçi hakemlerini verip heba etmek istememişler.
içimizden birini hakem atasalardı yine de alamazdık bu maçı . takım daha kendi evinde malatyadan bifuma gibi adamın karşısında paspas oldu terim seyretti lemina haşlama oldu saati gözledik ki bitsin.

Benim anlamadığım ligin hakemleri belli her hafta her maç hakem isyanı oluyor 18 takım içinde söylüyorum bunu hakem ataması yapılır yapılmaz millet isyana başlıyor hayır kimi bekliyorsunuz da kim çıkıyor karşınıza sanki sokaktan adam çevirip maç yönettiriyorlar lig belli hakemler belli işte malzeme bu

Beğenmeyenler niye beğenmemiş anlam veremiyorum.

Fırat, Cüneyt, Mete veya Ali yi mi istiyorsunuz?

sent via GSC

Hakem atansın istemiyorlar. Daha Bi tane maçta verilen hakemin beğenildiğini görmedim.

Adamın yönettiği hiç bir maçı kaybetmemişiz daha ne.
Ne güzel işte yeni birini göreceğiz en azından. Şaibeli hakemlerden birini atamamışlar daha ne istiyorlar.

Bazen bizim taraftarı anlamak güç.

sent via GSC

var hakemi bitigen sıkıntılı biriydi sanki yanlış mı hatırlıyorum

Ben maç da galibiyet istiyorum, eğer eyyamcı cücü atansaydı maçı beraberliğe bağlamak için yine zırt pırt oyunu durdurup maçın temposunu bitrip iyine keyifsiz hale getirirdi. Fırat desen o jöleliyi hiç sevmem.

3. bir hakem olması iyi oldu.

Bakalim Serdar veya Ozan'i atabilecek mi? Uydurdugu penalti ile kara listeme Girdi. Her macin onune gecen hakemlerden biktim

Alin kadikoyunuzu gotunuze sokun sikeci orospu cocuklari

Geri
Üst Alt