Üye Görüşü Devre Arası Tek Transfer Yapılmalı

aysal öle bir miras biraktiki 10 yil kendimize zor geliriz
botoxlu , cilekli sexy baskanimiz

Gerek devre arası, gerekse de sezon sonunda toplam 30'a yakın oyuncu gitmeli bu takımdan. Büyük değişim şart. Bu sene ite-kaka bir şekilde idare edecek gibi görünüyor ama artık bir şeyler değişmeli. Özellikle yabancı kuralının değişmesi ile birlikte Bosman kuralı daha da önem kazanacak. Bonservisi olmayan kaliteli oyunculara öncelik verilmeli.

Eğer devre arası için konuşursak bence de olursa tek transfer olsun yeter. Hatta olmasa bile olur, şu mevcut mali koşullarda.

Olcan,Hamit,Furkan,Yekta,Yigit,Engin,Eboue,Tarik,Veysel,Dzemaili

Kesinlikle gönderilmeliler. Unuttuysam birilerini ekleyin. Ama acayip para yiyorlar gereksiz. A2den oyuncular oturtsam yedekte bunlardan iyidir. Hepsi koca balonlar.

1 tane de stoper almak yararımıza olur.

1 tane yerli stoper lazım ugur serdar aziz veya mustafa yumlu olabilir hatta 1 tane yerli sol bek olursa çok iyi olur.

veysel
zan
engin
yekta
pandev
dzemaili
yigit
furkan
gündogan
aydin

satilmalari gerek.

yerlerine

Bilal kisa (1,5+1 sene)
Tolgay Arslan
Güral/Sener
Niasse,Osvaldo,BACCA (v.b.)

tamamiyle yeterlidir

Oldukça yerinde bir konu. Sadece sportif başarı meselesi değil bu artık. UEFA, FFP gereği cezaları acımadan veriyor. Şakaya gelmez bu iş. Çöplerden kurtul ki bunlar yaklaşık 10-12 kişi. Kaliteli tek bir santrafor al ve Sinan, Koray, Emre Can, Birhan gibi gençleri kazan. Geçen sene ocak transfer dönemindeki fiyasko ancak böyle düzeltilebilir. Eray, Zan, Veysel, Umut, Furkan, Aydın, Dzemaili, Yiğit, Engin, Eboue ve Pandev gönderilsin. Çok ciddi bir rahatlama olur.

Bir de lütfen anadoludan topçu almayın. ALMAYIN!

Eray - 700 bin TL
Gökhan Zan - 1.1 Mn $
Veysel 2.7 Mn TL
Umut 1.3 Mn TL
Furkan 750 bin €
Aydın 1.1 Mn $
Dzemaili 2.1 Mn €
Yiğit 1.1 Mn TL
Engin 1.1 Mn $
Eboue -
Pandev 2.1 Mn €

--------------------

Şu yıllık ücretlere bak totalde kaç milyon euro yapar , bu isimlerden en geç sezon sonuna kadar kurtulmamız şart , buradan bir tek Furkan Özçal'a yanarım yeteri kadar şans bulamaması dolayısıyla , yoksa gerisini at çöpe gitsin.

Katılıyorum, yabancı sınırı genişletilecek . Türkiye liginin çöplerine milyonları döküp, kadroyu şişirmeyelim gene

Uğur Demirok'a 1 milyon euro vereceğimize EmreCan, Koray Günter ya da S.B.Yılmaz'dan faydalanabiliriz.

Kadroyu hafifletmek lazım. 41 tane profesyonel sözleşmeli oyuncumuz var. En azından 15'i ile yollar ayrılmalı

25 kisilik kadro bu sezon icin yeterlidir, her mevkiye 2 adam yeter zaten sadece lig ve kupa var

Gitmesi gerekenler devre arasinda :
- Blerim Dzemaili
- Goran Pandev
- Engin Baytar
- Yigit Gokoglan
- Emmanuel Eboue
- Eray Iscan
- Furkan ozcal > Karabuk
- Umut Gundogan > Karabuk
- Aydin yilmaz
- Veysel Sari
- Gokhan zan
- Yekta Kurtulus

Kisacasi oynamayan herkes gitmesi gerekiyor.

Bide ASYSokak Face'de bunu gordum :
''Arabistan kulübü Al Shabab, Engin Baytar için Galatasaray'a 2M€ teklif etti.''

Muslera - Sinan - Necip
Sabri sarioglu - Tarik camdal
Chedjou - Semih - Koray - Emre Can
Alex Telles - Hakan Balta
Felipe Melo - Hamit Altintop - Birhan Vatansever
Selcuk inan - Emre Colak
Olcan Adin - Sinan Gumus
Welsey Sneijder - XXXXXXX
Armindo Bruma - Yasin Oztekin
Umut Bulut - Burak Yilmaz

Son düzenleme:
Tek transfere ok bencede ama forvete değil stopere olmasını isterdim.
Bir lider , güven veren stoper alınsa şampionluk çok rahat gelir bu ligde.
Gol sorunu yaşamıyor bu takım ligimizde. Her mac 1 gol atar bu takım en az

Tek bir transfer yapılacaksa hücum oyuncusu olmalı bu. Defans, bek ve orta saha bu sene idare eder ama hücumda çok kısıtlıyız.

yabancı sınırının devre arası değişeceğine inanmıyorum federasyon değiştirse bile bjk tahkimde bozar bu işi ileride ben stoper rotasyonumuzun iyi olmadığını düşünüyorum semik chedju balta en az 4 olmalı bu sayı yerli olursa ileride bruma ile w10 kullanırız belirli bir süre sonra pandev ile değişim olur oynayacak 5 yabancı w10 telles melo bruma nando şart oğlu şart yerli stoper.

Temizlikten sonra devre arasında Emre Güral ve sezon sonunda Muhammet Demir alınmalı. Forvet hattı sezon sonu baştan sona yenilenmeli; Burak, Umut, Pandev üçü de gönderilip Emre ve Muhammet'in yanına iyi bir yabancı gelmeli diye düşünüyorum.

Kadroda ki gereksiz oyunculardan (en az 10 tane) kurtulalım yeter.
Sadece bir kaliteli forvet alıp alt yapıdan bazı gençlere rotasyonda şans verirsek mantıklı iş yapmış oluruz.

Sene sonunda hoca takımda kalırsa daha farklı bir rota çizer kendi planlarına göre.

Geri
Üst Alt