Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Dün Baros'un yine ne kadar rezil bir futbol oynadığını gördük.

Baros'un yerine bir forvet

Orta Sahaya ALper Potuk

Sol Bek'e Taiwo

Kanat için Olcan Adın.

Bu 4 transferle olay biter.

bu takıma alternatif sol bek sağ açık ve barosun yerine sağlam yırtıcı bir forvete ihtiyacımız var

Sadece devre arasında olarak soylemıyorum ama Baros'un yerine saglam ve BİTİRİCİ forvet, Kazım'ın yerine adam eksiltebilen, hızlı ve presse uygun sag acık, Hakan Baltanın yerine bindiren, top tekniği fena olmayan sol bek, Sol acıga sag acıga soyledıgıme uygun bir oyuncu.

Tabii bunlar yerli yabancı karma olucaklardır, Hakan mesela ligde yabancı sınırından oturu yabancı oyuncu alınırsa ıdare edebilir(TAİWO, FUCHS)

Sol acık için Emre oraya hazırlandıgı için yerli oyuncu ile gecilebilir(OLCAN, GOKHAN TORE)

Sag acık kesınlıkle en onemlı mevki yerli oyuncu tam aradıgımız oyuncu yerlı yok (Hamit yaratıcılıgı ve adam eksıltme yonu yeterli degıl) o yuzdende en cok para harcanabilecek mevki olarak dusunuyorum(M.VALBUENA C.DEMPSEY, M.REUS, G.DOS SANTOS)

2. Forvet yerlide alınabilir ama Burak'ı alamıyorsan diğerleri kimseyi sarmaz. (V.LOVE, JOVETİC, D.CİSSE, R.LEWANDOWSKİ)

Mevkiilerde sonuna kadar katılıyorum ama futbolculardan sadece sol bek için yabancı alınması gerektiğini düşünüyorum.

Sol Bek Taiwo

Sağ Kanat ve Sol Kanat için her iki kanatta da oynayabilen orta sahada da oynayabilen Alper Potuk ve Olcan Adın. İkisini de almalıyız. Özellikle Alper.

Forvet Baros çok ama çok kötü. Burak Yılmaz, Umut Bulut, Muhammet Demir olabilir.

Ancak şu adamların içinde en çok istediğim Alper Potuk'tur. Arda Turan 2'dir kendisi.

Fenerbahçe uğraşıyormuş almak için. Kaçırırsak çok yazık olur.

Muhammet Demirci mi? Besiktas'taki mi? Gelse hani Terim'in elinde dünya yildizi olur ama Besiktas bize vermez..

Muhammet Demir demek istediysen de süper olur..

2012 de takım kadrosunu şu şekilde görsek.

-------------------------Muslera--------------------------

Eboue--------Semih------------Ujfalusi-----------Taiwo

-----------------------------------------------------------

Mertan-------Melo--------------Selçuk-------Alper Potuk

------------------------------------------------------------

--------------Elmander---------Burak Yılmaz------------

1) Ufuk

2) Hakan Balta

3) Ceyhun Gülselam

4) Emre Çolak

5) Engin Baytar

6) Olcan Adın

7) Kazım

Rezerv:

8) Sabri

9) Sercan

10) Gökhan Zan

11) Riera

Bu takımı kursunlar şampiyonlar liginde çeyrek finali garantileriz. Küçük Arsenal oluruz. Yetenekli gençlerle deneyimli yabancılar birleşince.

LB

LMDF

RMDF

CL --> Forvet???

Bunlarla sampiyon oluruz :)

Gökhan Töre,

Yasin İbrahim,

Genç bir stoper(Cüneyt Köz ismi geçiyordu...)

İlk başta Podolski Reyes felan diyordum ama aslında hiç gerek yok. Podolskiyi almaya kalkasak en az 15 isticekler. Gökhan Töreyi bi şekilde ikna edersek hem 20 yaşında hemde kaliteli bi yerliyi almış oluruz.

Sercan'in durumu, Baros'un formsuzlugu, 4-4-2 ile cok basarili olmamiz gibi faktorleri dusununce kesinlike forvet almamiz lazim diyorum. Sag kanat alip Mertan'in, Yekta'nin onunu kesmeyelim.

Evi arabayı satıp Eren Derdiyok'u almak ne iyi olurdu :)

Benim tahminim, taiwo'yu özellikle gelecek sezon ŞL için kaçırmak istemiyo hoca. Hücumu genç yerlilerden kuracak sanki bu yüzden.

Olcan-Alper-Eren-Mevlüt-Cenk-Burak-Gökhan

Bence Olcan, Alper ve Mevlüt yeter bize ilk 11 için. Gökhan Töre ve Eren'in gelmek isteyeceklerini hiç sanmıyorum.

Eğer uzun vaadede başarılı olacak bir kadro kurmak istiyorsak öncelikle Gökhan Töre'yi almamız şart. Şu an ona verilecek 6-7 milyon euro bile değer bana göre.

Bunun yanında Mervan Çelik, Alper Potuk, Olcan Adın gibi yetenekli Türk oyuncuları uygun fiyata almaya çalışmalıyız.

Ek olarak, kaliteli yabancı kanat ve santrafor da şart bana göre.

Kısacası en az 3 transfere ihtiyaç var, sonrası için insiyatif hoca ve yönetime kalmış.

cüneyt koz,hamit yıldırımı alalım yeter de artar bile

özer i alsak nasıl olur..her bölgede oynuyor,sağ sol orta hiç farketmiyor....

:D

Gökhan Töre su anda Türkiye´ye gelmez. Gösterdigi performans onu Avrupa´nin baska liglerinde de gözde bir oyuncu yapti. Cok zor

Klasik olacak ama, Hamit Altintop alinmali, Olcan,Potuk,Gökoglan gibi futbolcular icin de sartlar zorlanmali. Ilk hedef Potuk olmali.

Gökhan Töre su anda Türkiye´ye gelmez. Gösterdigi performans onu Avrupa´nin baska liglerinde de gözde bir oyuncu yapti. Cok zor

Klasik olacak ama, Hamit Altintop alinmali, Olcan,Potuk,Gökoglan gibi futbolcular icin de sartlar zorlanmali. Ilk hedef Potuk olmali.

Yigit gökoğlan kesinlike çok vasat bir oyuncu.Diğerleri konusunda katılıyorum.

Alper Potuk alınana kadar sürekli yazacağım.

NE zaman alınır o zaman susarım.

Alper

Olcan yada Ozan İpek

Taiwo

Burak Yılmaz veya Umut Bulut

bize her yol gökhan töre. devre arasında gökhandan başka kimseyi almıcaz 5-6m euro vercez deseler kabulüm 7-8e bile kabulum ama muhakkak alınmalı.

Bu sene transfer yapmasak da şampiyon oluruz biz. :)

Geri
Üst Alt