Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Takım şu an iyi bir hava yakaladı. Yanlış yapılacak bir transfer bu havanın yok olmasına sebebiyet verebilir.O yüzden çok dikkatli olunmalı.

Alper Potuk Fb'ye gidiyor!!!

Yine fb eliniz bizden çabuk tutuyor 50.000 tane dertleri olan takım türkiyenin en gözde futbolcusunu alıyor biz hala gurbetçi avı falan filan.

Arkadaş şu adamları kaybetmeyin ya! Gökhan Gönül Volkan Serdar Kesimal habire böyle adamları kaybediyoruz!!!

Bu güne kadar aldığımız en verimli oyuncu selçuk oldu.

Yahu neden almazsınız şu alperi ya! Nasıl kaçırırsınız ya!

Bizmi kaçiriyoruz? Adamlar bize gelince 10 mil avro nakit, takas yok diyor. FB'e gelince 4 mil + 2 oyuncu diyor. Yine soruyorum biz mi kaçiriyoruz?

Fener'e giden oyuncularin sonu hep ortada. Orhan Sam, Serdar Kesimal, Sezer Öztürk, Özer Hurmaci, hatta Gökhan Ünal'i gördükten sonra Alper

Fener'e gitmek istiyorsa, zaten malin tekidir. Onun FB'yi bize tercih adami biz kaçirmis degil, adam hayatinin firsatini kaçirmis oluyor.

Serdar Aziz son günlerde gündemden düştü.. Ucuza kapatırsak almalıyız... Ujfalusiden sonra defansın değişmez futbolcusu olur.. Semih - Serdar ikilisi 10 sene defansın sigortası olur.

Asıl istediğim futbolcu Baselde oynayan Xherdan Shaqiri. Maliyeti yüksek olabilir ama risk oranı yüzde 5... Bizde başarısız olma ihtimali yok denecek kadar az. 4-5 yıl sonra çok daha yüksek rakamlara yabancı takımlara satmak da mümkün. Xherdan Shaqiri için elimizi çabuk tutmalıyız.

Mirkan Aydın, Turgut Doğan Şahin, Yiğit Gökoğlan, Yiğit İncedemir, Yalçın Ayhan, Sedat Ağçay.... :weqweq:

Serdar Aziz son günlerde gündemden düştü.. Ucuza kapatırsak almalıyız... Ujfalusiden sonra defansın değişmez futbolcusu olur.. Semih - Serdar ikilisi 10 sene defansın sigortası olur.

Asıl istediğim futbolcu Baselde oynayan Xherdan Shaqiri. Maliyeti yüksek olabilir ama risk oranı yüzde 5... Bizde başarısız olma ihtimali yok denecek kadar az. 4-5 yıl sonra çok daha yüksek rakamlara yabancı takımlara satmak da mümkün. Xherdan Shaqiri için elimizi çabuk tutmalıyız.

Serdar Aziz'i isterim ancak Ujfalusi tipinde oyuncu degil... Ujfalusi ve Semih Popescu tarzinda oynuyor. Serdar ise Bülent Korkmaz tarzinda.

Ben Ömer Toprak'i isterdim. Ujfalusi'nin yerine geçebilecek en iyi yerli oyuncu. Sonra Eren Güngör gelir. Geriden oyun kurma'da.

Ama Serdar ve Semih, Bülent - Popescu ikilisinin veliahti kesinlikle.

Olcan-Yiğit-Mevlüt transferleri yeterli olur.

Yabancı olarak Jaja veya Arshavin alabiliriz.

Rosicky bizden uzak olsun.(sakatlık sorunu)

- 3-5 mio olcan sol/sag acik

- kira 1-2 mio h.altintop ebouenin yerine afrika kupasi

- 2-3 jaja

- 3-5 s.aziz

olcan hamit mevlüt mevlüt turgut yabancı sol bek taiwo olabilir bunlardan bi kaçını almamız gerekir.

Kadroya kimi katmamız gerekir bilmiyorum ama bu ara transfer döneminde yerli transferi her zamankinden önemli. Çünkü Fener küme düşeceğini biliyor ve bienvenu yerine belki 1 yabancı alacaklar. Bunun harici yabancı transfer yapmaz. Yerli oyunculara yüklenip kadro derinliği yaratmak isteyecekler. Alınabilecek kalitede birkaç yerli olduğuna göre kimlerle ilgilenecekleri açık. Fenerin önünü kesmek için bulunmaz fırsattır. Tabii ki bu uğurda önümüze geleni alalım demiyorum ama 3-5 adam var zaten bunları kaptırmamalıyız diye düşünüyorum.

Ünal Aysal'ın transfer ile söylediklerine kesinlikle katılmıyorum.

Alper'e 5 vereceğime gider Arsenal'den hazır oyuncu alırım diyor başkan.

Alper'in yaşı kaç? Arsenal'den alacağın adamın yaşı kaç?

Alper Türk, oradaki adam yabancı, kaç yabancı oynatacaksın?

Elbetteki bu fiyat politikası TÜrkiye'deki yabancı kontenjanı sayısından kaynaklanıyor.

Biri bizim başkana şöyle demeli " Başkan bu dünyanın her yerinde böyle, yurt içinden iyi adam her zaman pahallıdır."

Andy Carrol Liverpoola gitti aynı pahallılıkta, Downing gitti yine pahallı, Villa Valencia'dan Barcelonaya gitti yine pahallı" gibi gibi.

Eğer kendi milletinin iyi adamlarını üstelik genç ise almak lazım ise bu para verilir.

Bugün Alper Potuk gibi bir genci almaya kalk bakalım 5 milyon mu derler avrupa'da yoksa 15 milyon mu derler?

Ülkemizde herkesi küçümsüyoruz. Alper Potuk küçümsenecek bir futbolcu değil. 9 maçını izledim 90 dakika. Var mı aranızda Alper'in "Ben bu adamı 90 dakika 4 maç seyrettim" diyen?

Adam çok ama çok iyi. Tıpkı Manisa zamanındaki Selçuk gibi. Çok büyük oyuncu olabilecek bir adam.

Ara transfer hiçbir zaman ucuz olmamıştır zaten.

Senin 2 tane kanat oyuncusuna ve 1 tane yedek Türk forvete ihtiyacın var.

Öyle gurbetçileri takıma toplayıp medet umarak rüyalar dünyalardan büyük olmuyor.

Bu işin bir adı var: Basıcan parayı alacaksın.

Alper dediğimiz adam joker gibi; sol-sağ kanatta oynar, orta da ofansif ve defansif oynar. Böyle Türk oyuncuyu nereden bulucaksın ?

Olcan aynı şekilde solda oynar sağda oynar forvet arkası oynar.

Gidip Olcan , Alper ve Umut Bulut gibi bir adamı tutup getireceksin.

Mustafa Pektemek için yok olmaz, büyük takım kaldırmaz diyorlardı. Çatır çatır oynuyor çocuk. Ne oldu? Beşiktaş belki de 6-7 yılını kurtardı.

Her yıl 1 milyon dolar verip adam almaktansa 1 tane adama 5 milyon veririm 6 yıl değerlendiririm daha iyidir.

Böyle bir transfer mantığı olmaz. koskoca Galatasaray Alper Potuk ve Olcan gibi adamları pahallı bunlar diyerek geri çeviriyor.

Beşiktaş ismail gibi bir adama 8 milyon verdi, Alper için 5 milyon nasıl fazla oluyor?

Biz akilliyiz herkes salak...

Fenerbahçe para'yi basarak aldi getirdi iste yerlilerini.. kaliteli adamlari gitmesine ragmen iyi kadrolari var..

Yekta'ya 3.5 milyon verdik, evet, çok fazla ama 25 kisilik kadro'da bi 5-6 yil yer alabilir. Böyle düsünmek gerek.

Ha ben diyorum ki, rotasyon oyunculari için 3-4 milyon vermek istemiyorsan, alt yapi'dan çikar genç oyuncu.

Biraz çaba ile Emre ve Semih'i kazandik. Hani her oyuncu 11'de oynayacak diye birsey yok a2'den. Ama rotasyon oyuncusu olabilecek çok adam var..

Erdinc, jaja ve tore.

---Erdinc--Elmander---

Jaja------------Tore--

-----melo-selcuk--------

Elbetteki bu fiyat politikası TÜrkiye'deki yabancı kontenjanı sayısından kaynaklanıyor.

Biri bizim başkana şöyle demeli " Başkan bu dünyanın her yerinde böyle, yurt içinden iyi adam her zaman pahallıdır."

Andy Carrol Liverpoola gitti aynı pahallılıkta, Downing gitti yine pahallı, Villa Valencia'dan Barcelonaya gitti yine pahallı" gibi gibi.

Eğer kendi milletinin iyi adamlarını üstelik genç ise almak lazım ise bu para verilir.

Bugün Alper Potuk gibi bir genci almaya kalk bakalım 5 milyon mu derler avrupa'da yoksa 15 milyon mu derler?

Ülkemizde herkesi küçümsüyoruz. Alper Potuk küçümsenecek bir futbolcu değil. 9 maçını izledim 90 dakika. Var mı aranızda Alper'in "Ben bu adamı 90 dakika 4 maç seyrettim" diyen?

Adam çok ama çok iyi. Tıpkı Manisa zamanındaki Selçuk gibi. Çok büyük oyuncu olabilecek bir adam.

Öyle gurbetçileri takıma toplayıp medet umarak rüyalar dünyalardan büyük olmuyor.

Alper dediğimiz adam joker gibi; sol-sağ kanatta oynar, orta da ofansif ve defansif oynar. Böyle Türk oyuncuyu nereden bulucaksın ?

Mustafa Pektemek için yok olmaz, büyük takım kaldırmaz diyorlardı. Çatır çatır oynuyor çocuk. Ne oldu? Beşiktaş belki de 6-7 yılını kurtardı.

Her yıl 1 milyon dolar verip adam almaktansa 1 tane adama 5 milyon veririm 6 yıl değerlendiririm daha iyidir.

Böyle bir transfer mantığı olmaz. koskoca Galatasaray Alper Potuk ve Olcan gibi adamları pahallı bunlar diyerek geri çeviriyor.

Beşiktaş ismail gibi bir adama 8 milyon verdi, Alper için 5 milyon nasıl fazla oluyor?

Son 2 yıldır foruma aktif katılımda bulunmuyordum fakat böylesi bir yorumu görünce "beğen" linkini tıklamak yeterli olmaz, iki de kelam edip bu kardeşimi tebrik edeyim dedim.

Bravo Berk kardeş, bu yorumuna hem şapka çıkarırım hem de altına imzamı "ıslak" olarak atarım :tiphat::yenieek:

Biz akilliyiz herkes salak...

Fenerbahçe para'yi basarak aldi getirdi iste yerlilerini.. kaliteli adamlari gitmesine ragmen iyi kadrolari var..

Yekta'ya 3.5 milyon verdik, evet, çok fazla ama 25 kisilik kadro'da bi 5-6 yil yer alabilir. Böyle düsünmek gerek.

Ha ben diyorum ki, rotasyon oyunculari için 3-4 milyon vermek istemiyorsan, alt yapi'dan çikar genç oyuncu.

Biraz çaba ile Emre ve Semih'i kazandik. Hani her oyuncu 11'de oynayacak diye birsey yok a2'den. Ama rotasyon oyuncusu olabilecek çok adam var..

Yorumlarını büyük bir beğeniyle okuduğum renkdaşlarımdan biri de sizsiniz.

Bir tebrik de size :yenieek::tiphat:

30-35 senedir Galatasarayımızla yatar Galatasarayımızla kalkarım. Bu süre zarfında istisnai yıllar ve/veya dönemler olmakla birlikte genel manada dikkat çeken hususlardan biri, karşı yakadaki ekibin meblağına bakmaksızın kaliteli olduğuna herkesin hemfikir olduğu yerli oyuncuların tümüne talip olması ve malesef büyük bir çoğunluğunu alması, bizim ise sürekli çingene hesabı yapıp senelerce takıma üst düzey katkı verecek yerlileri elimizden kaçırmamız.

Bence Alper Potuk bizim için çok büyük bir kayıp, kısa ve uzun vadede bu kaybımız çok net görülecek. Karşı yakadaki ekip Selçuk İnan'ı almamızla kaçırdığı avantajı maelesef bir nebze dengeledi. Alper'i bizim almamız halinde o bölgede hem müthiş bir rotasyona kavuşacaktık hem de ezeli rakip bu bölgeye yabancı takviyesi yapmak zorunda kalacaktı.

Şimdi, acilen Gökhan Töre olmadı Olcan ve Eren Derdiyok olmadı Mevlüt hamleleri yapılmalı, yani asgari 1 kanat 1 forvet olmak üzere 2 yerli ne yapıp edip alınmalı,

Sezon sonunda da Ömer Toprak - Serdar Aziz, Hamit gibi yerli alternatifler ile Mertens, Suarez, Chamakh, Sessegnon gibi yabancılar için eylemde bulunulmalı,

Diye düşünüyorum.

Kaliteli yerli adedi 2 elin parmakları ile sınırlı zaten. Oysa yabancı için yüzlerce demesem de her zaman onlarca adayınız var, kıt ve zaruri olan her zaman pahalıdır. Sahaya en az 5 yerli ile çıktığımıza göre yedeklerini de hesaba katarsanız en az 10 adet kaliteli yerliye sahip olmamız elzem.

Yorumlarıma katılmayan renkdaşlar bu değerlendirmelerini sunarken yaşıma hürmeten sevgi-saygı çerçevesinde hareket ederlerse sevinirim.

:yenieek::tiphat:

Chamakh harbiden müthis olurdu..

Bence imkansiz bir transfer degil.

Devre arasi belki alamayiz ama sezon sonu sampiyon olursak, kesinlikle olabilir..

Aslinda bir de yanina El Hamdoui'yi almak lazim ozaman. :D

Geri
Üst Alt