Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Aslında biraz araştırma yapsak Almanya, Belçika, Hollanda gibi ülkelerden Olcan, Alper gibi adamlardan çok daha iyi ve fundamental kapasitesi daha yüksek adamlar bulunup çok daha ucuza alınabilir.. Beşiktaş'ın aldığı Burak Kaplan'a çok yazık oldu bence geleceği çok parlak bi kanat oyuncusuydu ama Beşiktaş'ta çürümeye terk ettiler Quaresma'nın Simao'nu arkasında..

Riera'yı gönderip Olcan'ı alsak keşke.

Fatih hoca dün akşam yerli ve yetenekli oyuncuları istiyoruz dedi.Bana göre kendi ligimizde oynayan en az iki yerli transfer yaparız ve hoca tribünde yabancı oturtmak istemediği için 6+2 ye uyarak bir yabancı oyuncu alıp transferi kapatırız

---------------Muslera--------------

Eboue-----Semih------Ujfalusi/yerli----Balta

Keita------Melo-------Selçuk----Podolski

-------Burak yılmaz----Elmander--------

En çok aksayan yer Kazım tarafı. Bu tarafa iyi bir transfer yapılması halinde devre arası için başka bir transfere gerek yok diye düşünüyorum. Sezon sonu yeniden gözden geçirme olacaktır zaten.

Aslında biraz araştırma yapsak Almanya, Belçika, Hollanda gibi ülkelerden Olcan, Alper gibi adamlardan çok daha iyi ve fundamental kapasitesi daha yüksek adamlar bulunup çok daha ucuza alınabilir.. Beşiktaş'ın aldığı Burak Kaplan'a çok yazık oldu bence geleceği çok parlak bi kanat oyuncusuydu ama Beşiktaş'ta çürümeye terk ettiler Quaresma'nın Simao'nu arkasında..

Kayserispor mesela Engin Bekdemir, Furkan Özçal, Sefa Yilmaz (tam 442 kanat oyuncusu, orta'lari süper) ve forvette Nadir ve Ömer gibi yetenekler var..

Okay Yokuslu sirf Altay'dan geldigi için pahaliya geldi (17 yasinda 1.5 milyon)

Ama mesela bügün bizde özellikle Ömer Sismanoglu ve Furkan Özçal is yapabilirdi.. hatta Sefa Yilmaz bile Kazim'dan iyi 442 kanat'inda oynar.

Engin pek forma sansi bulamadi daha..

Playofflar icin patlayici gücü olan 1 veya 2 adam daha almamiz lazim bence.

Yerli almamiz lazim bence..

Eboué, Ujfalusi, Muslera, Melo, Elmander gibi çok iyi yabancilarimiz var zaten... Baros'da var daha.

Ilk transfer kesinlikle Olcan Adin olmasi lazim.. ondan sonra bir yerli forvet daha gelebilir.

Yabanci alacaklarsa seneye 1-2 çok üst düzey alirlar zaten sampiyon olursak.

Yigit Gökoglan ve Ozan Ipek gibi isimlere karsiyim..

Ilk 11'de oynayabilecek kapasiteye hiç bir zaman sahip olabileceklerini sanmiyorum. Yedek olarak gelecekler ve bu da Merthan gibi (Ikisinden de daha yetenekli) gibi gençlerin önünü bos yere kesmek olur..

Yigit Gökoglan ve Ozan Ipek gibi isimlere karsiyim..

Ilk 11'de oynayabilecek kapasiteye hiç bir zaman sahip olabileceklerini sanmiyorum. Yedek olarak gelecekler ve bu da Merthan gibi (Ikisinden de daha yetenekli) gibi gençlerin önünü bos yere kesmek olur..

Ozan'ı beğeniyorum ben. Çok maçını da izledim. Çok üst düzey bir oyuncu değil belki ama çok mücadeleci ve hırslı bir oyuncu. Ne Kazım gibi vurdumduymaz, ne de Riera gibi güçsüz ve çıtkırıldım. Zaman zaman sol kanadı çok etkili kullanır. Astronomik bir fiyat istenmezse şu an Ozan'a hayır diyecek bir durumumuz yok.

Bence Ozan, Yigit gibi adamlar'a milyonlar vermeye gerek yok yedek'te oturtmak için...

Çolak, Merthan, Berkin, Okan Derici gibi isimler en azindan rotasyon için kazanilsa bile çok iyi olur. Ki Çolak yavas yavas artik en kötü ihtimal'de alternatif olabilir kadro'da. Ha en iyi bir ihtimal'de 11 oyuncusu olur.

Olcan Adin gibi bir isim gelmesi lazim su anda.

Olcan'ı alabilirsek ben de istemem zaten Ozan'ı. Ama Emre de içeri kaçıyor kanattayken, kanat oyuncusu değil. Çizgiye inmesi gereken birçok pozisyonda yanlış tercihler yaptı Trabzon maçında.

Içeri kaçmasi daha iyi.. gol veya asist yapma ihtimali artar..

Çizgiye inen kanat oyuncular artik kayboluyor piyasa'dan..

ALPER POTUK rakiplere kaptırılmasın da diğer oyuncuların hepsinin alternatifi var piyasada.

Matias Suarez.Hem golcü hem oyun kurucu.

Birde Cenk'in balon çıktığı falan yok.Çok iyi yerlere gelecektir.

alper ile olcanı alalım yeter bence. hocamız mertanıda kazımın yerine monte edebilirse bu seneyi şampiyon olarak tamamlarız allahın izniyle

Içeri kaçmasi daha iyi.. gol veya asist yapma ihtimali artar..

Çizgiye inen kanat oyuncular artik kayboluyor piyasa'dan..

Önü kalabalıkken içeri katetsin tabii ki, onu demiyorum. Trabzon sağ bekiyle bire bir kaldı kaç defa, çevresinde başka kimse de yokken. İyi bir kanat oyuncusu kademe olmadan beki yakaladığında affetmez. Keita'yı hatırla.

Geri
Üst Alt