Dev Maçta Kazanan Arsenal!

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Premier Lig'de haftanın dev maçında kazanan Manchester United'ı yenen Arsenal oldu. Topçular, bu sonuçla 4. sıraya yükselmeyi başardı.

arsenal_1.jpg

Emirates'te oynanan karşılaşmanın hemen başında ev sahibi ekip öne geçti. Xhaka'nın ceza sahası dışından sert vuruşunda falso alan top de Gea'yı kontrpiyede bıraktı ve Topçular öne geçti. 20. dakikadan sonra kontrolü ele alan Manu, etkili bir oyun ortaya koydu ama defans ve Leno izin vermedi. 2. yarıda da Kırmızı Şeytanlar beraberlik için baskı kurmaya çalıştı. Ancak 68. dakikada Lacazette'nin Fred'in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem penaltıyı verdi. Atışı kullanan Aubameyang skoru 2-0'a getirdi.

Kalan bölümde Arsenal üstünlüğünü korumayı başardı ve mücadeleden 2-0 galip ayrıldı. Bu kritik galibiyetle puanını 60'a çıkaran Arsenal, rakibini geçerek 4. sıraya yükseldi. ManU ise 58 puanda kaldı.

Beinsports

Sabır-istikrar filan önemli ama bu kadarı da fazla!...2004 ten sonra araya bir tane daha şampiyonluk sıkıştırabilse, Wenger hala Arsenal' in başında olurdu muhtemelen!. İngiltere' de hiç bulunmadım, adamların futbola bakış açılarını bilmek isterdim doğrusu...

2004 de gördük iste.

Yenilgisiz sampiyon olmuslardi hey gidi günler. Henry reis 30 gol atmisti o sezon.

2000li yıllarını saymıyorum. Üzerinden kaç yıl geçti adamların iddiası her yıl 4-6 arası bir yerde tutunmak gibi oldu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lukaku ve rasford kaçırdıklarının yarısını atsa united alacaktı maçı.

2000li yıllarını saymıyorum. Üzerinden kaç yıl geçti adamların iddiası her yıl 4-6 arası bir yerde tutunmak gibi oldu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet gercekten son sampiyonluk üzerinden 15 sene gecti. Dile kolay 15 sene.

Yalniz Arsenal'in dünkü mactan sonra yukaridaki takimlarla maci kalmadi. United maci ilk 6 da bulunan takimlarla olan son maciydi. Seri falan yaparlarsa rahat ücüncü olabilirler.

Maçlar Arsenal'in Ali sami yeni olan Highbury de oynanırdı vay be

er3RBz.jpg

JItBxv.jpg

Burasi da cok güzel bir staddi yav. Ben cok begeniyordum.

Geri
Üst Alt