Devre Arası Santrafor Alma İhtimalimiz

Pandev ve Cemali kazığından sonra mümkün değil. Daha Eboe bile elde satamamışken Bruma mı, Muslera mı, Chedju mu, Melo mu, Telles mi, Sneijder mi gidecek?

Transfer zor gözüküyor zaten iyi bir hamlede yapamıyor bizim yöneticiler. Gidip Pandev, Xemalli gibi adam alacaklarına hiç yapmasınlar daha iyi.

GT-I9300 Tapatalk

elden oyuncu çıkarıp üstüne fırsat transferi olursa belki ama gidip hadi forvet alıyoruz diye almazlar para yok :D

Campel opsiyonuyla kiralanır. Amrabat geri döner. Umut'uda yabana atmamak gerekir, cevresinde yetenekli oyuncular olduktan sonra her sekil is yapar, zaten adamın görevi rakip savunmayı yıpratmak ve etrafındakilere bosluklar acmak, Pandev'de muhakkak fizik olarak toparlanacaktır, oda Umut gibi yıpratıcı santrafor görevini yapar.

...Amrabat(Hamit)......Sneijder........Campell(Olcan)....

..............................Umut(Pandev)..........

Bence bu hücum hattı bizi şampiyonluga taşır.

Dzemaili ve Pandev alınmayıp Eboue ve Amrabat kadroda tutulsa çok iyi olmasalarda 2 tane vasat üstü kanat oyuncumuz olurdu. Eboue için artık geç, bu saatten sonra dönsede çok yararlı olamaz. Pandev'i paketleyip iyi bir santrafor alınmalı.

Pandev ve Cemali kazığından sonra mümkün değil. Daha Eboe bile elde satamamışken Bruma mı, Muslera mı, Chedju mu, Melo mu, Telles mi, Sneijder mi gidecek?

1. Eboue gider, fesih için bir miktar para ödenecek mecburen.
2. Pandev' e talip çıkarsa gitmek isteyecektir, Allahtan 1 yıllık yapılmış sözleşmesi. Kalan maçlarda patlama yapamayacağını varsayarak söylüyorum (Oynama fırsatı bulur da o güveni verebilirse, zaten yenisine ihtiyaç kalmaz).
3. Telles ve Bruma, ümit vaad eden riskli transferlerdi, şu ana kadar alabildikleri kısa sürelerdeki performanslarının -En azından bizim lig ölçeğinde- parlak olduğunu söyleyemeyiz; risk daha da arttı ve mali yapı transfer edildikleri dönemin çok gerisine düştü...Eğer yaz transferinde iddia edildiği gibi, maliyetlerine yakın teklifler gelirse, gönderilmeleri en mantıklısı olacaktır...

Telles-Bruma dan biri bile gönderilmiş olsa elde 6 yabancı kalmış olacak ki Burak-Umut ta çok eksik olan özellikleri, vasat üstü seviyede taşıyan bir santrfor bulmak imkansız değil; 30 yaşında bedelsiz aldığımız Elmander, Başakşehirin 29 yaşında 750 bin euroya aldığı Webo, Samsunun 30 yaşında 350 bin euroya (ara transferde) aldığı Gekas gibi örnekler var, biraz daha yüksek maliyete bile katlanılabilinir hatta...

Ara transferde eğer tek bir futbolcu transfer edilecekse bile bu bir santrfor olmalıdır, diye düşünüyorum...

İlave olarak, hiç ihtimal görünmese de 'Qhralımız' a hayırlı bir kısmet çıkması piyangodan öte bir şey olurdu, makul bir bedelle Adem - Muhammed (Sakatlık durumu?) den biri zorlanırdı...

Muhammet Demir'i almazsan sezon sonu fiyatı uçar.

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Muhammed bir başina yeterli degil. Saglam bir oyuncu da degil.

Buragi göndermeden net bir santrafor almaz bu yönetim. Rezilde oynasa durmadan 11 de olan adamin yerine Cristiano Ronaldo bile oynayamaz.

Devre arasına kadar iddalı konumda kalamaya ihtimalimiz yıldız forvet alma ihtimalinden bile çok düşük, haliyle forvete filan gerek kalmaz

Avrupada düzenli forma giyen bir forvet olabilir mantıklı

Klaas Jan Huntelaarı çok isterim ama Schalke uzatmak istiyor. Büyük ihtimal uzatır.

Yazın mis gibi BELEŞ Gomis'i kaçırdık lan. Beğenmiyorlardı burada konusunu açıldığında, hee Burak/Umut götürür koca sezonu. Pandev den bahsetmiyorum bile ölmüş ağlayanı yok

I am the one who knocks!

daha iyi olazaz ruh geri dönecek,calısazaz diyen selçuk ve burak'ı el üstünde tutan, Wesley'i istemeyen Albayrak varken öyle mi?

Klaas Jan Huntelaarı çok isterim ama Schalke uzatmak istiyor. Büyük ihtimal uzatır.

Yazın mis gibi BELEŞ Gomis'i kaçırdık lan. Beğenmiyorlardı burada konusunu açıldığında, hee Burak/Umut götürür koca sezonu. Pandev den bahsetmiyorum bile ölmüş ağlayanı yok

I am the one who knocks!

hala gol atınca kral kapağı taktı diyen var:)

Gerçekten yazın Gomis gibi bir adamı bonservisi elindeyken kaçırmayacaktık büyük hata ettik.

Pandev kumarını oynamamız yanlış üstüne yanlış oldu.

Artık bizi düzlüğe çıkaracak bir forvet tanıyorum (yabancı) ; oda Seydou Doumbia'dır.

Burak reziline ise 10 Mn € falan bir teklif gelse keşke de yerine Adem Büyük / Muhammet Demir ikilisinden birini getirsek.

Umut konusuna gelince , çok çalışkan fakat yetenekleri sınırlı bir forvet bilindiği üzere fırsat olursa ;

Burak Yılmaz - Umut Bulut Out !

Muhammet Demir - Adem Büyük In !

Geri
Üst Alt