Üye Görüşü Devre Arası Tek Transfer Yapılmalı

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Devre Arası kesinlikle boşa para harcanmamalı. Bulabilirsek ucuz bir forvet alalım,yeter de artar bile. Bu arada Dzemaili'nin gideceğini düşünüyorum. Kadroda yeterince adam var zaten.

Bakıyorum da Güray Vural, Uğur Demirok gibi çöpleri yazıyorlar bizim için. Belli ki yabancı sınırı kalkacak ve bizim bunu bile bile yerli oyuncu almamız tarif edilemeyecek kadar büyük bir hata olur. Alacaklarsa kadrodaki 8-10 çürük adamı gönderip öyle transfer yapsınlar. Mesela Hamburg'dan Tolgay'ı alacaksak ilk önce Yekta Umut Furkan 3'lüsünü satmalıyız.

Kısacası;
Devre arası en doğru iş 'temizlik' yapıp 1 forvet almak olur.

Kadro acayip şişik. O kadar oynamayan veya işe yaramayan herif var ki. Inanılır gibi değil. Bence takımın %50 si çöp.

Buna karşı görüşleri olan kişiler çıkabilir ama ŞL de gelen giden 4 attı. Çoğu futbolcumuz daha nerede duracağını, nasıl pozisyon alacağını bilmiyor.

Futbolun temel bilgilerini bile bilmiyorlar. Onun için de gelen giden elini kolunu sallaya sallaya bizim kaleye geliyor.

I am the one who knocks!

ŞL'de gelenin geçenin 4 atması tarık gibi bir halısaha topçusunun neredeyse bütün ŞL maçlarında oynaması sonucu oldu..

Bekler eboue ve riera'dan tarık, veysel ve telles' e düştü.. ki telles de hamza öncesi düzenli oynamadığı için ŞL maçlarında kötüydü genelde..

Şimdi dönüp maçların özetlerine bakarsanız yenen gollerin yarısından çoğunun o esnada tarık beyin bulunduğu kanattan geldiğini görürsünüz..

Tamam, futbol takım oyunudur ve genel olarak iyi değildik ama bütün golleri aynı oyuncunun kanadından yersen "bi dakka" deyip düşünmen lazım..

Hic transfere gerek yok eldeki coplerden kurtulsak yeter. 4.Yildiz davasina kimse ucuzdan oyuncu vermez versede yapacagi katki supheli. sampiyonluk icin mevcut kadro yeterli bana gore devre arasinda iyi bir kamp ilac olur.

Eboue maaşı fazla gönderilmeli

Engin disiplinsiz gönderilmeli

Veysel yetersiz gönderilmeli

Umut yetersiz gönderilmeli

Furkan oynaması gereken bir yere kiralanmalı

Yiğit G. yetersiz gönderilmeli

Tarık bek bölgesinde kesinlikle yetersiz başka bir yerde daha deneyip olmuyorsa göndermeli

ilk bakışta aklıma gelenler bunlar hakikaten kötü rezerv takımımız var

Yabancı sınırı seneye yine aynı olacak olsa bile Anadolu takımlarından transfer yapılmamalı bence.Bunca yıl onları zengin ettiğimiz yeter.
Yerli lazımsa çözümü gurbetçi oyuncularda (1. liglerde oynayanlar) ve altyapımızda aramamız lazım.
Bu arada dediklerine de katılıyorum.

Yabancı sınırı seneye yine aynı olacak olsa bile Anadolu takımlarından transfer yapılmamalı bence.Bunca yıl onları zengin ettiğimiz yeter.
Yerli lazımsa çözümü gurbetçi oyuncularda (1. liglerde oynayanlar) ve altyapımızda aramamız lazım.
Bu arada dediklerine de katılıyorum.
Aynen katılıyorum Babalık :encouragement: Eminim ki bizim altyapıdan birini oynatsak en az Tarık,Veysel kadar oynar yani.

Bunlar o kadar kötü ki yani bizim çocuklar da o kadar oynar. En azından kazık yememiş oluruz. Ne bilirsin bakarsın aralarından bir kaç tanesi sivrilir başarılı olur. Denemekte fayda var.

Ben Emre Canı çok tutuyorum vallah. En az Semih kadar oynar bence. Geçen kış kampda şans bulurken cılız cılız duruyordu ama kerata çalışıyor demekki geliştirmiş kendini.

Inşallah daha fazla şans bulur. Birhan ise daha çok genç. Baska ülkede olsa düzenli şans bulur ama bizim ülkede 27 yaşındaki adama bile genç dedikleri için muhtemelen 20lere doğru kullanırlar ancak bu çocuğu.

Baksana Arsenal bize karşı Zelalem'i oynattı ilk 11. Müthiş yetenek geçen seneden beri ara ara şans buluyor.

I am the one who knocks!

ortasaha bariz bir sekilde direncsiz, hem melo hem selcuk uzatmaları oynuyor. stoperler desen önüne gelene gecit veriyor, bekler zaten ofansif karakterli defans ile pek alakaları yok.

savunma yönünde ciddi sıkıntı var. bence kesici, lider bir stoper ile dinamo bir ön libero lazım. sadece santrafor ile sorunları cözmek zor. tabi santraforda lazım, umut yerine daha yetenekli ve cok yönlü bir santrafor alırsak, burak'ın performansıda artacaktır.

Oldukça yerinde bir konu. Sadece sportif başarı meselesi değil bu artık. UEFA, FFP gereği cezaları acımadan veriyor. Şakaya gelmez bu iş. Çöplerden kurtul ki bunlar yaklaşık 10-12 kişi. Kaliteli tek bir santrafor al ve Sinan, Koray, Emre Can, Birhan gibi gençleri kazan. Geçen sene ocak transfer dönemindeki fiyasko ancak böyle düzeltilebilir. Eray, Zan, Veysel, Umut, Furkan, Aydın, Dzemaili, Yiğit, Engin, Eboue ve Pandev gönderilsin. Çok ciddi bir rahatlama olur.

Bir de lütfen anadoludan topçu almayın. ALMAYIN!

Niasse cuk oturur bizede pandevede kanım ısındı gitmese keşke 30 dk 40 dk 2.yarılarda faydalansak yeterli

10-15 kisi acilen gönderilmeli. Ilk hedef kadronun kücültmesi olacaktir.

Bence transfere ihtiyaç yok. Bu kadro bu ligde gayet şampiyon olabilir. Transferde sezon öncesine odaklanmalıyız. Ayrıca 5 çöp alınacağına 1 tane adam gibi kaliteli transfer yapılsın.

GT-I9300 Tapatalk

ne transferi arkadaşlar ?

uefa mali kriterleri ortada, bırak futbolcu almayı 15 futbolcu göndermeliyiz.

Transfer yapmayalım 100 tane futbolcu mu gezinecek florya da

Aynen katılıyorum Babalık :encouragement: Eminim ki bizim altyapıdan birini oynatsak en az Tarık,Veysel kadar oynar yani.

Bunlar o kadar kötü ki yani bizim çocuklar da o kadar oynar. En azından kazık yememiş oluruz. Ne bilirsin bakarsın aralarından bir kaç tanesi sivrilir başarılı olur. Denemekte fayda var.

Ben Emre Canı çok tutuyorum vallah. En az Semih kadar oynar bence. Geçen kış kampda şans bulurken cılız cılız duruyordu ama kerata çalışıyor demekki geliştirmiş kendini.

Inşallah daha fazla şans bulur. Birhan ise daha çok genç. Baska ülkede olsa düzenli şans bulur ama bizim ülkede 27 yaşındaki adama bile genç dedikleri için muhtemelen 20lere doğru kullanırlar ancak bu çocuğu.

Baksana Arsenal bize karşı Zelalem'i oynattı ilk 11. Müthiş yetenek geçen seneden beri ara ara şans buluyor.

I am the one who knocks!

Forumda bir konu vardı sınır ile ilgili.Milli takım şartı vs. dışında a takımda 5'i altyapıdan olmak üzere 10 yerli zorunluluğu getirilecek yazıyordu.Bu tarz bir kural konulması şart bence.
Sınırın devamı durumunda bile a takımda en az 8 tane altyapı oyuncu bulundurma zorunluluğu(gelecek yıl 5 , sonrasında her sezon birer birer arttırılarak) getirilsin ki hem altyapıya verilen önem arttırılsın hemde bu saçma sapan harcanan paraların önüne geçilsin.

önce temizlik sonra gerekiyorsa oda gerekecek az ama öz transfer.

Geri
Üst Alt