Dev Sürüngenler Kadıköy'de: Karakterli Futbolcu Gökhan ve Topal'ın İbretlik Videosu

Bu Gökhan Gönül'e kim "efendi, ahlaklı" diyorsa..... Bunun kadar sinsi şerefsiz bir adam var mı yaa... Bu kıro Mehmet Topal'da o formayı üstüne giyddi ya onlardan farkı kalmadı.... Babadan oğula nesil bu şerefsizler.....

Şu mubarek günde yaptıkları sahtekarlığı Allah çıkartır acısını inşallah. Şerefsizlik bulaşıcı bir hale geldi bu şikeciler sayesinde. Mehmet topalı da adam sanardık ama oda gg caner emre beleşoğlu olma yolunda emin adımlarla devam ediyor.

Gökhan Gönül adam degildir, bunu yillardir söylüyorum. Mesele saha icnde sahtekarlik yapmasi degil, bana göre böyle seyler futbolun icinde dogal seyler. Ama gidip sonra kameralar önünde, adamlik tarslamaya calismak, ve yine her seferinde saha icinde böyle islere basvurmak adamlik degil, gevsekliktir.

Bu Mehmet temiz bir cocuktu, bizde asla böyle hareketleri yoktu. Ne oldu bu cocuga böyle ? Aziz Yildirim restmen zehirliyor insanlari. Ben Fenerbahce´de adamlik olarak bir tek Bekir´i tanirim, gerisi fos.

En hoşuma gidende çaktırmadan yandan yandan hakeme bakmaları :D

gg sırf ftye sarıldı diye efendi diyenler vardı
by ye hırsız diyen utanmaz şikeci kuşlar, siz de önce kendi emek hırsızlarınıza bir bakın
italyan aktörlere taş çıkartmışlar
oscarlık performans göstermişler
bu emek çalıcılar amfi tiyatroda hünerlerini sergilesinler bundan sonra

Gökhan Gönül adam degildir, bunu yillardir söylüyorum. Mesele saha icnde sahtekarlik yapmasi degil, bana göre böyle seyler futbolun icinde dogal seyler. Ama gidip sonra kameralar önünde, adamlik tarslamaya calismak, ve yine her seferinde saha icinde böyle islere basvurmak adamlik degil, gevsekliktir.

Bu Mehmet temiz bir cocuktu, bizde asla böyle hareketleri yoktu. Ne oldu bu cocuga böyle ? Aziz Yildirim restmen zehirliyor insanlari. Ben Fenerbahce´de adamlik olarak bir tek Bekir´i tanirim, gerisi fos.

bekirirtegunopusme.jpg

katılıyorum ama onun da pek adam olduğu söylenemez :D

bekirirtegunopusme.jpg

katılıyorum ama onun da pek adam olduğu söylenemez :D

Billahi biliyordum birisinin bu fotoraf ile gelecegini. :D

Adamdir adamdir Ugur kardes, o resimdeki arkadas sen bile olsaydin (GS formasi ile) bozmamak icin karsilik verirdi. Bu Bekir´in adamligini gösterir. :H

gg sırf ftye sarıldı diye efendi diyenler vardı
by ye hırsız diyen utanmaz şikeci kuşlar, siz de önce kendi emek hırsızlarınıza bir bakın
italyan aktörlere taş çıkartmışlar
oscarlık performans göstermişler
bu emek çalıcılar amfi tiyatroda hünerlerini sergilesinler bundan sonra

O pozisyonda yaptiklari, Burak´in her yere atisini katlamistir...

Billahi biliyordum birisinin bu fotoraf ile gelecegini. :D

Adamdir adamdir Ugur kardes, o resimdeki arkadas sen bile olsaydin (GS formasi ile) bozmamak icin karsilik verirdi. Bu Bekir´in adamligini gösterir. :H

Zaten katılıyorum dedim.Bekir'in yamuğunu görmedim ben de.

Resim bende açılmıyor.Normal halini upload edebilir misin acaba?

Edemem.Teletabiler yuvarlanıyor pek bir şey yok.

Acılar içindede olsa 1-0 kazanıyoruz ama hiçbir zaman bu 7 yıldızlı şikecilerin zaman geçirmek için yaptığı görüşmemiş sahtekarlığı yapmadık. Bu pozisyonu keşke biraz daha uzun kaydını görseydiniz herkes görse gökhan gönül ve mehmt topalın sahalarda 3. liglerde bile görülmemiş vakit geçirme sahtekarlıklarını. Kenardan yerden gönderilen bir topta kayarak saha dışına çıkıyorlar hiçbir temas yok, orada sakatlanma numarası yapıyorlar yuvarlanarak sahanın içine giriyorlar sahanın içinde yatıyorlar. 1-2 dk yatıp kalkıp depar atıyorlar sonra uzatma anlarında oluyor bu olay. Bu iğrenç sahtekarlıklarını gördüğümden beri bunların şampiyon olamayacağını haketmediklerini eninde sonunda liderlikten ineceklerini anlamıştım. Sizde inanın. Bu sahtekarlar şampiyon falan olamaz. Ya biz olıuruz ya beşiktaş olur. Dev sürüngen şikecilere önce bakın sonra bizim 1-0 larımıza bakın. Daha bunların uydurma penaltılarla aldıkları bilmem kaç puanda var.

Geri
Üst Alt