Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

[video=youtube;XqWXzvxjJ4Q]https://www.youtube.com/watch?v=XqWXzvxjJ4Q[/video]

fatih hoca burnunun ucundaki bu adamı nasıl görmez şaşırıyorum

Kamil Ahmet Çörekçi'yi diyor sanirim. Buca'nin yetenekli sag bek'i.

Ama Sabri, Eboué ve Kamil gibi üç iyi denilebilecek sag bek ile ne yapacagaz merak ediyorum.. Ha Eboué sezon sonu kar yaparak gönderilecekse bilemem tabi..

Ugur aslinda stoper'de de oynayabilir.. yedek olarak Servet'i görecegemi Ugur'u görürüm..

Hakan Balta - Thomas Ujfalusi - Semih Kaya - Emmanuel Eboué

Özgür Çek - Gökhan Zan - Ugur Uçar - Sabri Sarioglu

Defansimiz çok iyi olur.

Ama Özgür Çek'in alinmasi çok önemli.. Hakan oynamasa, Çaglar var mi yok mu belli degil.

Kamil Ahmet Çörekçi'yi diyor sanirim. Buca'nin yetenekli sag bek'i.

Ama Sabri, Eboué ve Kamil gibi üç iyi denilebilecek sag bek ile ne yapacagaz merak ediyorum.. Ha Eboué sezon sonu kar yaparak gönderilecekse bilemem tabi..

Kamil Cørekci heryerde fanatik fbli oldugunu belirtiyormus duyduguma gøre. øzgur cek de ayniymis, profesyonelin p'sini bilmiyorlarmis = caner erkin

Geçmiste bir çok oyuncu Besiktasli, Fenerbahçeli idi bizim takimda.. Önemli bir konu degil, takilmamak gerek.. Oynamak isteyen adam Galatasaray'da da oynar, Fener'de de, Besiktas'ta... Ama oynamak gibi niyeti yoksa zaten oynamaz.

O da biliyor Real'de ilk 11 oynayamayacağını,biliyorum imkansızdan da öte bir iş ama tüm imkanlar seferber edilirse neden olmasın.

Hiç olmadı bu sene kiralarız kendisi gelir bakar beğenirse buraları takımı hedefleri kalır.

Böyle bir mantık olur mu yahu?Nuri Real'de ilk 11'de oynar hem de iyi oynar.Kendisi için de en hayırlısı bu ülkeden uzak durmak.En azından 30 yaşına kadar.

nuri realde oynamasa bile o yaşta türkiyeye geleceğini düşünmek komedidir.

nuri realde oynamasa bile o yaşta türkiyeye geleceğini düşünmek komedidir.

E yani.Diyelim ki Real'de oynayamıyor,gider Arsenal'de oynar.Hatta cümleyi geliştireyim gitsin Arsenal'de oynasın.Adam hayallerini gerçekleştiriyor şu anda ne işi olur burayla.

atila turan, jem karacan, kader keita

biz istersek alırız her türlü çörekçiyi

biz istersek alırız her türlü çörekçiyi

Kayseride devrede Emre... Buoa beklenen bir hadiseydi.. Ahmet ile anlaştık ama yönetim gine bir Ersan vakası yapmaz umarım.. Anlaştığımız oyuncuları elimizle bırakmamalıyız...

Kayseride devrede Emre... Buoa beklenen bir hadiseydi.. Ahmet ile anlaştık ama yönetim gine bir Ersan vakası yapmaz umarım.. Anlaştığımız oyuncuları elimizle bırakmamalıyız...

inş inş .. kayseride cacık olmasın birşeye . . ama kamil de akıl varsa ki var oldugunu sanıyorum dogru tercihi yapar .. bizimkilerde tecrübelenmişlerdir artık inş . .

özgür çekle görüşüyomuşuz o dogru mu ?

inş inş .. kayseride cacık olmasın birşeye . . ama kamil de akıl varsa ki var oldugunu sanıyorum dogru tercihi yapar .. bizimkilerde tecrübelenmişlerdir artık inş . .

özgür çekle görüşüyomuşuz o dogru mu ?

Derbiden sonra görüşücez tabi ama tek talibi biz değiliz...

Geri
Üst Alt