Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Hasan Ali'den başka Türk sol bek var mı alabileceğimiz? Hakan idare ediyor şu an, Eboue'nin sağda yaptığı gibi sol kanattan bindirebilecek hızlı ve güçlü bir sol beke ihtiyacımız var. Caner'i göndermeseydik oynar mıydı?

Caner diyince aklıma gönderip da ah çektiğimiz oyuncular geldi. (Fenerli diye Caner'e küfredebiliriz tabi o ayrı, ama çocuk bizdeyken canını dişine takıp oynuyordu) Caner, Elano, Arda üçlüsünü göndermesek:

Muslera

Sabri Semih Ujfalusi Caner

Selçuk Melo Arda

Elano Doumbia Podolski

Hasan Ali'den başka Türk sol bek var mı alabileceğimiz? Hakan idare ediyor şu an, Eboue'nin sağda yaptığı gibi sol kanattan bindirebilecek hızlı ve güçlü bir sol beke ihtiyacımız var. Caner'i göndermeseydik oynar mıydı?

Caner diyince aklıma gönderip da ah çektiğimiz oyuncular geldi. (Fenerli diye Caner'e küfredebiliriz tabi o ayrı, ama çocuk bizdeyken canını dişine takıp oynuyordu) Caner, Elano, Arda üçlüsünü göndermesek:

Muslera

Selçuk Melo Arda

Elano Doumbia Podolski

Caner'in bekteki halini görmek için bu haftaki Sivas - Fener maçının özetine bakın adam dökülüyor. Ayrıca bizdeyken keşke canını bu kadar dişine takmasaydı, 2 Atletico maçında gereksiz hareketleri bitirdi bizi.

Caner bizim bünyemize ters bir futbolcu. Hangi takıma gitse kanı o renk akıyor. Hasan Ali yi onun yerine tercih ederim. Ayrıca sağ açıkta Elanonun yerine Keita tercihi doğru olur. Douimbia kim tanımıyorum başkan. :( CSKA nın oyuncusuymuş galiba fazla izlemedim.

Muslera

Selçuk Melo Arda

Elano Doumbia Podolski

Caner bizim bünyemize ters bir futbolcu. Hangi takıma gitse kanı o renk akıyor. Hasan Ali yi onun yerine tercih ederim. Ayrıca sağ açıkta Elanonun yerine Keita tercihi doğru olur. Douimbia kim tanımıyorum başkan. :( CSKA nın oyuncusuymuş galiba fazla izlemedim.

Doumbia hayal şu anda, CSKA 8'e almış. Rahat 15-20M Euro isterler.

Caner'in bekteki halini görmek için bu haftaki Sivas - Fener maçının özetine bakın adam dökülüyor. Ayrıca bizdeyken keşke canını bu kadar dişine takmasaydı, 2 Atletico maçında gereksiz hareketleri bitirdi bizi.

Caner'den nefret ediyorum. Nefret etme sebebim Fener'de oynaması falan değil kesinlikle. Hatta iyi ki orada oynuyor çok seviniyorum buna. Caner'in problemi şu, beyni kafatasının içinde değil. Onun beyni ya poposunda, yada ayak kaslarında falan. İdrak sorunu var.

Asıl ve en önemli itici özelliği de ,benim beynim normal insanlar gibi kafatasımın içinde diye iddia etmesi. Sorun burada zaten. Problemini kabullense çözümde bulacak ama kabullenmiyor.

Son derece gereksiz, sabırsız, dengesiz, kontrolsüz ve problemli bir insan artığı

Doumbia yeni Drogba hehe. Adam tam anlamıyla gol makinesi, herşeyiyle tam bi golcü. Bu sezon CSKA formasıyla 34 maçta 27 gol 8 asist, geçen sezon 45 maçta 34 gol 8 asist. Önceki seneler de hep böyle. Young Boys'da oynarken, Keita yerine bunu alın 3 sene sonra 30'a satarız diye bağırdık, ama tabi o zamanki sağır yönetime böyle birşeyi duyurmak mümkün değil. Şimdi 12-15 milyon Euro'dan aşağı alınamaz, ama Podolski ile Doumbia bize Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı neredeyse garantiler.

Bu adamda herşey var, çalımları, hızı, son vuruşları 10 üzerinden 10. İstikrar abidesi. Her sezon 30 gol 10 asist, son 5 senedir. Gidip de Riera'ya senede 2.5 heba edeceğimze bu adamın bonservisine 15 verelim.

Doumbia hayal şu anda, CSKA 8'e almış. Rahat 15-20M Euro isterler.

CSKA bu adamı kaça aldığını açıklamadı, ama söylentiler 12 milyon Euro civarında.

Arda gitmek mi istiyor? Ver adamı CSKA'ya, Doumbia+Honda ile takas yap, üstüne para ver. Gitsin oynasın beyefendi Avrupa'da. Tam batan gemiyi ilk terkedenlere yakışır bir son.

Andrei Arshavin !

Sol iç: Mehmet Ekici/Hamit Altintop/Okay Yokuslu/Furkan Özçal

Sol forvet: Podolski/Arshavin/Kalou/Grosicki

Forvet: Berbatov/Drogba/Cenk Tosun

Sol iç ve 2 forvet sart.

gene doumbia:) genelde burda konuştuğum kişinin ismine avatarına pek dikkat etmemde hep aynı kişiylemi konuşuyorum ben bu doumbia muhabbetini:) abi adam süper kabulümde galatasaray spor klübü bir futbolcuya 15m euro bonservis vermez.

Su anda bir futbolcu'ya 15 milyon verecek gücümüz var oldugunu düsünüyorum, ancak böyle transfer yaparken, önce takim'in sistemi oturmus olmasi lazim, yoksa çok çok riskli olur, mesela Elano/Misimoviç gibi oyuncular bu yüzden kayboldu gitti, Misimoviç Terim'in takiminda çok iyi oynardi mesela. Terim'in kisa zamanda takimi tamamen oturtacagana inaniyorum ben, ve ozaman da yaratici oyuncu sart, Doumbia olmasina gerek yok tabi ki. O adam'a para'yi versen bile talip'i çok olur satacak olsalar. Podolski, Berbatov gibi oyuncular su asamada bizim için en iyi oyunculardir. Ki bunlar bile TSL'i silip süpürebilecek oyuncular.

Chamack'i göndemek istiyormus Arsenal, keske alabilsek! Ama zor tabi.

İsim telaffuz etmek istemiyorum ama mevkisel olarak 2-3 oyuncuya ihtiyacımız var diye düşünüyorum.:o

gene doumbia:) genelde burda konuştuğum kişinin ismine avatarına pek dikkat etmemde hep aynı kişiylemi konuşuyorum ben bu doumbia muhabbetini:) abi adam süper kabulümde galatasaray spor klübü bir futbolcuya 15m euro bonservis vermez.

Burada iki önemli nokta var, birincisi, eğer Galatasaray eskisi gibi Avrupa'da Türk milletini gururlandıran yegane takım olma hüviyetini geri kazanmak istiyorsa, bu tarz en az 2 transfer yapmak zorunda.

İkincisi, 15 milyon Euro, 12 sene önceki futbol piyasası için uçuk bir rakam olabilir, ama o zaman 5 milyona alınan oyuncular şimdi 15 milyona alınıyor çünkü piyasa çok yükseldi.

Eğer Galatasaray yönetimi bu iki noktayı görmezden gelir de yapması gereken transferleri yapmazsa, hem başarısızlığa zemin hazırlar, hem şu anda takımı tek başına ayağa kaldıran Terim'i küstürür maazallah. Adam sabahlara kadar çalışıyor, aynı fedakarlığı ve beceriyi yönetimden beklemek en doğal hakkı.

Ben hep Doumbia diyorum çünkü son yıllarda gördüğüm en iyi golcü. Tanju Çolak'ın hızlı versiyonu gibi bir şey. İnanılmaz istikrarlı, her sene 25-30 gol, 7-12 asistle oynuyor son 5 senedir. Ve 3 senedir Rus liginde oynuyor. Bu adamın sakatlanmadığı taktirde en az 25 gol atacağı neredeyse garanti.

Tek kurşunun varsa, bu adama atarsın. Podolski - Doumbia ikilisini alalım 2 sene başka transfer yapmayalım. Mesele Doumbia'yı ikna etmek, bence CSKA biz nasıl Arda'yı 20'den aşağı satmayız diyorsak, öyle sallıyor 20-25 rakamlarını. Oyuncu ikna olursa 15'e satarlar.

deoumbia diyonuz podolski diyonuz iiyi güzelde kmle oynatcanız bu oyuncuları . eksi özellikli son vuruş kıtlıgı olan sabriylemi. hakan balta ilemi riera ilemi servet gökhan zan ilemi . yaşı başı gelmiş ayhan ilemi . kmle .

bence podolski alınmalı kesinlikle lazım

Kemal Tokak veya Serdar Aziz kesinlikle alınmalı. Benim tercihim Kemal Tokak'dan yana. Yine gurbetçi bir Türk alınmalı bence. Tabiki sağlam sol kanat ve santrafor şart.

Doumbia yeni Drogba hehe. Adam tam anlamıyla gol makinesi, herşeyiyle tam bi golcü. Bu sezon CSKA formasıyla 34 maçta 27 gol 8 asist, geçen sezon 45 maçta 34 gol 8 asist. Önceki seneler de hep böyle. Young Boys'da oynarken, Keita yerine bunu alın 3 sene sonra 30'a satarız diye bağırdık, ama tabi o zamanki sağır yönetime böyle birşeyi duyurmak mümkün değil. Şimdi 12-15 milyon Euro'dan aşağı alınamaz, ama Podolski ile Doumbia bize Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı neredeyse garantiler.

Bu adamda herşey var, çalımları, hızı, son vuruşları 10 üzerinden 10. İstikrar abidesi. Her sezon 30 gol 10 asist, son 5 senedir. Gidip de Riera'ya senede 2.5 heba edeceğimze bu adamın bonservisine 15 verelim.

siz kafayı yemişsiniz doumbia 15 milyon euro mu :asd:

adam avrupanın en revaçta futbolcularından şuanda, falcao 45 e gittiyse madrid e, doumbia da en az onun kadar bir transfer yapar

Geri
Üst Alt