Derbinin İlk 11'leri Belli Oldu!

Bitkin , yorgun fb defansı için ikinci yarıda sokar Bruma'yı . Hem zaten 90 dakika kaldıracak değil .

Bence cok iyi bir 11 cikarmis hoca yorulan savunmayada bruma yada amrabati sokacak. Tek hamlede de sokabilir. Telles cikar olcan sol beke gecer bruma girer

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

6 yabancı yine iyiydi ya.Bruma Amrabat varken el mahkum Yasin'i oynatıyoruz.

Ayrica gol sorunuda cok yasayacagimizi sanmiyorum olcan ve yasin zaten skorer kanat burak ve sneijder de var geriden gelebicelek melo ve selcuk etkisi de rakipten fazla. Neyi bu kadar gozunuzde buyutup hangi topcudan cekiniyosunuz anlamadim

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kadroyu beğenen arkadaşlara soruyorum bruma oyuna filan giremez bugün en az 2 hamle lazım brumayı sokabilmemiz için dk 80'de girer artık tellesi çıkarp hakanımı alıcak prandelli bruma gibi bir koz varken hiç bir nanesi olmayan solbeki oynatıyoruz

Bende öyle düsündüm ama simdi aklima bisey geldi. Olcan sol bek de oynayabiliyor. Belki hoca da öyle düsünmüstür. Tellesi cikarip,Olcani arkaya cekip önüne Brumayi koyacak olabilir gidisata göre.

Eger skor leyhimize olursa o zaman Bruma yi risk etmeye gerek kalmaz bu patates tarlasinda.

Hayırlısıyla ve alnımızın akıyla çıkalım şu maçtan...

Geri
Üst Alt