Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Auu.Artem Milevskiy muthis olur.

ukraynadan gelecek olan artem milevskiy ise helaaaaaaal :tiphat: yanına da matias suarez :yenieek:

İsim söylemem:D ama benim bildiğim görüşülenler bunlar bunlar dışında bilmediğim duymadığım bir isim varsa şu an bilemem, bilgi gelirse paylaşırım... Sonuçda benim duymadığım bir isimde gelebilir sonradan transfer işlerini biliyorsunuz son dakika her an değişebiliyor...

bu takıma beyin lazım ******* atıcak adamımız yok riquelme gibi thiago neves gibi adamlar lazım

Ukrayna'dan Lucescu'nun Brezilyalılarından biri olabilir mi Cagatay?

Ukrayna'dan Lucescu'nun Brezilyalılarından biri olabilir mi Cagatay?

Hayır Melih...Kardeşim o isimleri söylerdim ama şu an için gizli kalması gerekiyor... Kusura bakmayın... Duyulursa fırçayı kötü yerim...

Roman Eremenko,Artem Milevskiy,Andriy Yarmolenko,Jose Ernesto Sosa?

Alper,Hasan,Yiğit,Serdar,Kemal,Muhammed. Arshavin.

[video=youtube;4KoXEmIjJiE]https://www.youtube.com/watch?v=4KoXEmIjJiE[/video]

Sol beke veya sol açığa kesinlikle bir türk oyuncu bulmalıyız....

ukraynadan gelecek olan artem milevskiy ise helaaaaaaal :tiphat: yanına da matias suarez :yenieek:

Gençlere yönelmemiz çok güzel.Umarım sadece lafta kalan işler yapmaz yönetim.

Yönetimin gençlere yönelmesi çok güzel umarım lafta kalmaz bu işler.

kimler alınmalı bilmiyorum ama kimler gitmeli çok iyi biliyorum. hakan balta gökhan zan servet serkan aydın ayhan riera kazım bunlar kesin gitmeli

kimler alınmalı bilmiyorum ama kimler gitmeli çok iyi biliyorum. hakan balta gökhan zan servet serkan aydın ayhan riera kazım bunlar kesin gitmeli

Hakan Balta fena oynamıyor ama diğerlerine katılıyorum.

Hakan Balta fena degil bu sezon, ideal sol bek degil su asamada, ancak her türlü yedek olarak kalabilir... Fatih Hoca'nin yeniden kazandigi oyunculardan birisi diyebilirim, hos onu sezon baslamadan evvel herkes göndermek istiyordu, simdik en azindan yedek sol bek olabilecek seviye'de.

Elimizdeki saglam stoperler Semih ve Ujfalusi, Servet'i gönderip alt yapi'dan 4. stoper çikarmak lazim. 3. stoper Zan olmasi lazim simdilik.. sezon sonu Ömer Toprak/Serdar Aziz alinirsa Zan gönderilir, Ujfalusi külübeye geçer.

Kamil Çörekçi ismi geçiyor ama 3 tane sag bek ile ne yapacaz? Ha Kamil'i alip, sezon sonu Eboué'yi gönderirsek olabilir tabi.

Serkan Kurtulus bir ara bir kaç maç iyi oynamisti, Rijkaard'in ilk sezonunda galiba.. fena degildi ozamanlar ama o gönderilir herhalde artik.

Aydin'i da artik hoca gönderir.

Ayhan'in sözlemesi sezon sonu bitiyor, devre arasi kovmak ayip olur, kaç yil'dir bu takimda..

Riera konusunda beklemeye gerek yok sanirim, göndermek lazim, zararin neresinden dönersen kar'dir.

Ayrica hem Aykut'u hem Ufuk'u takimda tutmanin anlami yok, birini gönderip, Emirhan veya Eray'i 3. kaleci yapmak lazim.

Kazim çok formsuz ama simdilik zaten ileride oynayacak adam yok.. Belki Mertan sans bulup onu keserse, kendine gelir, dogru dürüst yedek olur..

Orta saha'da alinmasini istedigim yerli oyuncular (ihtiyaç'imiz dogrultusunda), Alper Potuk su asamada bize gelisi 7-8 milyon olur, ama Selçuk'un yedege olacak'tir.. ki onun yedege var bile; Yekta. O yüzden Furkan Özçal, Okay Yokuslu ve Mehmet Ekici den birini almamiz lazim,

Aralarinda en yeteneklisi bence Okay'dir, sonra Ekici, sonra Furkan gelir yetenek anlaminda. Ama Furkan'da Ekici ve Okay'da olmayan birsey var, her pozisyon'da rakip yari saha'sina kosu yapiyor, yani ceza sahasinda gol arayan biri haline geliyor bazi pozisyonlarda.. Bizde bunu yapan oyuncusu çok az. Engin, Selçuk ve Melo bunu çok çok az yapiyor, bu yüzden Furkan çuk otururdu sanki. Bireysel olarak Ekici daha iyi'dir ama o da topsuz oyunda eksik sanki..

2 tane kanat,1 tane ofansif orta saha ve bir tane forvet kesinlikle lazım.İsimleri bilemiycem mutlaka bulunur.

Devre arasında bize şampiyonluğu getiricek 2 isim ;

Arshavin ve Suarez ( anderlecht ) forvetler yeter derlerse suarez yerine lucho alınmalı

Kim gelir bilmem, ama gerekli olan bölgeler kesinlikle sag ve sol acik ve orta sahada oyun kuracak bir futbolcu gerekli .

Hamit'in kesinlikle alinmasi lazim. Ileriye de sürekli yer degistiren kaliteli 3 lü forvet'den kurmak lazim.. Elmander, Baros, Kazim ve Sercan'dan en fazli 1'inin oynamasi lazim.. 2 kaliteli transfer sart. Sag kanat degil sag forvet, sol kanat degil sol forvet lazim.. Riera sol kanat mesela.. bu sistemde böyle isimler is yapamaz. Podolski, Matias Suárez, Samed Yesil vs. gibi isimler lazim.

Geri
Üst Alt