Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

4-3-3'le işimiz yok artık... çift forvet'e alışsanız iyi olur.

Kadromuza katmamız gereken oyunculara gelince, Lampard ve Gokhan Tore diyorum.

Lampard'i ben de çok isterim.. Alex ile kiyaslamak istemem ancak çok skorer bir oyuncu oldugundan bir Alex etkisi yapar..

Olcan, Lampard ve Mertan'in önünde bir Elmander güzel olurdu sanki.. :D

Lampard kesmez, Stevie G'de gelsin ozaman.

Cidden birisi Lampard'in Chelsea'yi Turkiyeye gelmek icin birakacagini saniyorsa kendisini futboldan uzaklastirip, hockey, badminton, pingpong gibi sporlara yonelsin.

Lampard = Chelsea

Chelsea = Lampard

Cidden birisi Lampard'in Chelsea'yi Turkiyeye gelmek icin birakacagini saniyorsa kendisini futboldan uzaklastirip, hockey, badminton, pingpong gibi sporlara yonelsin.

Lampard = Chelsea

Chelsea = Lampard

Bunu demistim bile ama hayal kuruyoruz. :D

Soz meclisten disari Yunus. Cidden boyle bir dusunceye sahip olan varsa.

Gourcuff der kaçarım, alalım lan şu adamı.

Lyon satış listesine koymuş.Bu fırsat kaçmaz.

O yüzden zaten taktım bu adama, alalım yahu, ulan efsane bir orta saha olur yahu. Hayallerimi süslüyor lan resmen. Anırtırız lan ligi, bildiğin anırtırız. Selçuk-Melo-Gourcuff, akıllara zarar. Melo-Selçuk-Urfalı üçlüyüsyle pas manyağı yapıyoruz milleti, Gourcuff'lu düşünemiyorum bile.

Alper Potuk ve Olcan Adın hazır kulüpleri ekonomik olarak zor durumdayken devre arasında alınmalı. Barosun yerine de yabancı kaliteli bir forvet alınırsa ocaktan sonra ligi domine ederiz. Sezon sonu da Baltayı yedek kulübesine yollayacak kaliteli bir sol bek, Servetin yerine Serdar Aziz, Ömer Toprak kalitesinde genç bir stoper ve Hamiti alırsak süper olur.

Ne Lampard'ı Morinho istiyor Lampardı :D

Wenger reis de ilgilenmiyoruz dedi yahu, resmen gidebilitesi olan iki takımdan biri devre dışı. Milan da Tevez'i aldı, Gourcuff'a şu an bulaşmaz, tek alternatif olabiliriz yahu, alalım şu adamı.

Konu disi olacak ama onemli. Hayrına aşağıdaki maili UEFA'ya yollayın arkadaşlar. TFF uyuyadursun UEFA'yı uyandırmak farz oldu...

Mail adresi: [email protected]

Dear Madam/Sir

Turkey football match-fixing investigation that rocked the agenda is completed. The indictment was accepted (09.12.2011) by the court so confidentiality of the investigation has disappeared.

14.04.2011 entered into force "Violence In Sports Law No. 6222" was amended on 10.12.2011 by TBMM (Parliament). You know, the only purpose of this amendment is not to establish the balance of crime and punishment. This amendment is in fact the recovery operation of the criminals. So the first stage of the operation was rescued persons involved in crime.

The second stage of this operation is rescue the clubs involved in crime. So how can this be possible? If Turkish Futbol Federation(TFF) amend Football Disciplinary Regulations Article 58, The clubs will not severely punish on charges of match-fixing. TFF President Mehmet Ali Aydınlar, clearly stated that making the amendment.

We as Turkish futboll fans request from UEFA officials, You impose sanctions to TFF for justice in football.

Football diciplinary Regulations: (Page 16 for article 58)

https://www.tff.org.tr/Resources/TF...Dokuman/Talimatlar/FutbolDisiplinTalimati.pdf

Gourcuff gelsin o zaman :)

Şeref Aydının dediği adamı çok merak ettim

Geri
Üst Alt