Devre Arası Transfer Politikamız

Realistik bir bicimde kafamdan gecenleri bir yazayim...

Gönderilecek oyuncular...

- Cemal ( Iyi topcu, ama onun stilinde biraz kalitesiz olsa bile oyuncularimiz var)
- Aydin Yilmaz
- Goran Pandev
- Eboue
- Sabri Sarioglu (Ancak takimda kalacak gibi)

Kalan Yabancilar:

- Chedjou
- Telles
- Bruma
- Muslera
- Melo
- Sneijder

Diyelimki yabanci siniri degisti ve 6 yabanci oyuncu kullanma hakkin var... (TFF´ye yakin adamlarin aciklamalari)

- Amrabat´in kiralik sözlesmesini fesh ederim, yedekte oturacak ve oyuna girince oyunu hizlandirabilecek bir kanat oyuncusu.
- Emannuel Adebayor 4 Milyon avro
- Engin Baytar

------------------Emanuell Adebayor-----------------------
Armindo Bruma-----------------------------------Olcan Adin
--------------------Wesley Sneijder------------------------
-----------------Felipe Melo---Emre Colak------------------
Alex Telles-------------------------------------Tarik Camdal
---------------Hakan Balta-----Semih Kaya----------------
--------------------Fernando Muslera---------------------

- Sinan Bolat
- Aurelian Chedjou
- Hamit Altintop
- Engin Baytar
- Selcuk Inan
- Nordin Amrabat
- Burak Yilmaz

- Cemal ( Iyi topcu, ama onun stilinde biraz kalitesiz olsa bile oyuncularimiz var)
- Aydin Yilmaz
- Goran Pandev
- Eboue

Kalan Yabancilar:

- Chedjou
- Telles
- Bruma
- Muslera
- Melo
- Sneijder

Diyelimki yabanci siniri degisti ve 6 yabanci oyuncu kullanma hakkin var... (TFF´ye yakin adamlarin aciklamalari)

- Amrabat´in kiralik sözlesmesini fesh ederim, yedekte oturacak ve oyuna girince oyunu hizlandirabilecek bir kanat oyuncusu.
- Engin Baytar

- Sinan Bolat
- Aurelian Chedjou
- Hamit Altintop
- Engin Baytar
- Selcuk Inan
- Nordin Amrabat
- Burak Yilmaz

Hunteelar var ne Adebayoru.

Hunteelar var ne Adebayoru.

Adebayor´u daha cok begeniyorum, bir 1.95 boyundaki, ve teknigi gayet iyi olan bir senji santrafor Türkiye´de paha bicilmez bir oyuncudur. Hunterlaar birde su an baya iyi gidiyor Cl´de, bize yedireceklerini sanmiyorum. Bu sezon Schalke´de kalir.

Adebayor´u daha cok begeniyorum, bir 1.95 boyundaki, ve teknigi gayet iyi olan bir senji santrafor Türkiye´de paha bicilmez bir oyuncudur. Hunterlaar birde su an baya iyi gidiyor Cl´de, bize yedireceklerini sanmiyorum. Bu sezon Schalke´de kalir.

Adebayor kaç yaşında şu an?

- Aydin Yilmaz
- Goran Pandev
- Eboue

Kalan Yabancilar:

- Chedjou
- Telles
- Bruma
- Muslera
- Melo
- Sneijder

- Engin Baytar

- Sinan Bolat
- Aurelian Chedjou
- Hamit Altintop
- Engin Baytar
- Selcuk Inan
- Nordin Amrabat
- Burak Yilmaz
Görüşlerine saygı duyuyorum kardeşim. Bu dediklerin yapılsa muhtemelen şu an içinde bulunduğumuz vaziyetten daha iyi bir hale bürünebiliriz. Lakin hem fiziksel hem de düşünsel olarak uzun süredir düşüşte olan Selçuk ve Burak'ın da gönderilenler arasında olması gerektiği kanaatindeyim. Yaşadığımız en büyük sıkıntı genç oyuncularımızın özgüven eksikliği ve üzerlerine yüklenmiş olan şu anlamsız dördüncü yıldız baskısı. Varsın bu sene şampiyon olmayalım ama bu genç arkadaşlarımız daha çok şans bulsunlar, kendilerini gösterme fırsatı yakalasınlar en azından. Belirli isimlerin hegemonyasından kurtulalım artık. Bununla birlikte yakın geçmişte ciddiyetini tatsız bir biçimde sorguladığım için beni affet.

Öncelikle iyi bir teknik direktör almamız lazım. Prandelli varken messiyi alsak ön libero oynatır. Bunun dışında sanırım Vergi sistemi değişiyor. %35lerden falan bahsediyorlar. Yabancıyı serbest bırakacaklar bu yüzden zemin hazırlıyorlar önümüzdeki sezon içi. Eğer yabancının serbest bırakılacağına dair bir açıklama yapılırsa ara transferde yerli oyuncudan uzak durmak lazım.

üst düzey bir forvet ve Orta saha yeterli olur. (Ara transfer için)

Görüşlerine saygı duyuyorum kardeşim. Bu dediklerin yapılsa muhtemelen şu an içinde bulunduğumuz vaziyetten daha iyi bir hale bürünebiliriz. Lakin hem fiziksel hem de düşünsel olarak uzun süredir düşüşte olan Selçuk ve Burak'ın da gönderilenler arasında olması gerektiği kanaatindeyim. Yaşadığımız en büyük sıkıntı genç oyuncularımızın yaşadığı özgüvensizlik ve üzerlerine yüklenmiş olan şu anlamsız dördüncü yıldız baskısı. Varsın bu sene şampiyon olmayalım ama bu genç arkadaşlarımız daha çok şans bulsunlar, kendilerini gösterme fırsatı yakalasınlar en azından. Belirli isimlerin hegemonyasından kurtulalım artık. Bununla birlikte yakın geçmişte ciddiyetini tatsız bir biçimde sorguladığım için beni affet.

Eywallah ne demek...

Maalesef hersey istedigimiz gibi olmuyor, yukarida o yüzden "realist" diye yazmayi uygun buldum... Birak Selcuk ve Burak´in gönderilmesini, bunlarin yedek kalmasi bile cok zor bir ihtimal. Ben ne kadar "vurun kahpeye" mentalitesine sahip olmayip, bütün suclari Selcuk ve Burak´a yüklemesem bile, bu iki oyuncu hic bir zaman oyun anlayisima uygun oyuncu olmamistir. (2011/2012 ve 2012/2013 dahil)
Ama öyle bir sözlesme yapildi ki, herkesi gönderebilirsin ama bunlari gönderemezsin. Ikisininde 2019 yilina kadar sözlesmesi bulunuyor, ve muhtemelen toplam 40 Milyon avroluk bir para sözkonusu kazanabilecekleri. Benim böyle bir sözlesmem olsa, bende gitmem. Maalesef gercekler bunlar.

O yüzden hic degilse kadroyu genc oyunculardan kurdum. Hakan tecrübe ve pozisyon bilgisi icin biraktim. Yoksa hep tercih ettim oyuncular Emre, Bruma, Tarik, Semih ve Telles gibi genc isimler. Alti tanede tecrübeli ve cok kaliteli isim var. (Hakan Balta haric, ama alternatif yok)

Doumbia daha genç onu alalım.26 yaşında.

Paramiz yok adamin sözlesmesi uzatildi. Su an 2016 yilina kadar, bir oyuncuya bonsveris olarak 15 Milyon avro bayilamayiz. Transfer bütcemiz 3-4 Milyon avro civarinda olur diye düsünüyorum. Yoksa FFP yakar ciragimizi.

Geri
Üst Alt