Derbinin İlk 11'leri Belli Oldu!

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
GALATASARAY

Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Selçuk, Melo, Olcan, Sneijder, Yasin ve Burak Yılmaz

FENERBAHÇE

Volkan, Gökhan, Alves, Bekir, Caner, Meireles, Mehmet Topal, Emre, Kuyt, Emenike ve Sow

İşte 11'ler - NTVSpor.net

GALATASARAY:
Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Melo, Selçuk, Olcan, Sneijder, Yasin, Burak.

TEKNİ DİREKTÖR: Cesare Prandelli

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Alves, Caner, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Kuyt, Sow, Emenike.

TEKNİ DİREKTÖR: İsmail Kartal

wes disinda önde adam yok

gol atmamiz cok zor

1 tane atip üstüne yatmaya oynariz anca

bruma yok hayal kırıklığı yaşıyorum

Yapma hocam yapma hocam.

Yasinden umutluyum ama Brumayı oyuna alıp kimi cıkaracagız ? Savunma dengesini bozacağız.Hatalı 11 bence.Umarım çakar geçeriz

Edit:amrabat yedeklerde yok

YEDEKLER: Sinan Bolat, Hakan Balta, Furkan Özçal, Bruma, Yekta Kurtuluş, Umut Bulut

Yedekler çok yetersiz. Bruma dışında sonradan oyuna girip sonucu değiştirebilecek bir oyuncu yok bence.

Evet bu demekdir ki Brumayi oyuna sokmak icin Telles/Chedjou cikacak, savunmaya baska adam koyacagiz.

Kisacasi Bruma icin 2 degisiklik gerekecek.

bruma oynamaz bu mac

gol yersek yasin cikar umut girer

amrabat niye yedeklerde yok? Koskoca galatasarayın yedek kulubesine bak. Bruma dısında 1 tane oyunu degistirecek adam yok.

Admin eksik girmedi arkadaşlar.

Galatasaray Resmi Twitter hesabı eksik yazdı . biraz önce sildi yeniden paylaştı.

Bruma :( Buarada Telles ve Yasin'den cok iyi performans bekliyorum . Daha dogrusu Telles'in super oynayacagini Yasin'in de gol atacagini dusunuyorum .

Zemine bakmadan Bruma diyenler var. O sahada çok büyük ihtimalle sakatlanırsa sezonu kapatır.

kadroyu beğenen arkadaşlara soruyorum bruma oyuna filan giremez bugün en az 2 hamle lazım brumayı sokabilmemiz için dk 80'de girer artık tellesi çıkarp hakanımı alıcak prandelli bruma gibi bir koz varken hiç bir nanesi olmayan solbeki oynatıyoruz

Geri
Üst Alt