Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
5c03f750ae298b56cf7a207b

İddaa, Beşiktaş-Galatasaray maçının oranlarını belirledi.
Beşiktaş galibiyetine 2.25, beraberliğe 2.90, Galatasaray galibiyetine 2.40 oran verildi.

2.4 fazla tabi çünkü kazanamayız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güncelleme
Beşiktaş 2.35
Beraberlik 3.10
Galatasaray 2.20

Paranın kokusunu alanlar beraberliğe yüklü girdi bile.

Öyle valla ben mal gibi parayı çektim dün kaybetmeye başlayınca kendimi durdurmak için çektim parayı, düşükten oynayacaz mecbur.

Ben kazandim mi direk cekiyorum, sadece oynayacagim kadar birakiyorum hesapta.

Yoksa baska kupon yatti mi aman parayi geri kazanmaliyim diye mal mal kuponlara yükleniyor insan istemeden de olsa.

Ortalama ne kadar basıyorsunuz bir kupona ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haftasonları mutlaka 2 adet sistem yapıyorum, toplam 64 veya 44 tl tutuyor (4-5-6 veya 3-4-5-6) bunun dışında 2-3 adet cumartesi + pazar kuponu yapıyorum bunlar genelde 10-15 oranlı oluyor 30 tl basıyorum her birine. Bir de anlık kuponlar yapıyorum bu tamamen random, o ana göre değişiyor bazen 50 basıyorum, bazen 15 farklı kombinasyon yapıp her birine 3 tl basıyorum, çok nadir olarak da tek maça bin lira falan basıyorum ama çok nadir oluyor bu. Bu sezon böyle gidiyorum, dönüp kasaya baktığımda ahım şahım ne zararım var ne de karım var, - veya + 500'lerde dolanıyorum şimdilik. Büyük sistemlerden birinden vurabilirsem bir anda + 30 bin lere gelebilirim bunu kovalıyorum, sistemim bu ynai.

Haftasonları mutlaka 2 adet sistem yapıyorum, toplam 64 veya 44 tl tutuyor (4-5-6 veya 3-4-5-6) bunun dışında 2-3 adet cumartesi + pazar kuponu yapıyorum bunlar genelde 10-15 oranlı oluyor 30 tl basıyorum her birine. Bir de anlık kuponlar yapıyorum bu tamamen random, o ana göre değişiyor bazen 50 basıyorum, bazen 15 farklı kombinasyon yapıp her birine 3 tl basıyorum, çok nadir olarak da tek maça bin lira falan basıyorum ama çok nadir oluyor bu. Bu sezon böyle gidiyorum, dönüp kasaya baktığımda ahım şahım ne zararım var ne de karım var, - veya + 500'lerde dolanıyorum şimdilik. Büyük sistemlerden birinden vurabilirsem bir anda + 30 bin lere gelebilirim bunu kovalıyorum, sistemim bu ynai.

2 veya 3 oran bulup 50-100 basmak mı iyidir yoksa sistem yapıp oynamak mı bazen kararsız kalıyorum.

Mesela bu akşam için yapacağım ancak misli mi sistem mi hep kararsız kalıyorum.

Şu ana kadar sistem oynayarak bir kere kazandım. Geçen sene 22tl karşılığında 2bin küsür aldım.

Anladığım kadarıyla sen daha çok sistem yapıyorsun.

Geri
Üst Alt