Derhal Açıklama Yapılmazsa Şampiyonluk Gidince Kimse Ağlamasın!

Targutay Sabancı

Apartman yöneticisi
10 Numara!
Bu gece bir hakem katliamı yaşanıyor. Atilla Karaoğlan adlı utanmaz Galatasaray'ı resmen doğruyor. Ligde yaşanacakların fragmanı gibi. Bu gece bu maç kazanılsa bile eğer ki yönetim açıklama yapmaz ise, şampiyonluk gidince kimse ağlamasın. Derhal bu hakem ile ilgili açıklama yapılmalı.

Tamam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Net art niyetli serefsiz hakem. Kesinlikle katiliyorum, 5-0 bile kazansak aciklama yapilmali

Biz açıklama kulübü değiliz. biz racon keseriz. (Bknz. geçen sene) Onun üstüne de bir şey yapamazlar. Her şeyin yeri zamanı var. İlk maçtan olmaz ama Erden baba işini bilir, hepsini hoplatır.

Aciklama hicbir ise yaramiyor, pustlugun dozunu daha da artiriyorlar hatta. Gs gibi bir camianin caydirici olabilmesi lazim.

bizim 1-2 kartı atladı, onlara yoktan 3-4 tane faul uydurdu. direkt bizim aleyhimize sıçtı diyemem ama bombok hakemliğini ispatlamak için bi 45 yetti diyebiliriz.

başarılı olmak için o kadar para harcayıp yangın yapıyon, kaderin 2 kuruş para veren federasyonla kabzımal hakemlerine kalmış. aklı olan kulüplerin tamamı coşmalı bunlara, böyle iş yapılmaz.

Bu gece bir hakem katliamı yaşanıyor. Atilla Karaoğlan adlı utanmaz Galatasaray'ı resmen doğruyor. Ligde yaşanacakların fragmanı gibi. Bu gece bu maç kazanılsa bile eğer ki yönetim açıklama yapmaz ise, şampiyonluk gidince kimse ağlamasın. Derhal bu hakem ile ilgili açıklama yapılmalı.
Derhal

abartılacak hiçbir şey yok
fb taraftarı gibi davranmayın

Ota boka dusup duran adi Anadolu topculariyla oynuyon. Hakem zaten kotu ama mac sonu bir iki laf sok yeter.

Geri
Üst Alt