GSC Haber Derbinin VAR Hakemi Ömer Faruk Turtay, AVAR Hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy Oldu

Amaç ilk aşamada farkı 1'e düşürmek, olmazsa 4'te kalmasını sağlamak.
Gerisi Okanda. Yine çıkıp hatalar ders aldık güvenin derse tekmeyi vurmak lazım

Amaç taraftarı kışkırtmak olay çıkmasını sağlamak. Bu olaylardan sonra taraftar sahaya girer hakemi döverse hükmen 0-3 deyip - 3 puan da silme cezası verip şikecileri lider yapacaklar. Bir de Osimhen in oynayıp oynamama kararını hakem verecek saçmalığı dolaşıyor ortalıkta, bu akşam çok zorlu geçecek

Böyle derbilerde Ortahakemin güvenilmez acemi bir tipse bari VARA tecrübeli hakem mesela Halilumutmeleri koyar hakemide rahatlatırsın değilmi. Ama TFF-mhk ne yapıyor hem ortahakemi kötü hem VAR a koyduğu hakem çok yetersiz ve kötü. Tek kriter tff için ikiside fbyi tutsun. Yani bilinçli olarak yapılan bir operasyon kokusu çok net belli. Maç sonu hertürlü hakem konuşulsun istiyorlar bilerek yapıyorlar.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetimin böyle oldugu surece hakem olarak kolu da atarlar avara cografya ögretmenini de atarlar. Biz yönetim olarak hak ediyoruz bunlari malesef

Yasin denen şey atandığı gün söyledim bu coğrafi orman çocuğunun atanacağını. Ellerindeki son fırsat olarak görüyorlar bu maçı.

O yüzden bu akşam sahaya karakter, ruh koymayan futbolcu, taraftar görmek istemiyoruz.

Eğer ki bu akşam hakem, var, avar'ın hatalı, yanlı kararları ile maçı kaybedersek maç bitiminde bein üyeliğimi iptal ettireceğim.. Şahsi olarak verebileceğim tek tepki, protesto yöntemi bu.. Formula 1 i de F1 TV den izlerim artık..

Utanç verici hadiseler yaşanıyor. Bu ülkede Yıldırım Demiören, Nihat Özdemir, Mehmet Ali Aydınlar gibi rakip başkanlar, yöneticiler TFF Başkanlığı yaptı.. Ancak hiç birisi bu yetersiz herif kadar düşmanca bir tutum sergilemedi..

Senin de, kolladığın eziklerin de, tetikçilerinin de topunuzun Allah belanızı versin!!! Nefret ettirdiniz..

Buğra Taşkınsoy ve Çağlar Uyarcan yine FB-BJK maçının da Var’ları
Yine 2-0 konya’da golümüzün iptal edildiği maçın AVAR’ı Çağlar Uyarcan.

Tüm tuşlara basmış çakma mafya ve adamları

Bunlar ortamı iyice gerip seyirciyi sahaya indirmeye çalışıyorlar.

Taraftarımız öfkesini diri tutmalı taşkınlık yok
Ölmek var susmak yok

Böyle yönetim olduğu sürece puan olarak 1. bitirseki gidip kupayı fb' ye verebilirler, şaşırmamak lazım.

İndirecekler bu maç bizi

kadıköyde yaptığı gibi bizi her pozisyonda ezdiremez, 40 dk faul çalmamazlık yapamaz

her ama her kararında tepki görmeli, zaten mongolun teki dibine kadar hissettirmeliyiz deplasmanı

3 oldu tuvalate gideli direkt cihaza etki ediyor heyecan bi an önce bitsin şu maç

Arada kaynamasın

Sane'nin penaltı pozisyonu hakkında:
Firat Aydınus: "Penaltı"
Mustafa Çulcu: "Penaltı"
Ahmet Çakar: “Penalti"
Erman Toroğlu: "Penaltı"
Bünyamin Gezer: “Penaltı"
Trio: "Penaltı"
Deniz Ateş Bitnel: “Penaltı"
Mark Clattenburg: “Penaltı"

Türkiye'de televizyondan izeyip penaltı değil bir tek bunlar oldu ve yine herkes geçen hafta gol derken bunlar ofsayt dedi. Bu vardakiler net Galatasaray düşmanı.

Geri
Üst Alt