Derbiye Referandum Ayarı!

Kemal Bulur

Gakkoş
10 Numara!
Galatasaray-Fenerbahçe derbisine referandum ayarı

Türkiye'de Anayasa değişikliği için yapılacak olan referandumun tarihinin 16 Nisan olarak açıklanması gözleri bir anda Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak maça çevirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanana programda 14-15-16-17 Nisan tarihlerinden birinde oynanması muhtemel olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ile ilgili son kararı İstanbul Valiliği ve Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

UEFA AVRUPA LİGİ ÇEYREK FİNAL MAÇLARI DA VAR

Derbi tarihini zora sokacak en önemli programlardan biri ise UEFA Avrupa Ligi çeyrek final programı olacak. UEFA Avrupa Ligi'nde Krasnodar ile eşleşen Fenerbahçe, Rus ekibinden sonra bir rakibini daha elerse UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalacak ve inanılmaz bir fikstür açmazının içerisine düşecek.

Mynet

Referandumu erteleyin o zaman.

13 ve 20 nisanda ceyrek final maclari oynanacak, derbi ptesi oynanır muhtemelen

Hafta içi gündüz 10 da oynatın federasyona tam yakışan hareket budur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

serefsizlik yapmasinlar, Ucak biletimi Cumadan Pztesi ye kadar ayarladim. Referanduma baslatmasinlar

Bu derbi niye hep sktri boktan zamanlara denk geliyor azixin cenabetligi bunlar hep

aziz geçen yılda sahte bomba ihbarıyla maçı erteletmişti şimdi de referandum yaptırtıp maçı erteletti neyin peşinde bu adam

Geri
Üst Alt