Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Bu sezon çok formsuz, ama kalite olarak en iyi yerli forvetlerden birisi...

Ha bu sezon gol atamiyor diye almiyacaksak... kimseyi almayalim.

Önü kalabalıkken içeri katetsin tabii ki, onu demiyorum. Trabzon sağ bekiyle bire bir kaldı kaç defa, çevresinde başka kimse de yokken. İyi bir kanat oyuncusu kademe olmadan beki yakaladığında affetmez. Keita'yı hatırla.

Keita, Quaresma gibi oyuncular da skor'a yeterince katkida bulunmuyor (du).

Göz'e hos gelen isler yapiyorlar ama takim adina skor yapmalari lazim kanat oyuncularin artik.

Emre Çolak'in skor'a katki yapmasini da zamanla isteyecektir Terim.

Bence Cenk Tosun, Mevlüt Erdinç, Samed Yesil ve Muhammet Demir 4'lüsünden hangisi bize gelirse, ayni zamanda milli takim'in da birinci forvet'i olur kisa zamanda...

Samed hayatta gelmez bize, hayal kurmayalım. Olcan ve Muhammet gelsin yeter. Bir de süper bir sağ kanat aldık mı alemlere akarız :D

ömer toprak' ı alalım, ujfalusi defansın sağına çekeriz eboue de kazımın yerine geçer offf sonra otur seyret neler oluyor....

türk forvet alinacaksa mevlütü alsinlar.

muhammet demir,samed yesil bilmem kimler.bundar bizde oynayazmar su an.sercan bundarin hepsinin üstünde ama bizde zorlaniyor.

hamit gelecekmi sizce?

Form olarak Kazım'dan farksız, inşallah gelmez.

Keita, Quaresma gibi oyuncular da skor'a yeterince katkida bulunmuyor (du).

Göz'e hos gelen isler yapiyorlar ama takim adina skor yapmalari lazim kanat oyuncularin artik.

Emre Çolak'in skor'a katki yapmasini da zamanla isteyecektir Terim.

Bi dakika, Keita skora yeterince katki da bulunmuyormuydu? Bunu da gorduk ya, ne desem bos. Keita tek basina bilmem kac mac kazandirdi bize. Suan Keita bizde olsaydi 10 puanimiz daha fazla olurdu. Yok artik, Keita yeterince katkida bulunmuyormus, Allah'im ya :D

Yeterince katkida bulunmuyor dedim.

Quaresma da ayni bir futbolcu.

Ha simdik gelse Kazim'dan 4 gömlek iyi futbol koyar, dogru'dur. Ancak 4231/433 kanat'i yilda en az 15 asist, 10-15 gol atmasi lazim..

Bunu yapan bir adam degildi Keita.

Olcan Adin çok skorer bir kanat oyuncusu olma yolunda ilerliyor ve o yüzden kesinlikle gelmelidir.

Keita'nin yoklari oynadigi deplasman maçlarini da bilirim.. zaten Terim bu yüzden istemedi.

Olcan-Alper'de hemfikiriz. 20 yaşında Alper'e ve hücumu yönlendirebilecek Olcan'a kesenin ağzı açılsın.

STSL'den alınabilcek yerli ve yabancılar

Alper,Olcan,Holmen,Webo,Özgür Çek,Muhammet Demir bunlar dışında bir isim yok.

Clint DEMPSEY abi bu adamı kac yıldır izliyorum istikrarlı sag kanat ve 2.forvet olarak oynuyor sezonda 10- 15 gol atar, sag sol iki ayagınlada kaleyi gordumu isabetli net sutlar atar sürekli forvetleri destekler ceza alanına girer iyi hava topuna cıkar tahmınımce yasıda 26-28 arası bısey olması lazım, takım oyuncusu sureklı kosan tam aradıgımız adam su adama 7-8 € arası bir paraya aldınmı 5 yıl arkana donup bakmazsın diyorum ben

[video=youtube;z7zqzs_Gy9s]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=z7zqzs_Gy9s[/video]

Bu videoda yok ama Juventus'a attıgı golude izlemenızı tavsıye ederım hatta o macı ızlemenızı tavsıye ederım.

Riera'yı göndersek

Hamit , Olcan , Alper , Özgür , Gökhan Töre + bir yabancı forvet alsak dahada bişey istemem valla :):)

ki bunlardan ilk 4'ünün gelebilceğine yürekten inanıyorum :D

Cevap: Devre arasinda kadromuza katmamiz gereken oyuncular kimler ?

hakikaten çoğu zaman transfer ligden daha çok heyecan veriyor

Yeterince katkida bulunmuyor dedim.

Quaresma da ayni bir futbolcu.

Ha simdik gelse Kazim'dan 4 gömlek iyi futbol koyar, dogru'dur. Ancak 4231/433 kanat'i yilda en az 15 asist, 10-15 gol atmasi lazim..

Bunu yapan bir adam degildi Keita.

Olcan Adin çok skorer bir kanat oyuncusu olma yolunda ilerliyor ve o yüzden kesinlikle gelmelidir.

Keita'nin yoklari oynadigi deplasman maçlarini da bilirim.. zaten Terim bu yüzden istemedi.

Keita'nin istatistiklerini buraya koyarmisin? Ben useniyorum da :D. Keita gereken katkiyi veriyordu, bu konu'da kararim kesin. Deplasmanda kim iyi oynuyordu ki? Kaldi ki Fatih hoca veto etmedi Keita'yi, son an da adamin kulubu 5 milyon'a satmak isteyince olmadi o is yoksa Keita kiralik olarak geliyordu.

---------------Muslera--------------

Eboue-----Semih------Ujfalusi----Balta

Keita------Melo-------Selçuk----Podolski

-------Burak yılmaz----Elmander--------

7 yabancı oluyor ama.Düşünemiyorum böle bir kadroyu yahu :)

Aynı kadroyu Burak yerine Sercan ile yap, ne fark eder? Burak 8 maçtır gol atamıyor işte, Sercan 8 maç gol atamasa yerin dibine geçirirler. Sercan uzun vadede Burak'dan daha başarılı olacak inşallah. Yeter ki kendine güveni biraz yerine gelsin, biraz da şut yeteneğini geliştirsin.

Bu arada Arda'nın son 2 haftada attığı 2 golü görenler? Adam İspanya'ya gidince çalışmaya başlamış belli, şutları acaip düzelmiş, kız gibi vuruyordu bizdeyken.

Eğer bu şekilde devam ederse Barcelona alır Arda'yı Xavi'ye alternatif olarak.

Alper+Hamit+Olcan+Suarez

----------------------Muslera----------------------

---Eboue-------Semih--------Ujfalusi-----Hakan----

--Hamit--------Selçuk---------Melo------Olcan-----

-------------Suarez-------------Elmander----------

+Engin+Sercan+Baros+Kazım+Yekta+Emre+Riera+Sabri+Gökhan

Geri
Üst Alt