Devre Arası Transfer Politikamız

Hayirdir noldu size hani hajrovic firtina gibiydi?peki yeni messi ontivero?taktik dehasi,transferden anlayan mancini ? Bastan olacaklari soyleyince kus diyosunuz sonrada hayal kirikligi pehh

Burdisso ve Salih dışında kötü transferler yapmadık aslında.. Ama Mancini ısrarla bu adamları kullanmıyor..Koray ligde 5-10 dk. ancak oynadı - Umut G. -Ontivero 1'er dk. bile oynamadı..Tamam Ontivero ciddi kondisyon eksiği olan bir isim ama en azından bir maç yedek kulübesinde olabilirdi .. Benim takıldığım kısım mancininin ısrarla Ceyhun -Umut Bulut-Burak gibi isimleri takıntı haline getirmesi..

Yani şaka gibi devre arası 2 sağ bek alıyoruz Veysel ve Salih hala Sabri 11 başlıyor...

Madem bu adamları oynatmayacaktın Ontivero-Hajrovic alınmazdı yerlerine atıyorum Nani alınırdı en azından kullanabileceğimiz bir adam olurdu...Hajrovic transferine ilk günden beri olumsuzdum yerli statüsünde olmadığı sürece mantıklı bulmuyordum..

hepsini anlarımda, sadece hayroviçle salihi anlamıyorum. ya arkadaş biri bildiğin kalasın teki, ötekininde kontenjandan dolayı oynayamayacağı o kadar kesindiki.

Scout ekibi ne işe yarıyor diyine de saldırıyonuz ha. Datasında 1500 oyuncu varmış bilmem ne. 1 tane kanat oyuncusu bulamadılar mı o datadan merak ediyorum? Ya da ucuz maliyetli bi stoper. Burdisso transferi yanlışta uzun süre Ranocchia ile falan uğraştık olmayınca son saniye transferi gibi oldu zaten. Salih'i falan da Mancini aldırmadı heralde Kayseri'li Salih'i nerede izleyecek Mancini? Telles çok isabet oldu ama Hajrovic-Salih falan gereksizdi maliyeti de az değil. Transferler Mancini bilgisi dahilindedir tabi ama onun istediği isimler olduğunu sanmıyorum scout ekibi mi öneriyor menajer mi öneriyor bilmiyorum.

Ontivero-2

Burdisso-300

Salih-2.75

Hajrovic-3.5

8.55 Milyon Euro boşa gitti.

Yaptigimiz transferlerin hepsi onumuzde ki sezondan itibaren yeni Galatasaray'i sekillendirecek, gencecik isimler.

Bu transferleri anlayamayacak sabredemeyecek sadece gunluk basariya bakan cok sayida insan oldugu icin bu forumda, onlar Veysel ve Telles disinda ki transferleri gereksiz olarak adlandiriyorlar.

Iyi bir hazirlik donemi gecirdikten sonra Veysel ve Koray'in bu yapilan transferlerden 11'e bile girmesi yeterli olacak;

Muslera, Veysel, Semih, Koray, Telles.

Gencecik bir defans, ve uzun yillar formamizi giyebilecek bir kaleci.

Tabi bunu bazilarina anlatamazsin cunku onlar sadece bugunu dusunebiliyorlar.

Ayrica Manisa'dan aldigimiz Oguzhan, henuz hazir olmayan ama Kamp donemi ile birlikte yildizi parlayabilecek Ontivero, seneye turk yapilabilecek Hajrovic'de kulubemizi guclendirecek isimler.

Bence cok faydali bir transfer donemi gecirdik ve bunun meyvelerini seneye alacagiz. Bu transferler yapilirkende direk katki vermiyeceklerini soylemistik zaten.

Yapilan transferlerden Salih ve Burdisso haric kotu olani yok. Birakinda 8'de 2'de olsun.

Ontivero-2

Burdisso-300

Salih-2.75

Hajrovic-3.5

8.55 Milyon Euro boşa gitti.

Hajrovic ve Ontivero icin verilen paralarin neresi bosuna gitti? Sirf elestiri yapmak icin elestirmeyin.

Ontivero alinirken onumuzde ki sezon icin alindigini herkes biliyordu forumda. Keza Hajrovic'te sinirlama yuzunden forma giyemiyor, turk olunca sorun olmayacak ki, hazir ve surekli oynayacak durumda ki bir Hajrovic cok katki verecek bu takima.

Hajrovic ve Ontivero icin verilen paralarin neresi bosuna gitti? Sirf elestiri yapmak icin elestirmeyin.

Ontivero alinirken onumuzde ki sezon icin alindigini herkes biliyordu forumda. Keza Hajrovic'te sinirlama yuzunden forma giyemiyor, turk olunca sorun olmayacak ki, hazir ve surekli oynayacak durumda ki bir Hajrovic cok katki verecek bu takima.

türk olmassa ki olmayacak seneye 5 yabancı olursa ki olacak o zaman ne yapcaz cnm

Telles ve Veysel disinda bombos bir transfer dönemi gecirdik. O paraya bir tane düzgün kanat transfer edilseydi süper olurdu.

Seneye ne yapariz bilmiyorum ama 5 tane cok saglam transfer gerekli. Ömer Toprak ve Gökhan Inler kesinlikle alinmali.

Yabanci sag bek ve forveti söylememe bile gerek yok herhalde. Kanat oyuncusu da gerekli.

Muslera

XXX Semih XXX Telles

Melo XXX

XXX
Sneijder Bruma

XXX

Ömer Toprak'ı izledin mi hiç?

Telles ve Veysel disinda bombos bir transfer dönemi gecirdik. O paraya bir tane düzgün kanat transfer edilseydi süper olurdu.

Seneye ne yapariz bilmiyorum ama 5 tane cok saglam transfer gerekli. Ömer Toprak ve Gökhan Inler kesinlikle alinmali.

Yabanci sag bek ve forveti söylememe bile gerek yok herhalde. Kanat oyuncusu da gerekli.

Muslera

XXX Semih XXX Telles

Melo XXX

XXX
Sneijder Bruma

XXX

Ömer Toprak da tipik türk futbolcusu iste kendini belli ediyor bir süre sonra. Acayip bir düsüse gecti. Tabi takim halinde cok düsüs de Leverkusen ama Ömer son maclarda cok kritik hatalar yapiyor. Inanilir gibi degil.

türk olmassa ki olmayacak seneye 5 yabancı olursa ki olacak o zaman ne yapcaz cnm

Kiralarsin o zaman ne demek ne yapacagiz Serkan. 1-2 sene kiralarsin potansiyelli bir EPL takimina surekli forma giyebilecegi orada kendini gelistirir sonra geri doner eger bizde sinirlama 5'e duserse ki ihtimal vermiyorum.

Kiralarsin o zaman ne demek ne yapacagiz Serkan. 1-2 sene kiralarsin potansiyelli bir EPL takimina surekli forma giyebilecegi orada kendini gelistirir sonra geri doner eger bizde sinirlama 5'e duserse ki ihtimal vermiyorum.

muhtemel senaryo süper ligden bir takıma kiralanır 2 seneye 300 bin euro karşılığında satılır, eplde kim ne yapsın hayriyi

Yaz dönemi olarak değerlendirilse gerçekten beğenilecek transferler ama birçok arkadaşın da demek istediği, devre arası illaki bir oyuncu alınacaksa bu oyuncunun oynadığı anda direk etki edecek bir oyuncu olması gerekir.

Geçen sene Drogba mesela, geldiği gibi daha iyi maçlar çıkarmaya başlamıştık. Hajrovic Türk yapılmak istendi ama başarılı olamadı sanırım, yoksa oynardı. Ama devre arası bu riske girmeye yine de değmezdi..

Yaz döneminden sonra özellikle Koray Günter-Semih Kaya ikilisini daha fazla görmeye başlarız.

Norwich'de filan cok rahat forma giyebilecek kapasitede su durumda bile. Hajrovic cok yetenekli. Sadece surekli oynamasi lazim.

yetenek var da türk olamadıktan sonra bir anlamı yok, amrabatta tüm avrupa maçlarıda oynuyordu fakat ligde hiç şans bulamıyordu yabancı olayı düşünülerek transfer yapılmalıydı

mancini bu kadar çöp adamı takıma doldurup milyon Euroları çöpe atacağına şu klüpte bu takıma forvet lazım olduğunu gören bi tek adam çıkmadı drogbanın yaşı ve tavrı burağın zaten ne oynadığı belliyken bir forvet alınsaydı üst düzey şu an liderdik her deplasman maçında 4-5 tane gol kaçırırsan tabi galip gelemezsin antalyada rizede kaçan golleri atacak bir forvet bugün bizi şampiyon yapardı ama neyse geçmiş olsun seneye düzgün bi forvet şart bizim forvetlere bakınca lesh emenike bile gözüme iyi görünüyor düşünün halimizi

Kanatlarımız hala kırık ve koca takımda birebirde adam geçecek hızlı birtek oyuncunun bile olmaması ağrayan tarafımız. Bruma 'nın sakatlanışı kötü etkiledi bizi. Devre arasında ki transferlere gelince birçoğunu zaten oynatmadı Mancini gerçi çoğunu ilerisi için transfer ettik ama bir iki direk oynayabilecek adam almalıydık. Gerçi geçen seneye bakınca Snejder Drogba almıştık, onların üzerine kimi alsak başarısız olacaktı..

Yaptigimiz transferlerin hepsi onumuzde ki sezondan itibaren yeni Galatasaray'i sekillendirecek, gencecik isimler.

Bu transferleri anlayamayacak sabredemeyecek sadece gunluk basariya bakan cok sayida insan oldugu icin bu forumda, onlar Veysel ve Telles disinda ki transferleri gereksiz olarak adlandiriyorlar.

Iyi bir hazirlik donemi gecirdikten sonra Veysel ve Koray'in bu yapilan transferlerden 11'e bile girmesi yeterli olacak;

Muslera, Veysel, Semih, Koray, Telles.

Gencecik bir defans, ve uzun yillar formamizi giyebilecek bir kaleci.

Tabi bunu bazilarina anlatamazsin cunku onlar sadece bugunu dusunebiliyorlar.

Ayrica Manisa'dan aldigimiz Oguzhan, henuz hazir olmayan ama Kamp donemi ile birlikte yildizi parlayabilecek Ontivero, seneye turk yapilabilecek Hajrovic'de kulubemizi guclendirecek isimler.

Bence cok faydali bir transfer donemi gecirdik ve bunun meyvelerini seneye alacagiz. Bu transferler yapilirkende direk katki vermiyeceklerini soylemistik zaten.

Yapilan transferlerden Salih ve Burdisso haric kotu olani yok. Birakinda 8'de 2'de olsun.

Bu yabancı sınırı varken yabancı genç oyuncu alıcaksan Bruma Telles gibi adamlar alıcaksın.Hayroviç'i, Ontivero'yu ne zaman oynatacaksın da gelişecek.

Telles ve Veysel iyi transferler.Koray zamansız olsa da o da iyi trasnfer. 8.5 m euro her türlü boşa gitti.

Şu adamları Terim alsa Umutsu karşim şu an forumu yıkıyordun.

Geri
Üst Alt