GSC Anket Devre Arası Hangi Yerli Futbolcular Gönderilmeli?

Devre Arası Hangi Yerli Futbolcular Gönderilmeli?

• Burak Yılmaz

Oy: 161 61,5%
  • Selçuk İnan

Oy: 115 43,9%
  • Semih Kaya

Oy: 44 16,8%
  • Yekta Kurtuluş

Oy: 110 42,0%
  • Hamit Altıntop

Oy: 71 27,1%
  • Veysel Sarı

Oy: 173 66,0%
  • Yasin Öztekin

Oy: 179 68,3%
  • Sabri Sarıoğlu

Oy: 54 20,6%
  • Umut Bulut

Oy: 33 12,6%
  • Diğer

Oy: 69 26,3%

• Kullanılan toplam oy
    262
burak ve selçuk pat diye devre arası gönderemezsiniz. selçuk sezon sonu %45 gidecek gibi.burak belkı kankası giderse talibi çıkarsa gider.hamit gitmez. veysel sarı devre arası trabzona gider.

burak ve selçuk pat diye devre arası gönderemezsiniz. selçuk sezon sonu %45 gidecek gibi.burak belkı kankası giderse talibi çıkarsa gider.hamit gitmez. veysel sarı devre arası trabzona gider.

Selçuk hiçbiyere gitmez. Bi ihtimal Burak giderse düzeleceğini bile düşünüyorum.

Hamite raziyim, ama Burak ve Selcuk :/ hele Burak ya nefret ediyorum neden bizi buluyor böyle cins adamlar ?

Burak ve Yasin'e oy verdim.

Yabancı sınırı olmasa sadece semih kalır o da yedek olarak :red:

Yasin
Yekta
Gökhan Zan
Veysel Sarı
Furkan Özçal

Sınır kalkarsa daha radikal da olunabilir.

yabancı sınırı varken selçuk burak semihi işaretleyenlerin kafasından istiyorum :) formda olmasalarda bunlardan iyisi yok kabul edelim

Transfer yasağı gelirse hiçbiri gitmesin diye dua ederiz..Hele bir hafta geçsin.. :D

veysel, yekta, burak ( yerine kaliteli birisi alinma sartiyla)
yasin,

Takımın en büyük sorunu olan Burak tabi ki. Hatta devre arasını beklemeden hemen feshedilmeli sözleşmesi.

engin baytar = sözleşme fesih
yiğit gökoğlan = sözleşme fesih
aydın yılmaz = sözleşme fesih
eray işcan = ptt lige kiralansın yada sözleşme fesih
gökhan zan = yerli ile takas yada sözleşme fesih
veysel sarı = yerli ile takas yada ts istiyorsa,500 bin € satış
yekta kurtuluş = yerli ile takas yada ts istiyorsa,500 bin € satış
yasin öztekin = yerli ile takas yada veren varsa 500 bin€ satalım
sercan yıldırım = balkese satalım ne verirlerse Allah kerim

sinan gümüş = süperlige kiralama
furkan özçal = yerli ile takas yada süper lige kiralama
umut gündoğan = yerli ile takas yada süper lige kiralama
kaan baysal = ptt lige kiralama

eboue = sözleşme fesih
ontivero = ptt lige kiralık yada sözleşme fesih
dany = devre arası geri dönecek diyorlar 1 dk oynamadı, sözleşme fesih yada süperlig kiralık
pandev = sözleşme fesih (yeni yabancı forvet alınmalı)
amrabat = devre arası malagaya 3,5 m€ satılmalı.Kesinlikle geri alınmamalı.

Şimdilik bu operasyon sezon sonu yabancı kontenjanı durumuna göre hareket edilir.

Öyle selçuk burak hamit umut olcan gibi kazık sözleşmesi bulunan adamların gitme olasılığı yok boşa hayal kurmayalım.

Son düzenleme:
Sabriye oy çıkması şu ortamda cidden üzücü kalkıp geçmiş,vizyon planlama vs söylenecekler biliyorum da şu ortamda şu paraya kimse oynamaz bu hırsla geçmişi bırakın artık

bu nasıl bir anket ya, şuraya bak bir de moderatör açmış. bu isimlerin hepsi bizim oyuncumuz, Galatasaray forması giyen oyuncular. bizim (en azından başka takımlara gidene kadar) bu oyuncuları desteklememiz, moral vermemiz lazım ama şu ankete bak. sonra rakip takımı değil de kendi oyuncularımızı ıslıklıyoruz işte stadımızda. bir de dikkat çekmesi için forumum ana sayfasına koyulmuş, ne kadar güzel. emin olun siz "bunlar gitsin" diye oy verince gitmeyecekler, ama onun yerine gidip oyuncuları destekleseniz canlarını dişlerine takarak oynayacaklar. azıcık aklınızı kullanın ya, başka Galatasaray yok. o oyuncuların hepsi de Galatasaray forması giyen oyuncular. sizin göreviniz onları desteklemek yani takımınızı desteklemek.

Zarar bakimindan Hamit Altintop bu listede birinci olmaliydi.

veysel
emrecan
umut gündoğan
furkan
pandev
yasin
aydın

Geri
Üst Alt