GSC Anket Devre Arası Hangi Yerli Futbolcular Gönderilmeli?

Devre Arası Hangi Yerli Futbolcular Gönderilmeli?

• Burak Yılmaz

Oy: 161 61,5%
  • Selçuk İnan

Oy: 115 43,9%
  • Semih Kaya

Oy: 44 16,8%
  • Yekta Kurtuluş

Oy: 110 42,0%
  • Hamit Altıntop

Oy: 71 27,1%
  • Veysel Sarı

Oy: 173 66,0%
  • Yasin Öztekin

Oy: 179 68,3%
  • Sabri Sarıoğlu

Oy: 54 20,6%
  • Umut Bulut

Oy: 33 12,6%
  • Diğer

Oy: 69 26,3%

• Kullanılan toplam oy
    262
Yasin öztekin hariç herkes gönderilmeli.Bu çocukta bambaşka bir yetenek var.Futbol zekasını ölçebilecek bir cihaz henüz keşfedilmedi.Futbol ailesi bu genç yetenekten geleceğin robbeni olarak bahsediyor.

Selçuk ve Burak'a oy verdim.Yalnız şu listedekilerin hepsini devre arasında gönderseler bir şey demem.Yerlilerden o derece nefret ediyorum.Gerçeğe gelirsek Veysel ve Yekta dışında hiçbiri devre arasında ayrılmaz.Yekta ve Veysel'in gitmesi için de Trabzon'un falan iyi para vermesi lazım.

Semih ve Umut hariç hepsini işaretledim..

Ama adım gibi biliyorum gönderilmeyecek isimleri Selçuk,Burak asla gönderilmez..

Umut Gündoğan şimdi ilk 11 de oynasa en az Selçuk kadar oynar... A2 maçlarını takip ediyorum da Umut Gündoğan, Sinan Gümüş ve Emre Can bir an önce A takım kadrosuna katılmalı... Ayrıca Tunahan'ı da muhakkak kupa maçlarında kadroya almalı hoca...

Burak, Selçuk ve Hamit diyerek ankete katılıyorum... Bize özverili adamlar lazım. Çiftlik gibi külübü kullanacak adamlar değil.

Yasin öztekin hariç herkes gönderilmeli.Bu çocukta bambaşka bir yetenek var.Futbol zekasını ölçebilecek bir cihaz henüz keşfedilmedi.Futbol ailesi bu genç yetenekten geleceğin robbeni olarak bahsediyor.
Geleceğin robbeni ? Görende diyecek 17 -18 yaşında da geleceğin robbeni olacak adam 27 yaşında robben olsaydı şimdiye çoktan olurdu bundan olsa olsaaaa düşündüm de bi b.k olmaz :D

Henüz sezon başında aldığımız ve neredeyse hiç kullanmadığımız Yasin, hangi akla hizmet en çok oy alan oyuncu oluyor? Anlayamıyorum.

Burak ve Selçuk iyi alternatif bulana kadar kalmalilar, onlari alternatifsiz göndermek büyük hata olur.

Eray ve Aydin kesin göndermek lazim

Yasin Öztekini göndermek lazim bence, pek faydali olamadi geldikten beri.

Umut Bulutu bu listeye koymak çok saçma oldu, adam bizi kaç kez kurtardi, takim için faydali olabilecek bir forvet.

Son düzenleme:
Burada açık ara Hamit olmasını bekliyordum açıkçası, sen o kadar para alacaksın yıllarca ortada hiçbir şey yok, üstelik ağır çekimde oynuyorsun resmen, rakiple çizgi civarındaki güreşmelerini de unutmayalım, tabi diğerleri iyi diye demiyorum ama Veysel'le Yasin'in yıllık alacakları toplamı Hamit'ten az üstelik bu adamları alanda hata var bunların kapasitesi bu kadar ama Hamit'in kapasitesinin %25'ini görmedik geldiği günden bugüne.

Burak ilk yılı dışında kesinlikle berabet oynuyor, tabi sen durduk yere 2.5€-3€'dan 5 er yıllık kontrat yaparsın adam da yatar arkadaş gelde yolla şimdi, aynı sözler Selçuk içinde geçerli.

Umut ancak kim kalsın konusu açılırsa anketlere dahil edilmeli vallahi yazık adama Burak'a verilen şanslar Umut'a verilse hem topu ilerde daha çok tutabilirdik hemde adam gibi pres yapardık.

Burak ve Selçuk iyi alternatif bulana kadar kalmalilar, onlari alternatifsiz gönde rmek büyük hata olur.

Eray ve Aydin kesin göndermek lazim

Yasin Öztekini göndermek lazim bence, pek faydali olamadi geldikten beri.

Umut Bulutu bu listeye koymak çok saçma oldu, adam bizi kaç kez kurtardi, takim için faydali olabilecek bir forvet.

Burak bu takıma öyle zararlı hale geldi ki alternatifi alınmayacağı garanti olsa bile gönderilmesi kardır; zarardan kar yani kısaca...Öyle bir ihtimal görünmüyor zaten de...

Pandev devre arasına kadar form patlaması yapmazsa, yerine standart bir santrfor bulmak zor değil normal bir kulüpte, bizde normal şeyler uzun süredir imkansız hale geldiği için kiralık bile bulunup alınamaması kimseyi şaşırtmayacaktır maalesef...

En geç sene sonunda bu listedekilerin hepsinden diğer gitmesi gerekenlerle birlikte kurtulmalıyız.

herkes burak,selçuk,veysel gibi en azından oynayan isimlere takıyor kafayı ama senede 2-3 maç oynayıp 1.3 milyon kazanan genç(!) aydından bahsedilmiyor. Belki burak ve selçuk kötü oynuyor ama en azından senede 45-50 maç oynuyor. Geçen sene kulüp bulamazken terim son kazığını atıp zamda yaparak almıştı geçen sene beğenilmeyen buraka 17-18 milyon euro teklif geldi. Aydın,Engin,Yiğit gibi yatarak para alanlar yerine en azından mücadele eden Burak gibi oyuncuları tercih ederim.

Muslera, Chedjou, Melo, Bruma, Sneijder ve belki Koray'ı tutarım. Gerisini salla gitsin.

Herkes Selçuk'a küfür ediyor ama az oy almış :D

Herkes Selçuk'a küfür ediyor ama az oy almış :D
Nedense hâlâ bir lobisi var gibi herifin o rezil haline rağmen. Selçukun konusuna baksana adam iyi oynadı son maçlarda diyenler var.

Les oğlu leş yerine sadece leş oynadığı için, adam taraftara iyiymiş gibi yansıdı herhalde :D

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt