Devre Arası Santrafor Alma İhtimalimiz

Ceyhun Kolos

Cezalı
Bulunuyor mu acep ?

Buna dair en ufak haber,en ufak sinyal alamıyoruz.
Millet sahada Emenike,Sow,Demba ba,Cardozo'yu falan oynatıp yedekte Webo,Cenk'i falan tutuyor biz hala Burak.
Bu takım şampiyon olmak istiyorsa mutlaka anadan doğma bir golcüye ihtiyacı var.

Hiç olmazsa Gekas'a bile razıyım.

0,1 % ihtimal var

Pandev gibi kalas'i alip oynatmadigimiza göre .. Burak'i tek kesecek ihtimal Ronaldo olur ..

Elimizde Türkiyenin en iyi forveti var. Evlatlarimiza sahip çıkmalıyız.

I am the one who knocks!

Paramız yok.Sneijder'i satıp Amrabat'ı geri getirmeyi düşünüyorlar.Abdurrahim geçen kendisi açıkladı.Amrabat'ı devre arasında geri getirmek için uğraşacağız diyor.

Sneijder daha 20 gün önce Fener'i tek basında düdükledi.Su rezil takımın hadi takımı da gectim,rezil ülke futbolunda ısıl ısıl parıldayan tek adam.Son maclarda görüyoruz ki adam mutsuz.Bu adamı 2 haftada küstüren her kimse veya kimler ise Allah islerini rast getirmesin.Sneijder satıldıgı gün futbola küsecegim.

Bulunuyor mu acep ?

Buna dair en ufak haber,en ufak sinyal alamıyoruz.
Millet sahada Emenike,Sow,Demba ba,Cardozo'yu falan oynatıp yedekte Webo,Cenk'i falan tutuyor biz hala Burak.
Bu takım şampiyon olmak istiyorsa mutlaka anadan doğma bir golcüye ihtiyacı var.

Hiç olmazsa Gekas'a bile razıyım.

ihtiyaç var da para pul yok, bırak almayı Burak ı gönderip Umutla saç baş yolmaya razıyım ben...

Pandev Burak Umut nerenize Yetmiyor ?!

1x Yardımcı Forvet ST
1x Bitirici Forvet ST
1x Pres ve Karambol ST

Transfer gereksiz.

Sıffır sıffır sıffır..

Brumayı kiralayacaklarsa, ki kiralanmalı, bence Ebouenin lisansını çıkarsınlar. Parasını öyle ya da böyle ödüyoruz, bari faydalanalım adamdan.

I am the one who knocks!

Santrafor değil de şu takımın solunda şimdi Riera-Amrabat olsaydı sağında Bruma olsaydı ortadaki golcü adamın işi rahat daha olurdu.
O zaman Sneijder serbest oynar. Arkasında Melo-Selçuk tandem yapardı.
Geride Chedjou-Semih idare eder, sağ bek Sabri bile iş görürdü, Veysel'i falan düşünce :(

O zaman derdim ki " Evet iş var. En azından küllüm umutsuz değiliz. " Ama şimdi bakıyorum özellikle Prandelli'nin tutarsız dizilişlerine, tercih ettiği adamların performanslarına;
Ne olacağı büyük muamma... Ne yazık ki.. :(

Muhammet Demir'i almazsan sezon sonu fiyatı uçar.

Bu mali yapıyla oyuncu almak yerine oyuncu satma eğilimine girilecek bence... O yüzden tüm beklentilerinizi şimdiden eksilere çekin... Forvet almak bir yana, Wesley, Bruma ve Muslera'yı takımda tutabilirsek başarı olur...

Su takimda bir sey yapmiyan 25 tane oyuncu satsan en az 1 tane forvet parasi eder arkadas, sadece 1 tane transfer lazim zaten takima oda forvet.

Emre can coskun
Emre Tosun
Ibrahim coskun
Sinan Gumus
Kaan Baysal
Furkan ozcal

bunlar anadoluda oynasa kisi basi 5 milyona transfer etmeye kalkardik

Aysal yönetimi gelecek sezonun bütçesini de kullanmış.
Yeni yönetim ek bütçe talep edecekmiş.

Yani transfer cidden hayal.
Ulan Aysell.

Geri
Üst Alt