Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Arshavin,Rosicky,Krasic,Ronaldinho,Malouda,Pavlyuc henko,Berbatov, Olic, Alper Potuk, Yiğit Gökoğlan, Serdar Aziz, Burak Yılmaz... Bunun dışında bir yabahcı siyahi gölcü var ama yazmayacağıma yeminliyim... Olma olasılığı yüksek...

En önemlisi O.Sahada sol açık oynayabilen lider özellikli bir oyun kurucu alınması ilk hedef.. Ayrıca scout ekibi genç oyuncularıda izliyor hem Türk hm yabancı...

Niang daha önce yazdım ama bir tek Niang yok hemen asıp kesmeyelim...Kismet daha var zaman...Ama bunlardan biri olacak...

Yaratıcı bir oyuncu. Kanat - Orta Saha farketmez. Yaratıcı olsun yeter. Adres belli gibi aslında: Arshavin. Bonservis sıkıntısı da olmaz.

Alper Potuk ve Olcan Adin için girişimlerimiz güzel bir şekilde devam ediyor...

Antep Olcanı satmayız diyordu

Devre arası için mi Olcan

Biz bastırıyoruz Okan.. Sonuçta paranın açmayacağı kapı yoktur.. Futbolcuda gelmek istiyor... Ama uçuk fiyatlara dayanırsa iş zaten olmaz...

cagatay reis tuyolari almis ufaktan ufaktan tohumlari serpiyor :yenieek:

Biz bastırıyoruz Okan.. Sonuçta paranın açmayacağı kapı yoktur.. Futbolcuda gelmek istiyor... Ama uçuk fiyatlara dayanırsa iş zaten olmaz...

Hazir Antep'e ugramisken Muhammet'i de getirsek fena olmaz :D

Alper için Eskişehirspor`in tutumu nedir abi?

cagatay reis tuyolari almis ufaktan ufaktan tohumlari serpiyor :yenieek:

Günlerdir burda ve twitterda yazıyorum Hayri yalnız forum herkese açık olduğundan Gazeteler kapıp kapıp haber yapıyor.. Pavlucenko, Elkelson, Rosicky en son Sabri... Niang haberi bakalım tam anlamıyla ne zaman patlar bilinmez... Listedeki isimleri yazdım daha önce....

şöyle bizi sürükleyecek 2-3 yetenek olsa....yerlilerden olcan -alper potuk bütün herkesin vazgeçilmezi.onlar alınmalı.ama gökhan töre müthiş olur.

Günlerdir burda ve twitterda yazıyorum Hayri yalnız forum herkese açık olduğundan Gazeteler kapıp kapıp haber yapıyor.. Pavlucenko, Elkelson, Rosicky en son Sabri... Niang haberi bakalım tam anlamıyla ne zaman patlar bilinmez... Listedeki isimleri yazdım daha önce....

nedir reis ben kacirmisim

bildiklerini aktarirsan berh-u dar olurum :ka19:

Alper umarım gelir :)

nedir reis ben kacirmisim

bildiklerini aktarirsan berh-u dar olurum :ka19:

Geri sayfalarda var Hayri şimdi bana tek tek yazdırma be arkadaşım;) 1 sayfa geriye git...:yenieek: Çok yazdım en son dün yazdım sanırım... Tekrar eded ede hal oldum:asd:

Serdar Aziz'le ilgilensek bile mutlu olurum lan :(

gazetelere göre hepsiyle ilgileniyoruz :)

Geri
Üst Alt