Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

heycanlandırdın. twttrdan olcanında müjdesini verdin . mutlu oldum valla

Emre her zaman burada ilk veremiyorum twitterda yazıyorum... Buradaki bazı arkadaşlar hakarete varan yorumlarda bulunuyor malesef.. Bugüne kadar kaç kere sallamışım onuda söyleyen yok..

Uygun maliyetli, yetenekli ve performans vermeye hazır gurbetçi yok gibi.

Ya Mevlüt, Hamit, G.Töre, S.Taşçı, Ö.Toprak gibi alması çok zor oyuncular var ya da Deniz Naki, Ömer Bayram, J.P.Karacan gibi daha zamana ihtiyacı olan gurbetçiler var. Gurbetçilerle ilgileniyoruz ama ??

Emre her zaman burada ilk veremiyorum twitterda yazıyorum... Buradaki bazı arkadaşlar hakarete varan yorumlarda bulunuyor malesef.. Bugüne kadar kaç kere sallamışım onuda söyleyen yok..

Adı geçen isimlerden kimlerin geleceğini düşünüyorsun ve kaç yerli kaç yabancı geleceğini düşünüyorsun ?

Çağatay; Servet ve Sabri'nin sözleşmeleri ne olacak bilgin var mı?

Yerli forvet alınacak mı? Sanmam ya.

Servet mutsuz gider gibi.. Sabri'ye teklifler var ama Ft bırakmaz bence...Yerli forvet için Mevlüt ile görüşüldü... Şu an net birşey yok.. Necatide yalvarıyor garibim...:D

.

görüyorum abi twttrda takip ediliyorsun zaaten ;) salla yahu her zaman her şekilde birşey diyen biri çıkcak . seni bilen biliyor sen kendini biliyorsun salla gerisini .

Adı geçen isimlerden kimlerin geleceğini düşünüyorsun ve kaç yerli kaç yabancı geleceğini düşünüyorsun ?

Ben Olcana cepte bakıyorum.. Alper içinse çok umutluyum... Yiğit için görüşülüyor... Öyle bir başkanımız varki adı geçen tüm yerliler bile gelse şasırmam...Bu arada Ahmet kamil Çörekçi ile anlaşmıştık Kayseri salça oldu... Manisa maçı bitsin net bilgiler oluşur...O maç bitene kadar birşey beklemeyin..

Ben Olcana cepte bakıyorum.. Alper içinse çok umutluyum... Yiğit için görüşülüyor... Öyle bir başkanımız varki adı geçen tüm yerliler bile gelse şasırmam...Bu arada Ahmet kamil Çörekçi ile anlaşmıştık Kayseri salça oldu... Manisa maçı bitsin net bilgiler oluşur...O maç bitene kadar birşey beklemeyin..

Ben sabırsız olmam transfer konusunda, gerekirse son gün gelsin hepsi ama fark yaratacak adamlar gelsin özellikle yabancı oyuncu hususunda, gençlerin önünü gereksiz yere kapamaya gerek yok.

Ek olarak, zaten Manisaspor maçında 4 gün kaldı, çalışmalar yavaş yavaş başlayacaktır.

Alper'in evi hazır diyorsun abi :)

Geleyim mi panpa?

back671be9.jpg

sen gelme ulan ayı

Yiğit'i 1 maç dikkatli izledim. Fizik, sürat iyi de, final paslarını ve gollük pozisyonları çok kötü kullandı o maçta. Genelde de hakkında öyle bir kanı var.

Çoçuk kendisini Galatasaraya hazırladı... ETİ'nin sahibi Genel Kurul Üyemiz.. Bu transferde yardımcı olacaklar...

Kendisi gelişime çok açık bir oyuncu. Ortasahada yer bulacaktır zamanla, Fatih Terim ile geliştirecektir kendisini :)

Alper gelsin yemin ediyorum Melonun bonservisini almıs kadar sevinirim.

Arkadaşlar twitterda atladıklarım olur ekleyen arkadaşlar bana twitten yazsınki eklememezlik yapmayım...Sizlere mahçup olmak istemem...

Arkadaşlar twitterda atladıklarım olur ekleyen arkadaşlar bana twitten yazsınki eklememezlik yapmayım...Sizlere mahçup olmak istemem...

Amarabat transferini gerceklestiremezsek, bu oyuncunun bir yedegi var mı? Juan de Ramos'un takımından falan.. :ka23:

Alper'e para yeter mi? Servet Eskişehir'e gitmez takasa girsek, Alper işi zor.

Amarabat transferini gerceklestiremezsek, bu oyuncunun bir yedegi var mı? Juan de Ramos'un takımından falan.. :ka23:

Evet ben de onu diyecektim.Şöyle Ronaldo'yu yarım sezonluğuna kiralayamaz mıyız:P

Geri
Üst Alt