Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

reyesi alın reyesi fazla heyecan aramayın sağ acıga reyes gelsın izleyin keyifle macları

Keita'nin istatistiklerini buraya koyarmisin? Ben useniyorum da :D. Keita gereken katkiyi veriyordu, bu konu'da kararim kesin. Deplasmanda kim iyi oynuyordu ki? Kaldi ki Fatih hoca veto etmedi Keita'yi, son an da adamin kulubu 5 milyon'a satmak isteyince olmadi o is yoksa Keita kiralik olarak geliyordu.

Bulamadim ama 4ee/4231'de Arda/Kewell/Lincoln'un Skibbe'nin ilk sezonunun ilk yarisinda ki istatistiklere ulasamadigina eminim..

2. dönem iddia ediyorum en büyük transferimiz sercan olacak çok güveniyorum sercana umarım yanıltmaz

banko alınması gerekenler: gökhan töre, ömer toprak.

Emre belozoglu Atletico Madrid'e transfer olacak. Alper potuk icin Fb yokluyor. Eger Alper denildigi kadar iyi ise elimizi biraz cabuk tutsak fena olmayacak

Alper Fenere falan gitmez rahat olun.

fenere gidecek eleman 2. ligde oynamayı ve büyük baskı altında olmayı (fenerli futbolcularında dengesi bozuldu bu şike olaylarından dolayı) göze alması gerekir. böyle genç oyuncular ancak para için yapar bunu geleceğini düşünen gitmez. kaldı ki fenerin transfere harcayacak parası felan da kalmayacak federasyon kökünü kurutacak şikecilerin.

Alperin fenere gidecek bir tipi yok o potansiyeli ondada gordum.

Bize gelirmi bilmiyorum ama fenere gitmez.

bu arada alperi fm 2012 de transfer etmek için ödemeniz gereken ücret 30 M €uro... neye göre yapmışlar bunu anlamadım ama 30 M €uro gibi bir vermedikçe oyuncuyu alamıyorsunuz...

neye dayanarak yapmış acaba bu oyunu düzenleyenler. komik...

bu arada alperi fm 2012 de transfer etmek için ödemeniz gereken ücret 30 M €uro... neye göre yapmışlar bunu anlamadım ama 30 M €uro gibi bir vermedikçe oyuncuyu alamıyorsunuz...

neye dayanarak yapmış acaba bu oyunu düzenleyenler. komik...

Cenk, Okay ve Furkan'a da çok para vermen lazim FM'de..

Ama Muhammet Demir'i 4-5 milyon'a alabiliyorsun. :D

1- Mertan Caner Öztürk!!!

2- Muhammed Demir

3- Hasan Ali Kaldırım

4- Özgür Çek

5- Yiğit Gökoğlan

6- Alper Potuk

Bunların içinden bir tek Mertanın transferinden umutluyum bir ihtimalde Özgürün. Yiğitte süpriz olmaz. :)

fenere gidecek eleman 2. ligde oynamayı ve büyük baskı altında olmayı (fenerli futbolcularında dengesi bozuldu bu şike olaylarından dolayı) göze alması gerekir. böyle genç oyuncular ancak para için yapar bunu geleceğini düşünen gitmez. kaldı ki fenerin transfere harcayacak parası felan da kalmayacak federasyon kökünü kurutacak şikecilerin.

FFF'e cokta guvenme derim ben. Talimatname'yi bile degistirmek icin ugrasiyorlar yani kim kimin kokunu kuratacak? Hic birsey olmaz. Is UEFA'da bitiyor ...

mertan zaten a takıma çıkacak artık.

olcan alper umut özgür çek işini bitirsin yönetim.

Amrabatta anırdı ben de istiyorum diye, artık onu da alalım olsun bitsin.

291383_Galatasaray_SK.jpg

4-3-3'le işimiz yok artık... çift forvet'e alışsanız iyi olur.

Kadromuza katmamız gereken oyunculara gelince, Lampard ve Gokhan Tore diyorum.

Benim yaptığım kadro görüntü olarak 4-3-3 gibi görünsede uygulamada öyle değil. Gökhan sola kayar Hamit ortasahanın sağ içini ve sağ kanadı kullanabilir. Arshavin direk çift forvette oynayabilir, yada Elmander'in arkasında hem oyun kurucu hem gizli forvet olarak oynayabilir.

Bir diğer alternatifse Hamit'in yerine kadroya Olcan'ı alıp sağda Gökhan solda Olcan şeklinde direk 4-4-2 oynanabilir.

291395_Galatasaray_SK.jpg

hamit mervan alper hasanali özgür yiğit gökhan yerlilerde zorlayarak alabilecegimiz isimler yabancı sol ve forvet arkası oynayacak biri.

Geri
Üst Alt