- 9 Temmuz 2011
- 34.150
- 29.126
- 2.533
İddaa, Beşiktaş-Galatasaray maçının oranlarını belirledi.
Beşiktaş galibiyetine 2.25, beraberliğe 2.90, Galatasaray galibiyetine 2.40 oran verildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rengim günün tahminlerini dm üzerinden alalım 1 haftadır tekten yatıyom para kazanmam lqzım02c bas geç.
Bu maç için abartı bence. Bjk bizden iyi değil ve takımının %90ı yok neredeyse2.4 fazla tabi çünkü kazanamayız
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Paranın kokusunu alanlar beraberliğe yüklü girdi bile.
Öyle valla ben mal gibi parayı çektim dün kaybetmeye başlayınca kendimi durdurmak için çektim parayı, düşükten oynayacaz mecbur.Bu zamanda hizli olacaksin abi. Oranlar belli oldugunda direk 3,70 den oynadim.
Öyle valla ben mal gibi parayı çektim dün kaybetmeye başlayınca kendimi durdurmak için çektim parayı, düşükten oynayacaz mecbur.
Öyle valla ben mal gibi parayı çektim dün kaybetmeye başlayınca kendimi durdurmak için çektim parayı, düşükten oynayacaz mecbur.
Kimler yok bjkde bu maçBu maç için abartı bence. Bjk bizden iyi değil ve takımının %90ı yok neredeyse
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ortalama ne kadar basıyorsunuz bir kupona ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haftasonları mutlaka 2 adet sistem yapıyorum, toplam 64 veya 44 tl tutuyor (4-5-6 veya 3-4-5-6) bunun dışında 2-3 adet cumartesi + pazar kuponu yapıyorum bunlar genelde 10-15 oranlı oluyor 30 tl basıyorum her birine. Bir de anlık kuponlar yapıyorum bu tamamen random, o ana göre değişiyor bazen 50 basıyorum, bazen 15 farklı kombinasyon yapıp her birine 3 tl basıyorum, çok nadir olarak da tek maça bin lira falan basıyorum ama çok nadir oluyor bu. Bu sezon böyle gidiyorum, dönüp kasaya baktığımda ahım şahım ne zararım var ne de karım var, - veya + 500'lerde dolanıyorum şimdilik. Büyük sistemlerden birinden vurabilirsem bir anda + 30 bin lere gelebilirim bunu kovalıyorum, sistemim bu ynai.