Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?
Biz akilliyiz herkes salak...
Fenerbahçe para'yi basarak aldi getirdi iste yerlilerini.. kaliteli adamlari gitmesine ragmen iyi kadrolari var..
Yekta'ya 3.5 milyon verdik, evet, çok fazla ama 25 kisilik kadro'da bi 5-6 yil yer alabilir. Böyle düsünmek gerek.
Ha ben diyorum ki, rotasyon oyunculari için 3-4 milyon vermek istemiyorsan, alt yapi'dan çikar genç oyuncu.
Biraz çaba ile Emre ve Semih'i kazandik. Hani her oyuncu 11'de oynayacak diye birsey yok a2'den. Ama rotasyon oyuncusu olabilecek çok adam var..
Yorumlarını büyük bir beğeniyle okuduğum renkdaşlarımdan biri de sizsiniz.
Bir tebrik de size :yenieek::tiphat:
30-35 senedir Galatasarayımızla yatar Galatasarayımızla kalkarım. Bu süre zarfında istisnai yıllar ve/veya dönemler olmakla birlikte genel manada dikkat çeken hususlardan biri, karşı yakadaki ekibin meblağına bakmaksızın kaliteli olduğuna herkesin hemfikir olduğu yerli oyuncuların tümüne talip olması ve malesef büyük bir çoğunluğunu alması, bizim ise sürekli çingene hesabı yapıp senelerce takıma üst düzey katkı verecek yerlileri elimizden kaçırmamız.
Bence Alper Potuk bizim için çok büyük bir kayıp, kısa ve uzun vadede bu kaybımız çok net görülecek. Karşı yakadaki ekip Selçuk İnan'ı almamızla kaçırdığı avantajı maelesef bir nebze dengeledi. Alper'i bizim almamız halinde o bölgede hem müthiş bir rotasyona kavuşacaktık hem de ezeli rakip bu bölgeye yabancı takviyesi yapmak zorunda kalacaktı.
Şimdi, acilen Gökhan Töre olmadı Olcan ve Eren Derdiyok olmadı Mevlüt hamleleri yapılmalı, yani asgari 1 kanat 1 forvet olmak üzere 2 yerli ne yapıp edip alınmalı,
Sezon sonunda da Ömer Toprak - Serdar Aziz, Hamit gibi yerli alternatifler ile Mertens, Suarez, Chamakh, Sessegnon gibi yabancılar için eylemde bulunulmalı,
Diye düşünüyorum.
Kaliteli yerli adedi 2 elin parmakları ile sınırlı zaten. Oysa yabancı için yüzlerce demesem de her zaman onlarca adayınız var, kıt ve zaruri olan her zaman pahalıdır. Sahaya en az 5 yerli ile çıktığımıza göre yedeklerini de hesaba katarsanız en az 10 adet kaliteli yerliye sahip olmamız elzem.
Yorumlarıma katılmayan renkdaşlar bu değerlendirmelerini sunarken yaşıma hürmeten sevgi-saygı çerçevesinde hareket ederlerse sevinirim.