Destiny PS4 Satışlarını 3′e Katladı

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Bir süredir merakla beklenen Destiny 9 Eylül’de oyun severler ile buluştu. Activision’ın ortaya çıkardığı oyun Playstation 4 satışlarını %300 arttırdı. Rakamlar açıkça gösteriyor ki Destiny çıkmadan önce Playstation 4 sahibi olmayan oyuncular sadece Destiny oynamak için PS4 alıyorlar.

Ortaya çıkan raporlara göre Destiny çıktıktan sonra kısa süre içerisinde İngiltere’de en çok satılan oyunlardan biri oldu. Bu noktada PS4 satışları da %300 oranında artış gösterdi. Bu da İngiltere’de alınan konsollardan 3′te birinin Playstation 4 olduğu sonucunu ortaya çıkarıyor.

Daha önce ortaya çıkan verilere göre ise Destiny’nin ilk gün satışlarında 325 milyon dolar gelir sağladığı ortaya çıkmıştı. Activision bu satış başarısından oldukça mutlu olacak ki verileri hiç beklemeden kamuoyuna sunmuştu.

Bir hata oluştu (500) - Mynet

ben beğenmedim(videolardan izlediğim kadarıyla)

Ha ha ha.. The Division hele bi çıksın bakın neler olacak....

oynadigim en iyi shooter oyunu belkide. görüntü olarak degil belki ama oyun dengesi muthis olmus.

2015te uncharted 4 cıkar

2017de tlast of us 2 cıkar umarım

Uncharted 4: A Thief's End E3 2014 Trailer (PS4) - YouTube

bu çıktığı zaman ne olacak peki ? destiny de 3 e katlıyorsa bunda 3333 e falan katlanır o zaman

THe Division ile bunu aynı kefeye koyamassın.... Şöyle düşün... The Division oynarken çok sıkışırsan arkadaşını çağırıyorsun o da diyelim trende tabletinden sana yardıma geliyor. Baktınız olmadı cep telefonu olan arkadaşınızdan yardım istiyosunuz o da cep telefonu üzerinden size destek veriyor... Multiplatform MMORPG...

THe Division ile bunu aynı kefeye koyamassın.... Şöyle düşün... The Division oynarken çok sıkışırsan arkadaşını çağırıyorsun o da diyelim trende tabletinden sana yardıma geliyor. Baktınız olmadı cep telefonu olan arkadaşınızdan yardım istiyosunuz o da cep telefonu üzerinden size destek veriyor... Multiplatform MMORPG...

aynı kefeye koymadım, hiç bir fikrimde yok aslında oyun hakkında, anlattığında çok büyük bir olay değil bu teknolojide... uncharted 4 ten fazla satmayacağına şimdiden adımdan daha fazla eminim

fps tadında üst düzey kalite. eksileri cesitlilik senaryo vb. ki gunmzde mmo evreni yrtmk kolay degil

aynı kefeye koymadım, hiç bir fikrimde yok aslında oyun hakkında, anlattığında çok büyük bir olay değil bu teknolojide... uncharted 4 ten fazla satmayacağına şimdiden adımdan daha fazla eminim

Tom Clancy imzasıyla çıkacak bir oyun hakkında bence bu kadar emin konuşma... ;)

uncharted her turlu daha iyi saticak isimden dolayi hakli olarak

Fifa 15 cikacak millet Ps3'unu satip onun icin hazirlaniyor ondandir artan satislar

~tap

Su sacma sapan silah oyunlarindan bikmadik herhalde nerede birilerine sorsam bunlari oynuyor.

çoluk çocuk bebeleri nasıl fifayla kandırdıysalar, bu oyunla da iyi kandırdırlar :asd22:

Geri
Üst Alt