Devamı Gelecek | Yazı

Adem Karagöz

Sarı Üye
Volkan Demirel..

2 ay sonra 35 yaşından gün almaya başlayacak milli kalecimiz.

FB TV ekranlarında yaşının yarısı dahi etmeyecek olgunlukta "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin, yoksa bana kalcak bu iş.." açıklaması yapmış bir takım kaptanı. Kendisi, gol sevinçlerini "Pitbull hareketi" ile kutlamasına alışageldiğimiz Melo'nun penaltı kaçırmanın üzüntüsünü yaşarken üzerine doğru koşarak kutlamaya çalışmış bir profesyonel. Kendi açıklamalarına göre düşünürsek, sanırım zehirlenmesini ima ettiği köpekler "kuduz" oluyor. Peki bu kudurmuş hareketle kim köpek kim insan oluyor?

Mehmet Topuz..

2 yıl önce aynı rakip takımın sahasındaki maç sonrası "kangal köpeğinin işemesi" hareketiyle aynı ekran izleyicileri tarafından gönüllerde taht kuran futbolcunun, kaptanı tarafından yaptığı açıklamalara ne cevap vereceği merak konusu.

Yıldırım Demirören.

50 yaşında.. Yaşından çok milyonlarla hatta milyon eurolarla Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Türk futbolunu zarara uğratmanın ödülü olarak şike "davamız"ın kurtarıcısı olarak TFF başkanlığı ödülünü almış iş adamı. Belki de başkanlığı döneminde BJK mağlup olduğunda dahi alamayacağı surat ifadesiyle; Galatasaray'a görev süresinde ki ilk kupasını (2011-2012) verdikten sonra, diğer kupalar için TFF yetkililerini gönderen spor adamının Fenerbahçe kaptanlarına kupa verirken ki mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Devamı gelecek..

Çünkü;

Türk Futbolunda beceriksiz başkanın TFF başkanı, şikeden hükümlü AY'nin kulüp başkanı, ırkçı Emre'nin takım kaptanı, "profesyonel" Volkan'ın belediyeci olduğu bir sezon daha yeni başlıyor.

Çünkü daha bir o kadar yazılmayanlar var.

26/08/2014

Adem Karagöz​

Arkadas bizim derdimiz karaktersiz fb futbolcularmi? Banane Volkandan Kangaldan zarttan zurttan. Senin takimin gecen seneden daha kötü, Sponsor yok, transfer yok, hersey berbat gidiyor. Dünkü futboldan utandim acikcasi ... Hala gelmisin Volkandan bahsediyorsun. Bana selcuku ve burakin sözlesmesi neden uzatildi onu anlat mesela ...

Arkadas bizim derdimiz karaktersiz fb futbolcularmi? Banane Volkandan Kangaldan zarttan zurttan. Senin takimin gecen seneden daha kötü, Sponsor yok, transfer yok, hersey berbat gidiyor. Dünkü futboldan utandim acikcasi ... Hala gelmisin Volkandan bahsediyorsun. Bana selcuku ve burakin sözlesmesi neden uzatildi onu anlat mesela ...

Dün akşam ben sahada futbol göremedim açıkçası. Futbolla, transferle ilgili yorumlarımı ilgili başlıklara yazdım da.

Dün akşamdan kalan notlarımdı bunlar.

2014 Dünya Kupası'nda televizyonlarda ''DEĞER''(Türkiye'deki futbol için çok uzak bir kelime) düşmesin diye adamlar sahaya giren şahısları bir saniye bile göstermediler. Sende göstermeyeceksin Yıldırım Demirören'i , Aziz Yıldırım'ı , Mahmut Uslu'yu , Emre Belözoğlu'nu , volkan demireli ( özellikle bunu) bir saniye bile göstermeyeceksin. Bu isimlerin Türk Futbolu'na kazandırdıkları veya kazandırabilecekleri tek bir ''DEĞER'' kırıntısı bile yok.

İyi ki şampiyonlar ligi var. Yoksa futbol, takip edilemeyecek kadar kirlendi bu ülkede...

En çok merak ettiği şu ; dün Melo Volkana o hareketi yapsa medya Melo'yu ne yapardı ?

Şikeye ceza yoksa pisliğe devam diyerek herşeyi yapıyor fb li TOPçular.Fenerasyonun desteği sürüyor.Evet dün çok kötüydük evet beklediğimiz Galatasaray yok ama hakemlerin fb ye desteğide ortada.

2011-2012'de final macında volkan süt dökmüs kediye dönmüstü. Yani yeneceksin ve susturacaksın.

Takım kötü kardesim. Ortasaha cok direncsiz. Bekler yetersiz. Ne kanattan ne ortadan hücuma kalkabiliyoruz. İleride Burak'tan tek basına birseyler yapmasını bekliyoruz. Eksik cok. Yani önce bu eksiklikleri giderelim sonra volkan-tff-aziz falan filan sallarız. Su an icin bunlar ile vakit harcama lüksümüz yok. Derdimiz bunlardan büyük cünkü.

Geri
Üst Alt