Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Yigit gökoglan, Yigit Incedemir
bunların 2side GS DA OYNAYAMAZ. HİC BİR YETENEK YOK. BİRİSİ durmadan faul yamakla meşgul. öbürüde boştaki adama pas atmaktan cok dümdüz hızıyla adam gecip sıfırdan kaleye top vurmakla ilgileniyor. devre arası hamit kiralanmalı. forvet arkasına maestro alınmalı. baros gönderilip yerine ayagı yere saglam basan hızlı bir iyi forvet alınmalı.

Rosicky bu takımda ciddi fark yaratır çünkü hücumcu orta sahamız yok.Ve kendisini çok rahat alabiliriz.Eboue'ye verdiğimiz paraya, bilemedin 1 milyon euro fazlasına alabiliriz.Öyle yükseklerde de uçmuyorum söylediğim isim gayet makul.Arsenal'de paslanacağına buraya gelsin koçlar gibi oynasın.Kendisini yalnız da hissetmez kolay adapte olur.

Rosicky bu saatten sonra Guti´den fazlasını veremez.Baros ile müthiş uyumları var ama 2´side eski fizik güçlerinin çok çok altında.

simdiden bir forvet transferini tamamlamak lazim. ocak ayinda alel acele olmaz o is. fransadan herhangi bir zenci forvet cok is yapar. hatta adres veriyorum. victor montano. forvet. rennes de oynuyor. nasil bir oyuncudur bilmiyorum. ozetlerde gordum. adam zenci is yapar belki. ihi ihi. ayrica fransa liginde 4 golu var. biraz yasi var 27. bir digeride burkino fasolu alain traore. 22 yasinda forvet auxerre de oynuyor. fransa liginde 5 golu var. 7 macta. bu iki topcuyu detayli tanimiyorum. forvet isini gorurler ama kesinlikle.

Alain Traoré - Oyuncu profili - transfermarkt.de

Víctor Montaño - Player profile - transfermarkt.co.uk

genç adamlar alınmalı seneye hazırlık için .

serdar aziz ve solbek simdilik yeterli olur:)

Kesinlikle ve acilen Ömer Toprak (Leverkusen'den takip edebilirsiniz.) Bir de sol bek, ofansa katkısı olmasada olur, görev adamı dediğimiz türden.

Vallahide billahide transfer fln istemiyorum yahu,3 kişi var bunları gönderin yeter.

Bize bir Alex lazım.Ama defans olanından.Davıd Luiz´in gölgesinde kaldı.

Kayseri'den scout ekibi.

Sefa

Kayseri'den Sefa ve Hasan Ali.

Hasan Ali mi?Hakan Balta'dan en ufak artısı olmayan Hasan Ali mi?

Hakem, rakip takim baskanlari, her rakipten en az 5 ajan.

Valla bence hiç almaya gerek yok. Sonucu önceden belli bir ligde ne yapsan boş.

benim gordugum hasan ali baltayla top diye oynar

abi sol bek şart valla . bindirme yapacak filan

Rosicky bu saatten sonra Guti´den fazlasını veremez.Baros ile müthiş uyumları var ama 2´side eski fizik güçlerinin çok çok altında.

Bence Guti'den çok daha faydalı olur.Farklı tip oyuncular zaten.Rosicky'nin Arsenal'de oynatılmamasına pek aldanmamak gerek çok hareketli,oyun zekası üst düzey bir adam.Sakatlıktan sonra gözden düştü ama bizde her türlü oynar bence.Hatta Guti kadar oynamasına bile razıyım çünkü bizim takımın gerçekten gol atacak hali yok.Bu kadroyla çok zorlanırız.Gol atmamız tamamen orta saha ve forvetlerin bireyselliklerine kalmış.Rosicky o açığı kapatır.Zaten Fatih Hoca'nın aklında da sanırım yediğinin fazlasını atmak var o yüzden şu anda defanstan bile daha önemli böyle bir adam almamız.

Geri
Üst Alt