Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.478
- 1.706
- 1.948
Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?
kesinlikle Serdar Taşçı
kesinlikle Serdar Taşçı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer devre arasında ilgilendiğimiz oyuncuyu alabilirsek yaratıcı oyuncu eksikliğimiz bitecek... Netleşince biglendiririm sizleri... Ama Cüneyt Köz ile anlaşıldı.. Tolga Cigerci gündemde.. Ayrıca Mervan Çelik bohservis ücreti ödemek istemediğimizden devre arasına bırakıldı...
Eğer devre arasında ilgilendiğimiz oyuncuyu alabilirsek yaratıcı oyuncu eksikliğimiz bitecek... Netleşince biglendiririm sizleri... Ama Cüneyt Köz ile anlaşıldı.. Tolga Cigerci gündemde.. Ayrıca Mervan Çelik bohservis ücreti ödemek istemediğimizden devre arasına bırakıldı...
Cüneyt Köz defansa oturursa eğer hem sap bek hem stoper oynayabilen bir isim,eğer anlatıldığı gibi potansiyeli varsa çok iyi olur gelecek açısından.Tolga Ciğerci scout ekibinin takip ettiği bir isimdi diye biliyorum.Eğer bu 3 isim gelirse ve 2 si katkı verirse 4-5 yılımızı garanti altına alırız.
Cüneyt Köz defansa oturursa eğer hem sap bek hem stoper oynayabilen bir isim,eğer anlatıldığı gibi potansiyeli varsa çok iyi olur gelecek açısından.Tolga Ciğerci scout ekibinin takip ettiği bir isimdi diye biliyorum.Eğer bu 3 isim gelirse ve 2 si katkı verirse 4-5 yılımızı garanti altına alırız.
Cihat Lassana ile uzun süre görüştük ama fiyatını aşağı çekmesi gerekiyor... Seneye CL'de olacağımızı düşündüğüm iiçin Galatasaray Diarra ile orta yerde buluşursa bu transfer olabilir... Alpay Cüneyt ve ailesi Galatasaraya gelmek istiyor, B.Münih şans bulamayacağına inanıyor... Umarım son anda aksilik çıkmaz.. Mervan zaten çok istekli ama yönetim bohservis ücreti ödemek istemedi...Scout ekibi yönetime bir çok futbolcu öneriyor ama bu sene garanti başarı istendiği için Scout ekibinin tavsiyeli kabul görmedi...
Cihat Lassana ile uzun süre görüştük ama fiyatını aşağı çekmesi gerekiyor... Seneye CL'de olacağımızı düşündüğüm iiçin Galatasaray Diarra ile orta yerde buluşursa bu transfer olabilir... Alpay Cüneyt ve ailesi Galatasaraya gelmek istiyor, B.Münih şans bulamayacağına inanıyor... Umarım son anda aksilik çıkmaz.. Mervan zaten çok istekli ama yönetim bohservis ücreti ödemek istemedi...Scout ekibi yönetime bir çok futbolcu öneriyor ama bu sene garanti başarı istendiği için Scout ekibinin tavsiyeli kabul görmedi...
Devre Arası:Gökhan Töre,Hamit Altıntop kesinlikle alınmalı.
Yaz Transfer dönemi:Christian Fuchs(Malik Fathi-Atilla Turan),Serdar Taşçı(Serdar Aziz,Ömer Toprak veya iyi bir yabancı stoper) kesinlikle alınmalı.Özellikle Fuchs sol beke ilaç olur.
Bundan sonra agirlikli olarak yerliler alinir. Gelecege yonelik 1 yabanci alalim, gerisi yerli olsun cunku 8 yabancimiz olacak boylece. Tribunde yabanci oturtmamak gerek, sacmalik olur.
Hem Serdar Tasci hemde Aziz veya Omer Toprak alinabilir. Ama en azindan 1 stoperimiz cabuk ve hizli olmalidir. Tasci/Omer - Aziz seklinde olabilir. Gokhan Zan ve Servet'ten kurulmamiz sart.
Sol bek'e Atila Turan'i alalim (hic izlemedim ama izleyenler ovduklerine gore var birseyler). Cuneyt Koz muhtemelen gelecek, Tolga Cigerci'de olur gibime geliyor. Mervan Celik'e de 2 ay sonra imza attirabiliriz malum sozlesmesi bitiyormus 11. ay da galiba. Cuneyt-Tolga-Mervan-Hamit 4lusu devre arasinda gayet guzel olur hem bonservisleri de tuzlu olmaz kesinlikle keza yilliklari da (bir tek Hamit'e en az 2.5 milyon euro verilir).
Gerisini sezon sonu halledebiliriz.